scitro Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 W Krk na wielickiej mają samą Japonię, tak że na razie nic mi w oko nie wpadło. Jak bedziesz miał coś na oku w mojej okolicy to podskoczę Ci to opatrzyć.Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Melvin nie łam się my tu w Polsce to nawet Ci te podkładki pokryjemy azotkiem tytanu, żeby pasowały pod kolor przedniego widelca :) Hihihi... tutaj jeden kolega sugerowal uzycie tegohttp://www.tekstolit.com/oferta/tekstolit.htm jak sie da, to ja ci moge obydwie tulejki poslac jutro bo mi leza na stole. sa od poprzedniego prawego zestawu ktory "sie zniszczyl" jak glebnalem na torze. kupilem nowa cala prawa strone i szafa gra - az za nadto :) poslij mi PM z adresem a ja je jutro wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 OK, widzę że linijki to ty w rękach nie trzymałeś... Hehe...Dawaj te tulejki tylko sobie nie pomyl tej od strony wachacza z tą 2 od strony śruby, artysto :) PozdroBedę na forum dopiero w sobotę albo w poniedziałek Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 od strony wachacza to Nr14od strony śruby to Nr15 no nie? mam obydwie - ta 14 jest grubsz a ta 15 ciensza ale poza tym sa takie same. wysle obydwiei jezeli sie da cos kosmicznego zrobic to ja potrzebuje po dwie bo mam dwie nozki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 W Krk na wielickiej mają samą Japonię, tak że na razie nic mi w oko nie wpadło. Jak bedziesz miał coś na oku w mojej okolicy to podskoczę Ci to opatrzyć.Pozdrodzieki Wielki Człowieku! Pomyslec, ze jeszcze do niedawna bylem czesto w Krakowie, ale teraz juz nie, wiec na pewno Twoja pomoc sie przyda! Trzymam za słowo :-) pozdr-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 coś dla miłośników gadżetów - Kolega dziś mi pokazła kolekcję Ducati w Samsonite produkcji Tumi. Info można zobaczyć na stronie http://www.tumi.com/tumi_collections/t3_du...der=ORDER_COUNT Wygląda czadowo, ale jak zobaczyłem ceny to przysiadłem, dla przykładu cena plecaka http://www.tumi.com/tumi_collections/t3_du...m?modelid=70143 z miejscem na kask to 1500 zł, torba http://www.tumi.com/tumi_collections/t3_du...m?modelid=70012 wyceniona była na 2500 zł. Nie wiem jakiego przelicznuka używają w sieci Samsonite, ale wychodzi mi coś koło 6 zł na 1 USD? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 czytam i normalnie coraz większy podziw mnie bierze, że Seba to spec na gumowe szelki od wszelkich rozwiązań. I tak ma być - my razem w tzw "kupie" musimy sobie pomagać. Ja niestety jestem też z tej drugiej "rodziny" wolę coś gotowego, bo i nie na wszysktim sie znam. Pozdrawiam i powodzenia w dorabianiu. Jak będzie jakaś pomoc potrzebna i jakoś sie przydam to służę swoją osóbką - przyokazji może się czegoś nauczę :) Krzysztof dla chętnych przerabiać swoje tłumiki coś z za mokrego stawu, zwanego oceanem http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=10898.0 - porady Adama Słodowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 tumi jest super, mam pelno ich normalnego bagazu, ale nawet ja nie jestem na tyle trzasniety zeby placic AUD$1.500 za plecek; i to calkiem przecietny :buttrock: czesto jezdze z tumi komputerowym plecakiem jak mam laptop ze soba i to jest dopiero pomyslowy plecakale ta nowa linie tumi - ducati jest absolutnie do dupy, mialem to w rece i powiem wam, panowie, ze nie macie nad czym plakacnatomiast jest jedna super firma ktora robi przezajebiste plecaki oplywowe, z twardej skorupy - do snowboarding ale na motor pasuja. zapomnialem nazwe ale popatrze jutro do sklepu i wam podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) i cud sie stal pewnego razu - przestalo skrzypiec :bigrazz: pojechalem dzis z kumplem na przejazdzke; 450 km w 30C upale po pustych i kretych drogach......ale byla frajda :buttrock: (tak ta droga wyglada w czasie w'endu)http://www.progsoc.uts.edu.au/~whophd/fd/f...ges/Image6.html no i calutenki dzien podnozki ani nawet nie mialknely raz.........za to sprzeglo zaczelo slizgac w drodze powrotnej; jak nie urok to...........w kazdym razie odpukaj ale jest cisza pomimo ze skakalem po motorze jak glupijutro jade ze sprzeglem; moze wymienia w ramach gwarancji, choc z tym to na dwoje babka wrozylateoretycznie nie podlega gwarancji, tyle ze motor ma dopiero 7tys km wiec troche wczesnie na sprzeglojutro sie przekonam pskilka fotek z dzisiejszej wycieczkihttp://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594324771724/ Edytowane 12 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 PS. Dominik ja jeszcze raz w sprawie lakierownia naklejek, jak to robiłeś, to miałeś naklejki firmowe czy z jakiejś specjalnej folii, która nie marszczy sie w czasie lakierownia bezbarwnym??? Naklejki są od dealera Ducati, oryginalne. O ile pamiętam jedna kosztowało coś koło 20 zł. Do tego delikatne napisy wycięte na ploterze. Na wszystko klar - zero problemów z eksploatacją. Co z tymi lusterkami?? Chcesz je??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 no to uratowałeś mi zycie z tą informacją Melvin. :buttrock: A tak poważnie - tyle kasy bym nie wydał na takie coś. Wolę ją spożytkowac inaczej - np na gadżety do Monsterka lub pozbierac na kolejny sprzęt. Swego czasu Nike miał fajny plecak w twardej skorupie - również na motor, ale jużnie robią go. Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 i cud sie stal pewnego razu - przestalo skrzypiec :bigrazz: pojechalem dzis z kumplem na przejazdzke; 450 km w 30C upale po pustych i kretych drogach......ale byla frajda :buttrock: (tak ta droga wyglada w czasie w'endu)http://www.progsoc.uts.edu.au/~whophd/fd/f...ges/Image6.html no i calutenki dzien podnozki ani nawet nie mialknely raz.........za to sprzeglo zaczelo slizgac w drodze powrotnej; jak nie urok to...........w kazdym razie odpukaj ale jest cisza pomimo ze skakalem po motorze jak glupijutro jade ze sprzeglem; moze wymienia w ramach gwarancji, choc z tym to na dwoje babka wrozylateoretycznie nie podlega gwarancji, tyle ze motor ma dopiero 7tys km wiec troche wczesnie na sprzeglojutro sie przekonampskilka fotek z dzisiejszej wycieczkihttp://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594324771724/ Dzięki Melvin - podbudowałeś mie i nastroiłeś "słonecznie" - w sobotę jadę nad nasz ocean (bałtycki) i może też pstryknę parę zdjęć. (Jak przeżyję) Pozazdrościć, że masz takie możliwości i tak piękne widoki Pozdrawiam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 zupelnie zapomnialem o tym watku na DML; dobrze ze go odswiezyli ********************************* DUCATI MONSTER EXHAUST SOUNDCLIPS ********************************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ....jak wracałem do domu, miałem bliskie spotkanie z trawnikiem przy wjeździe na obwodnice :bigrazz: Najadłem się strachu, ale na szczęście nic mi sie nie stało.... ty sie martwisz - postaw sie w sytuacji tego szczesciarza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ty sie martwisz - postaw sie w sytuacji tego szczesciarza :buttrock: nic tylko dowiązać kamień do szyi i skoczyć z mostu :bigrazz: Ale jak widać na biednego nie trafiłoTeraz to tylko powinniśmy zrobić: tfu, n apsa urok, aby nas nie dopadłopozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi