RuBBeN Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Gościa pytałem ale też ma rozwalony, i w dodatku chciał żebym mu motocykl w częściach powyceniał bo nie wie za ile sprzedaważ (niepoważny :biggrin: ). Dzięki za info :flesje: wasze zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jutro jadę zdobywać odznakę miszcza kontemplacyjnej jazdy po prostej :crossy: :icon_mrgreen: Nie wiem, czego się życzy harlejofcom, w każdym razie zatyczki w uszy, orzech na łeb i :crossy: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Czy zna ktoś tego monsterka? http://moto.allegro.pl/item617482426_zadba...is_dodatki.html kolega się napalił na niego ale zanim podjadę z nim go obejrzeć to zapytam szanowne grono... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ten monster pojawia sie na allegro od niepamiętnych czasów. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Niech jedzie po tego do Starachowic M750 też żółty Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jutro jadę zdobywać odznakę miszcza kontemplacyjnej jazdy po prostej :crossy: :icon_mrgreen: Nie wiem, czego się życzy harlejofcom, w każdym razie zatyczki w uszy, orzech na łeb i :crossy: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Szerokiego rołda! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Czy zna ktoś tego monsterka? http://moto.allegro.pl/item617482426_zadba...is_dodatki.html kolega się napalił na niego ale zanim podjadę z nim go obejrzeć to zapytam szanowne grono... :) pic na wode z tym monsterem, juz dawno i wiele razy trafialem na niego, omijac z daleka, zdecydowanie odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam jakby kto potrzebował kompletną naklejkę na jedną stronę na owiefki ,pod lakier bezbarwny ,ze srebrnej folii "DUCATI St4s Desmodromico" i troche czerwonej bazy po lakierowaniu mojego mi zostało -ponad 100ml gęstej i wydajnej jak kit. Znalazłem w Warszawie też firemkę reklamową która docina takie napisy -naklejki pod lakier za śmieszne pieniążki , jakby kto potrzebował udostępnię dane, lub pomogę załatwić takie naklejki bo moja Basia co dzień niedaleko ich przejeżdża . Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 pic na wode z tym monsterem, juz dawno i wiele razy trafialem na niego, omijac z daleka, zdecydowanie odradzam A co z nim, że tak z ciekawości zapytam? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A co z nim, że tak z ciekawości zapytam? pozdr Przede wszystkim motocykl z tego rocznika i przebiegiem 40tys i za 10tys zl powinien byc w stanie "igla". Motocykl widzialem kilka razy w ogloszeniach. Az dziw ze przebieg nie przyrasta a sprzeglo wymagalo wymiany. Podobnie uszczelniacze, swiadcza o nadwyrezonym zawieszeniu, wiec albo zajezdzone lub przebieg zdecydowanie wiekszy. Zmiany tuningowe jak dla mnie w tym wypadku maskuja tylko minione przygody. Wykonczenie wydechow wyglada jakby byly tylko pokryte okladzina a nie wykonane z karbonu etc. Za polowe ceny moze mozna sie nad nim zastanowic ale za 10tys zdecydowanie lepiej poszukac sztuki w bardziej oryginalnym i lepszym stanie. Ot, moje zdanie, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 No taki cóś za 10000 złote? A Rysiek ma SS800 - 2007 r. na wtrysku za ok 17 tyś. ..., co prawda, nie Monster, ale za to 2 osobowy i z szybką... A z innej paczki, ciekaw jestem czy wiecie, że o mały włos, a Ducati w latach 70-tych produkowałoby silniki Diesla do osobówek i półciężarówek..., ale stanowczy sprzeciw F. Taglioni, zakończył sprawę...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 A ja się pochwalę: moje Potworzątko robi jednak wrażenie ;) Albo to wizja pani mgr za ladą odpowiadającej "mój", na pytanie "eee... a czy przypadkiem nie wie pani czyj jest ten motocykl przed apteką?" Kolega był tak zszokowany, ze zapomniał zabrac plasterków, za które zapłacił :biggrin: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A ja się pochwalę: moje Potworzątko robi jednak wrażenie ;) Albo to wizja pani mgr za ladą odpowiadającej "mój", na pytanie "eee... a czy przypadkiem nie wie pani czyj jest ten motocykl przed apteką?" Kolega był tak zszokowany, ze zapomniał zabrac plasterków, za które zapłacił :biggrin: Piekne :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Przede wszystkim motocykl z tego rocznika i przebiegiem 40tys i za 10tys zl powinien byc w stanie "igla". Motocykl widzialem kilka razy w ogloszeniach. [...] Za polowe ceny moze mozna sie nad nim zastanowic ale za 10tys zdecydowanie lepiej poszukac sztuki w bardziej oryginalnym i lepszym stanie. Ot, moje zdanie, pozdro. Acha, czyli klasyka gatunku :) Też nie lubię tych wszystkich "tjuninguf". Osobiście najbardziej mi się podoba moto takie jak wychodzi z salonu, ew dodatki które mają jakieś praktyczne zastosowanie (np. przeloty :buttrock: ) Sam np. przykleiłem tankpad tylko po to by nie rzucało się w oczy wgniecenie na baku hehe.... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 A ja się pochwalę: moje Potworzątko robi jednak wrażenie ;) Albo to wizja pani mgr za ladą odpowiadającej "mój", na pytanie "eee... a czy przypadkiem nie wie pani czyj jest ten motocykl przed apteką?" Kolega był tak zszokowany, ze zapomniał zabrac plasterków, za które zapłacił :biggrin: He he, Siha, Siha... :clap: Widzimy sie w sobote w zamku :flesje: Sciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi