Ewa_75 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Przeslij mi maila to podesle kolejny komplet Frencci, a ja też mogę? Proszę..... :icon_rolleyes: :smile: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ewka, luknij na nasz wylacznie klubowy dzial forum strony naszego klubu. Zarejestruj sie i gotowe. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Może wpadnę do http://club.crank.pl/ to pogadamy :wink: 22-go stycznia? Koniecznie!!! Zapraszam wszystkich oczywiście: http://www.gonaked.pl/news.php pozdr Edytowane 26 Grudnia 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Ostateczne zamknięcie tematu któren Ducat (czerwony, czarny czy żółty) jest najlepszy. :-) Fragment tekstu z ducati.com WDW means World Ducati Week ... A veritable legion of motorcyclists and motorcycle fans, meeting at the Misano World Circuit in Misano Adriatico, Italy to have fun and celebrate their love for bikes - especially ... the "Reds from Borgo Panigale". Edytowane 27 Grudnia 2009 przez rafi-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ostateczne zamknięcie tematu któren Ducat (czerwony, czarny czy żółty) jest najlepszy. :-) Fragment tekstu z ducati.com WDW means World Ducati Week ... A veritable legion of motorcyclists and motorcycle fans, meeting at the Misano World Circuit in Misano Adriatico, Italy to have fun and celebrate their love for bikes - especially ... the "Reds from Borgo Panigale". Rafi, nie wymieniłeś jednego, najlepszego, najszybszego koloru... ;) white power! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czy ktos wie, czy obrotomierz z St4 pasuje do St2? Wydaje mi sie, ze jest troche inaczej wyskalowany, ale moze to ne przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Rafi, nie wymieniłeś jednego, najlepszego, najszybszego koloru... ;) white power! :buttrock: Jaro nie wymieniłem bo to oczywiste, że zaraz po czerwonym jest biały w końcu rajdówki są białe, a one do wolnych nie należą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Niech Wam będzie że macie najszybsze, ale mojego radary nie wykrywają. Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wszystkim Najlepsze Życzenia z Nowym Rokiem dużo dużo :crossy: , :flesje: a jak to będzie to i zdrówko będzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cobyśmy się częsciej spotykali w nowym 2010 roku!!! :buttrock: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dołączam link z nowym zakupem Franka -ładniutki,myśle że link wam wystartuje: http://www.allegro.pl/item802639578_ducati_999_s.html :buttrock: :clap: :notworthy: Jeszcze tylko w środę dostane od niego tłumik w swoje ręce,zainstalujemy jak u Słabegopromila w 749 przelociki 2 X 52mm ,wypatroszenie katalizatorów i będzie cacy. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Boję się że mi dowód zabiorą ;) :biggrin: U mnie dzwięk zabija, u Frankabędzie pewnie jeszcze bardziej dudnił. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Boję się że mi dowód zabiorą ;) :biggrin: U mnie dzwięk zabija, u Frankabędzie pewnie jeszcze bardziej dudnił. Pozdro Jak dowód poleci będziesz miał ból bo trzeba będzie na szybko inny wydech załatwić. Może Edek powinien nad silencer'ami pomyśleć. Ja swoje wożę w plecaku jakby co to usunę zbyt duży hałas od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 U mnie dzwięk zabija.. Pozdro Twardym trza być :buttrock: Masz jakieś youtube z tym czy cuś??? Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) 22-go stycznia? Koniecznie!!! Zapraszam wszystkich oczywiście: http://www.gonaked.pl/news.php pozdr Ja to raczej do oparów absurdu podejdę ponieważ mam rzut beretem :) Edziu a co Ty tak podrzucasz Franka moto cały czas, a Franek nic nie śpiewa o tym. Tu co się kryję mówię wam. Ja bym o takim motocyklu nawet i niebo poinformował :) a zdjęcia moje i jego to by nawet na słupach widniały :) Ps. Zrób co trza i dawać to na youtube. Edytowane 4 Stycznia 2010 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi