scitro Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 I plakat 1098 i 1198 nad łóżkiem... hehehe... :flesje: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Swiezak- a nie sprzedales czasem gdzies pod Poznan? Ktos mnie pytal o Twoja Duke. 748S zostaje w okolicach Krakowa :clap: Świeżak a czym będziesz pomykać jeśli można wiedzieć jak to nie tajemnica?? :crossy: Ano, jak napisal Janek, mam jeszcze 999S. Ale ono jest do patrzenia, nie do jeżdżenia :biggrin: Trzeba bedzie coś poszukać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Scitro- koledzy z klubu ciesza sie,ze mogli podpowiedziec jakies ladne forum dla Was Dzwonilem do Jacka.Sprawa wyjasniona. "Koledzy" nie mieszac,prosze:) Edytowane 2 Lutego 2010 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dzień dobry :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 saluti - kopę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tomek, musimy się zgadać co bym Ci foty Twojej "ex" podrzucił ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Świeżak- Maciek a na co polujesz, może coś z Motostodoły( Desmostodoły)- dla znajomych Ryśko daje dobre wariantowe upusty..., no i jak wiesz "bajerantem" nie jest, wszystko powie co i jak...a nie że moto od starszego dziadka jeżdżącego tylko w niedzielę itp bzdety... Pozdr. J-999. P.S. Witaj Boa - jak tam Pędziwiatr ? Edytowane 8 Lutego 2010 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Świeżak- Maciek a na co polujesz, Polowanie to dobre słowo... Zerknij w maile, może bedziecie w stanie coś wynaleźć :flesje: Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Oby ziściły Ci się plany :notworthy: , przyjadziem pooglądać :icon_eek: :lalag: :clap: ... Nie pytajta mnie o co chodzi, jak coś będzie wiadom to Maćko sam powi...Pozdr. J-999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jako, że w niedługim czasie stanę się użytkownikiem Ducati korci mnie pytanie. Urządzacie może jakieś wyjazdy na tory ? Tak myślałem zebrać grupę w sezonie i polecieć gdzieś do Brna lub tp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Skontaktuj się ze mna na priva. Ode mnie chłopaki jeżdzą na Brno :biggrin: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kogo masz na myśli Presid??? U nas tylko tory uliczne... a to nie to samo co tor "kurpie" hehehe.... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jako, że w niedługim czasie stanę się użytkownikiem Ducati korci mnie pytanie. Urządzacie może jakieś wyjazdy na tory ? Tak myślałem zebrać grupę w sezonie i polecieć gdzieś do Brna lub tp ? Pewnie znajdziesz cos ciekawego. Moze Brno- jak Marcin pisal-tam jest swietnie, moze tez jakis trening na Torze Poznan- kombinujemy jak zrobic jakas akcje weekendowa...tylko te koszty ;-[. Mamy zawodnikow w klubie i zaprzyjaznionych wiec kwoty dla instruktorow odpadaja. W minionym roku nie wypalilo bo zabily nas finanse ale sa nowe pomysly na biezacy. Oczywiscie zamieszcze komunikat gdy cos ustale.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Seba, Ty...... :banghead: :banghead: :banghead: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Na torze w Brnie wiele razy był Paweł z Bochni oraz chłopaki z Halitu, w tym Andrzej, który będzie w Olsztynie i wkrótce wejdzie w posiadanie 996 nie wspominając już o świętej pamięci Wojtku. Na Poznaniu kilka razy byli Wojtek, Darkmann, Rafał Kos. Jeszcze jakieś pytania ???? :icon_evil: :icon_mrgreen: Edytowane 10 Lutego 2010 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi