hose Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A u nas w WIELKIEJPOLSCE już dzisiaj były suche asfalty i słoneczko a w przyszłym tygodniu ma być do 8-10 st. mam nadzieję że to już koniec zimy w całej Polandi. Pozdro dla desmo..... hose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja tam jutro rozpoczynam sezon :icon_razz: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja tam jutro rozpoczynam sezon :icon_razz: :icon_biggrin: :icon_biggrin: A skończył się? :icon_razz: Była tylko krótka przerwa na dopieszczenie klekotów :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 hahaha! pięknie :clap: choć przez deficyt mocy łatwo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Tralalala, tralalala, a nasz Haga -nie fujara :icon_razz: :lalag: :clap: Ciekawe jak 2 wyscig..Pozdr. Janek. 2 wyścig Haga 2 miejsce, ale dlatego , że z dętki na ostatnim zakręcie powietrze mu uszło i musiał dalej jechać na 1 kole...żartuję oczywiście...Pozdr. Janek. Edytowane 1 Marca 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 wczoraj o godzinie 16.05 ziemia zadrżała. ducat odpalony po śnie zimowym i na wydechach powered by Edhaust :buttrock: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Własnie nawinąłem 70 kilo, i jeszcze drugie tyle nawinę za chwilę :icon_biggrin: :icon_biggrin: .... i kontrolka przestała się swiecic :lalag: :icon_biggrin: Edytowane 1 Marca 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Woooohoooo!!!! A ja wczoraj wreszcie miałem okazję poklekotać po suchym asfalcie. Niestety część drogi miałem po niezłym błocie, gdzie motocykl latał na lewo i prawo, a potem wyglądał jak po ostrym rajdzie enduro, ale nic to :) pozdr Edytowane 2 Marca 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Suma sumarum wczoraj nawinąłem 160 km , po suchych asfaltach :buttrock: aczkolwiek widać że tylny błotnik który przykręciłem w sobotę spełnił swoją rolę (gdzieniegdzie było na drodze trochę wody z topniejącego śniegu) Edytowane 2 Marca 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Bacacyl, to ja wczoraj musialem Ciebie widziec na Placu Nowym kolo godz 16. Pozazdroscic bo ja puszka bylem........ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Bacacyl, to ja wczoraj musialem Ciebie widziec na Placu Nowym kolo godz 16. Pozazdroscic bo ja puszka bylem........ Pozdrawiam To najprawdopodobniej byłem ja :icon_biggrin: Edytowane 3 Marca 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam po chwilowej nieobecności,zazdroszcze wszystkim co już wyjechali i przewietrzyli układy desmo,ja niestety kuruje kolano po małej operacji ale jeszcze z dwa tygodnie i może już też pohulam :crossy: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 witam takie szybkie pytanie czy monster ten wersji 50 konnej (bo nie czaje ale widzialem i 600 80km nie wiem na ile to prawda) nadawal by sie na taki pierwsze porzadne moto po 3 sezonach na malym enduro i kilku przejazdzkach na wiekszych motocyklach ^^?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin5 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja zacząłem jazdę na takim monsterze. Ani Porywczy, ani narowisty nie jest więc z powodzeniem mogę go polecić jako pierwszą maszynę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 600 ma rzeczywiście 52 KM. 80KM ma monster 900 ale na pierwsze moto jest trochę za mocny choć niekoniecznie. 600-tka jest w sam raz, jest lekka, poręczna i mozna tanio kupić. Darkmann z naszego forum chyba chce sprzedać. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi