jannikiel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jeszcze odnosnie tej kolekcji w Jedwabnem.Intencja kolegow jest zebranie wszystkich dostepnych na rynku w czasach komuny motocykli i naprawde duzo juz maja tylko malo jest gotowych do ogladania, ale Awo Simson tez jest i to on wlasnie siknal olejem i zrobil plame w miejscu widocznym pod Honda CB 750 K0 na zdjeciach zrobionych przez Muminka :-)))) . Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 wreszcie się trochę obrobiłem i mogę dwa swoje "coś tam" dopisać Co do jazdy i testów - to u nas jest chyba całkiem nie najgorzej. Ja Testowałem sobie Honde swego czasu (CBF600), Suzuki (2 modele) i nie było kłopotu - jedyny to konieczność uzgodnienia z dilerem. To samo u kolegów z olDoru - nawet motory z komisu można wyciągnąć na jazdę testową. Melvin - bez względu na to czy przerzucisz się na jakowyś inny sprzęt i tak Cię będziemy cenić za to czym się z nami dzieliś i czego się od nas uczysz :biggrin: A dziękując Jankowi - dziś byłem oglądać 749 w BolDorze, które tam stoi - oj muszę powiedzieć, że całkiem się dobrze przymierzałem, a Koledzy już zaczęli ze mną poważnie rozmawiać - czują pismo nosem. :lalag: A jeszcze jedno - 748 z 2001 roku Zbigniewa (serwisanta od Ducati) jest nadal dostępne :clap: - może i o tym jakoś sobie pomyślę :buttrock: Pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 i wiem prawie wszystko ta Wyborowa jets tylko w sprzedaży pozagranicami kraju(ja pier), była sewowana ponoc na rozdaniu Oskrów ! ale ponoć będzie dostępna naświeta w polsce !!! jak wejdzie do sprzedaży w polsce to będę otym wiedział ... ciekawe czy przez to inaczej człowiekiem poniewiera :biggrin: po spożyciu :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A z bobu - baaarrdzo dobre...he,he,he Widze muminek, że swój chłop jesteś --> "triple destilated" --> robie takie na 90-92%alk. jak się udo... Pewnie, że swój chłop :biggrin: - ja też nie odmawiam, jak można w miłym towarzystwie, opowiadając o modyfikacjach Monsterów (bo chyba taki jest temat tego wątku :lalag: ) w szczególności z DesmoManiakami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 pewnie jak każda może tylko następny dzień jest łatwiejszy z tego co ostanio z czystych mi pasowało to Svensk Vodka i Russkaya i Sobieski mandarynkowy ale to już kolorowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 to jako standardowe paliwo (alkoholowe) polecam Białą Damę z Łańcuta - miodzio po prostu jak jest schłodzona, no i fińska Maximus - bardzo pozytywne wrażenia dnia następnego :biggrin: Czy my przypadkiem nie łamiemy ustawy antyalkoholowej (czy jakoś tak :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 na tak Maximus jest super od lat go sprzedaję i moi klijenci chwalą teraz po wstąpieniu do umni eurp. to jest oryginalna bo przedtem była robiona w kraju .... a ustawy chyba jeszcze nie bo nie namawiamy do picia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 na tak Maximus jest super od lat go sprzedaję i moi klijenci chwalą teraz po wstąpieniu do umni eurp. to jest oryginalna bo przedtem była robiona w kraju Sprzedajesz? A w której bramie :buttrock: ? Może jak będę w Białym to podjadę się zaopatrzyć, jak cena będzie przyzwoita :biggrin: . W sumie w tym tygodniu chyba będę w czwartek i w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 to zapraszam ul Malmeda 29 centrum miasta o rabat możesz sie niemartwić ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 to zapraszam ul Malmeda 29 centrum miasta o rabat możesz sie niemartwić ...... postaram się podjechać (mam nadzieję, że będę miał chwilę czasu) - czy to jest jakiś sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 tak to jest sklep czynny 10-22 nazywa sie monopolowy tak normalnie... tylko kiedy będziesz ? żebym był na miejscu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 to podeślji proszę telefon do siebie - może na PM, to zadzwonię wczesniej A tak dla pozostałych - może będziecie mieli chwilę czasu - polecam przejżenie http://www.motorbikestoday.com/reviews/index.htm całkiem ciekaawe rzeczy o niektórych sprzętach (ja nie czytałem wszystkiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No prosze, ładne klocki Panowie, tak bez Seby się w bramie umawiać... i to jeszcze na drugim końcu Polski... Robicie nam tu straszne smaki. Może bedę miał tą Wyborową Melvina w przyszłym tygodniu, o ile cena będzie przyzwoita... Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No właśnie, alkohol nas tu troszkę ogłupił... Wczoraj Seb znalazł w garażu obrotomierz od Hondy i oczywiście wpadł na pomysł, aby go zaadaptować do monsterka... Pierwsze próby wykazały, że pokazuje 2 razy tyle obrotów niż powinien!W związku z tym mam APEL do osób znajacych sie na elektronice, czy ktoś z czytających to forum może poradzić, co z tym fantem zrobić, czy można zastosować jakiś dzielnik częstotliwości??? Pozdro Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 a z kim bedziesz gadał co ? jak kupisz Brutale?macie szczescie; nie kupuje brutalebylem dzis niuchac brutale. wiec 910R kosztuje $28.000 - odpada, 910 to $24.000 a 750 = $22.000910R jeszcze nie maja demo wiec tylko pokopalem w opony, 910 byla w serwisie i tylko 750 stala i prosila o melvina uwage; to ja wzialem dookola przecznicy. raz juz nia jezdzilem ale dzisiaj bylo lepiejgodzine sie nia uganialem i ze mnie policja nie dupnela to cud. bylem na aitostradzie i przeczytaalem 210km/h, po miescie sie gonilem ze wszystkim co sie ruszaale frajda. ten silnik sie kreci jak od suszrki, a brzmi jak GP. motorek malenki i mozna nim rzucac po zakretach jak rowerem. hamulce rewelacyjneale to wszystko jednak nie ma tego uroku V twin silnika, tego glosu termis, tego momentu obrotowegobrutale jest przezajebiste ale nie zamienil bym jej za monster; aczkolwiek wizualnie "na zywca" to jest sex na dwoch kolkach http://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594332441366/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi