jannikiel Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ja jak mialem na Junaku przygode z Zukiem to obudzilem sie w szpitalu i pirwsze slowa... co z motocyklem..., reka zlamana na drugi dzien dyla ze szpitala i do garazu- ma baba jak sie dowiedziala malo nie zemdlala i pytala sie czy mam po kolei w glowie , aja po cichu juz prawie calego Juncolka zremontowalem. A zuk paszol won do kasacji -powaznie odbil sie od junaka i mnie i poszedl prosto w slup betonowy i przelamal sie w pol. Czyli Junak kontra Zuk- 1:0 :-)))).Motocykli(szczegolnie Ducow) mi nikt z glowy nie wybije i tyle.Jak pojde na emeryture to bede u Rycha juz na powaznie dorabial i dalej na Ducati jezdzil- tylko ciekawe na jakim moze juz bedzie 9999999 :-))).Jesli chodzi o Ducata jakiego wybrac- trudny wybor- zalezy od tego jaki styl i czy samemu sie jezdzi czy we dwoje. Ja akurat jezdze sam i najbardziej podobaja mi sie Sportowe Duce i Monstery, teraz takze Sportklasiki, jedynie serii SporttouiringS2,4 i 3 nie moge przetrawic za bardzo do Japonii podobne.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Witam.Przepraszam, że się wtrącam ale mam pytanie. Czy istnieje stronka, na której można obejrzeć wszystkie modele Ducati? Ew. z ostatnich 20 lat?Dzięki.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Popatrz na ducati com.troche tam w Heritage jest historii, ale malo.Sam chcialbym cos takiego znalezc- n/t wszystkich modeli Ducati, od np 250 Diana.Janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ta stacja benzynowa jest z glownej ulicy od W-wy slabo widoczna- wiec to nie chodzi o ta na wylotowce na Mazury-ta na wylotowce jest w Piatnicy za mostem na Narwi(za Lomza).Jak wjezdzasz to na drugich swiatlach w lewo i zaraz za torami po lewej jest ta stacja orlenu zwana przez nas kurpiewskiego.Ostatnia wiadomosc- podobno beda wieksze atrakcje niz na otwarciu, jakie nie wiem.Czekam na telefon-Mumin bedziesz sam czy banda?Pozdr.Janek. ja będę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Popatrz na ducati com.troche tam w Heritage jest historii, ale malo.Sam chcialbym cos takiego znalezc- n/t wszystkich modeli Ducati, od np 250 Diana.Janek Klekotek. to jest link, o którym mówił Janek http://www.ducati.com/heritage/index.jhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 paweel - dobry pomysł - cięcie wodą jest bardzo precycyjne, pod warunkiem, że sprzęt jrst dobry. A gdzie w Białym to riobią? I pytanko - to są oryginalne zegary w Twojej maszynce - czy je zmieniałeś?Wybierasz się jutro do Łomży do Janka na koniec sezonu?Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 wybrałbym sie ale mam robote do 15stej kur.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 to jest link, o którym mówił Janek http://www.ducati.com/heritage/index.jhtml ano, a jak tam bedziesz to sobie kliknij i polaz po museum - masz 7 pokoi do zwiedzenia a co do junaka to ciesze sie, panowie, ze przypadkowo udalo mi sie wskrzesic mile wspomnienia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 krzys...........nie zapomnij aparatu!!! fajnie macie, zazdroszcze; milego w'endu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ostatecznie ja mam tam jakas cyfrowkie, ale pogoda niezbyt ciekawa- mam nadzieje ze Krzysiowi nie przejdzie ochota.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Dominik dzięki, za chęć pomocy, :smile: moje lusterko jest już zrobione i służy dalej. Twoje się jeszcze moga komuś innemu przydać, leżą na półce i jeść nie wołają... Muminek, cuda można wyczarować, jak się ma dostęp do dobrego warsztatu :icon_mrgreen: , szkoda tylko, że Seb, już czasu nie może na nic znaleźć odkąd Monstera kupił..., do tego szkolić i karmić musi 4 miesiecznego dobermana... :smile: obowiązki Panowie wciąż się zwiększją... Dominik pewnie już coś o tym wie :smile: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Melvin, bajkowe tam widoki macie w tej Australii, pozazdrościć tylko i pomarzyć sobie, w wolnej chwili :smile: Co do tej wywrotki kilka postów wyżej, to ja na trawniku, takie samo salto zrobiłem... KMC, widziałem w salonie Triumpha fajne cacko dla Ciebie, Silnik 3 cyl. rzedowy, ułożony podłużnie poj 2,2 litra, moc 140KM, moment ponad 200 Nm :icon_mrgreen: Szkoda tylko że cena powyżej 70kzł.Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 hikor, nie bój się, my tu, to normalni ludzie jesteśmy, tylko trochę Ducati-zboczeni :icon_mrgreen: pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Juz po zakonczeniu sezony w Lomzy(przynajmniej u mnie-reszta bawi sie nadal), Muminek juz pojechal do Warszawy-tez musi wczesniej byc w domciu.Imprezka niezla bylo pare motorkow i parada przez miasto-prawde mowiac myslalem ze sprzetow bedzie mniej, byla wspolna modlitwa przed kosciole- tylko mialem zastrzezenia do ksiedza w kazaniu mozna bylo odczyc ze motocykle go nie kreca- nastepnym razem ta atrakcje ja sobie daruje wole samotnie modlic sie w milczeniu...Potem przejazd do miejsca balangi i konkurencji-rzucanie silnikiem i przeciagania liny- o dalszych atrakcjach nic nie powiem bo z rzyskiem i z Ryskiem sie zwinelismy do Jedwabnego. Jak Krzys wroci moze dopisze reszte- i jakie zdjecie wstawi-jak bedzie mial chwile czasu.Dzieki Krzychy ze przyjechales- mamy kolejny kontakt Ducatistowy i moze nastepnym razem my wpadniemy do stolicy?? Pozdr fur alles.. Janek-Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 wybrałbym sie ale mam robote do 15stej kur..a zegary wyglądaja na oryginalne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi