Frencci Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Janek też ubawiłem się do łez!! :) ja też zamierzam się tak cieszyć już niedługo :) pozdrawiam wszystkich Mikos Mikos...pisalem do Ciebie na GG. Jak decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Mikos...pisalem do Ciebie na GG. Jak decyzja? Co kombinujecie? Przyznać się? :icon_mrgreen: Jak tak dalej pójdzie- będzie trzeba dziewiątki kupować :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Mikos...pisalem do Ciebie na GG. Jak decyzja? w tym tygodniu zobaczymy ;) dzisiaj dostałem równie ciekawego maila od Darka :) pozdrawiam Mikos ps. nie mogę sobie przypomnieć hasła do gg. trwa walka :P już próbowałem chyba wszystkich.. shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Musieli rozmawial ze mna, daj znac co wyjdzie i nowe gg zakladaj :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) na tym filmie to był mój taki spontan, ciągle z radochy coś we mnie krzyczy aaahahahahahaa..... Normalnie poprawiłeś mi humor z poniedziałkowego rana w pracy tym filmikiem :buttrock: Super, że pogoda pozwoliła na przejażdżkę, my z Ilonką zrobiliśmy pierwsze 130km na klekotku, nie muszę pisać, że było wspaniale! Teraz mogę śmiało potwierdzić "dźwięk silnika to moja muzyka"! :icon_twisted: ILOVEIT! edit: O! i ikonkę dostałem pod avatarem. thx Edytowane 23 Listopada 2009 przez Delta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Delta gratuluje zakupu pieknego motocykla-gdyz jeszcze nie mialem okazji :clap: Kurcze wy juz sobie klekoczecie a ja mam jeszcze stuki-puki Suzuki :icon_razz: Mam nadzieje ze w przyszlym sezonie juz bede Makaronowy :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzięki Zakręcony. :wink: No to zbieraj się i Ty i kupuj coś z klekoczącej stajni, nie pożałujesz :icon_twisted: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) Łukaszek- m.in. dzięki Tobie pozwoliłem sobie n/t spontan... , ale jak patrzę na znajomą półeczkę łezka w oku się zakręciła normalnie...ehhh czemu sie w totolotka nie gra... Zakręcony- tylko pamiętaj wybieraj nie podług ceny- tylko stanu faktycznego- najlepiej od Ducatisti( Aprilisti), ponieważ w/w Cytrynka słabiej chodziła niż mój Klekotek 748- normalnie nie wiem- może zdławiona była franca, no i oczywiście stan zostawiał wiele do życzenia- okazało się że owiewki miejscami są złożone na blachowkręty, komp się spalił bo uszczelek na wydechu nie było- z tyłu zresztą też nie ma - jak w naprędce składali motocykl to pogubili- niemożliwością było żeby wydmuchały się same... No i jeśli chodzi o samą exploatacje, są Makarony nieco bardziej wymagające- tu nie ma mowy o omięciu serwisowania- bo w pewnym momencie możesz wrócić lawetą... no taki urok- luzy co 10 tysiecy, a paski co 20 tysięcy( podałem wartości mniej więcej, ponieważ nowsze wersje maja co 12 luzy zaworowe...)... Trzymajcie się Pozdr. J-999. Edytowane 23 Listopada 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja uważać nie muszę, chyba że jedynie by się nie potknąć o silnik na środku garażu stojący :wink: Ja też nie muszę... http://images46.fotosik.pl/229/2cd3799874bedfda.jpg :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) Jannikiel,oczywiście ze jak będę kupował Ducata to najpierw poradzę się was wszystkich tutaj zebranych . :lalag: Co do "absolutnego braku zapomnienia o serwisie"to ja wiem,dużo już pytałem tutaj...trochę powiedzieliście mi przez PW. Zgłoszę się przed zakupem....bez napalania się(wiem wiem,słysząc ducata to się często wyklucza :biggrin: ) Wiem,że nie rok-cena,a stan techniczny(faktyczny)jest najważniejszy. Sporty mnie nie kręcą ,a raczej "bezłowiewkowy Potfór" :smile: ;) P.S Dużo ludzi mówi,żebym sobie darował włoskie motocykle....ale co ja mogę??Skoro serce nie sługa :D Marzenia spełniać trzeba :lalag: Edytowane 23 Listopada 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 P.S Dużo ludzi mówi,żebym sobie darował włoskie motocykle....ale co ja mogę??Skoro serce nie sługa :D Marzenia spełniać trzeba :lalag: nie słuchaj haterów, oni tak mówią z zazdrości bo sami nie mają "jaj" kupić belli :) bierz włoszkę, kropka. pozdrawiam Mikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A ja zawsze wiedziałem, że na italiańskim sprzęcie wyląduję. Nie było innej opcji. Czego i tobie P.Z.W. życzę, bo jest zaje....ie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja też nie muszę... http://images46.fotosik.pl/229/2cd3799874bedfda.jpg :icon_mrgreen: pozdr Wymyśliłeś coś z tą wiązką elektryczną? P.S. w Katowicach będę koło 16. Zadzwonię jak dojadę. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz17 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 .....ładnie jest opisane o przychodzącej milości do Ducati w ostatnim świecie motocykli ( str 28) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A ja zawsze wiedziałem, że na italiańskim sprzęcie wyląduję. Nie było innej opcji. To tak jak ja :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi