Muminek Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A w Warszawce dziś od rana ciapie deszczyk i moje plany przewietrzenia się i Duci wzięły w łeb :icon_twisted: Może jutro choć trochę będzie lepiej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A w Warszawce dziś od rana ciapie deszczyk i moje plany przewietrzenia się i Duci wzięły w łeb :icon_twisted: Może jutro choć trochę będzie lepiej :icon_question: E tam, nie jest tak źle, właśnie zrobiłem wycieczkę do Liberatora, przy okazji trenując przejazdy przez szyny tramwajowe :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Hej Mam zamiar odstawic swojego monsterka do Boldoru (serwis........... jak zadzwonisz do boldoru to ci na wszystko odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freel4ncer Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Heh zle mnie zrozumiales chodzilo mi o przykladowe ceny z waszych doswiadczen z innymi serwisami , tak zebym mogl sobie porownac ewentualnie zeby mnie w konia nie zrobili ;) nie mieszkam od paru lat w polsce i wogole sie nie orientuje jakie sa ceny robocizny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja bym ci polecał Caferacer w Łomiankach na Kolejowej 122 ,jest to też serwis Kawasaki.Dane znajdziesz na www.caferacer.pl ,chłopaki niedawno zaczeli ale się starają,a jak się powołasz na mnie może dadzą ci jakiś rabacik. :buttrock: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Heh zle mnie zrozumiales chodzilo mi o przykladowe ceny z waszych doswiadczen z innymi serwisami , tak zebym mogl sobie porownac ewentualnie zeby mnie w konia nie zrobili ;) nie mieszkam od paru lat w polsce i wogole sie nie orientuje jakie sa ceny robocizny :) jeśli chodzi o przykład - jak serwisowałem u Monsterka to mały przegląd (robocizna z materiałami) to był rząd 700-800 zł (tak więc wydaje mi się, że jest to w miarę normalna cena) a co do pogody - ja "parkuję" w Rembertowie i czekając na "przetarcie się" deszczu po 1,5 godzinie zwątpiłem i się poddałem Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Na forum multistrada.net znalazłem informacje na temat "safety recall Multistrada 1000" http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls...;freeText=Blank Vehicle Details Reference : RM/2004/026 Manufacturer Ref : Make: DUCATI Model : MULTISTRADA 1000 Launch Date : 17/12/2004 Numbers Involved : 444 Build Start Date : 01/12/2003 Build End Date : 01/12/2004 Recall Details Concern : OIL MAY LEAK FROM OIL COOLER DELIVERY AND RETURN HOSES Description : Oil may leak from the oil cooler delivery and return hoses, which could result in contamination of the rear tyre. Remedial Action : Recalled machines will have the subject delivery and return hoses replaced. Vehicle Id : ZDMA100AA3B000001 to ZDMA100AA3B006107 Problem jest dosyć poważny :icon_eek:, a moja Multistrada mieści się w zakresie motocykli objętych tym problemem. Z tego co widzę w papierach, które dostałem od poprzedniego właściciela nie ma tam żadnego dokumentu, który potwierdza że wadliwe elementy zostały sprawdzone lub wymienione. Dodam tylko, że motocykl był zakupiony w Moto-Rex Poznań (mam fakturę zakupu) Czy macie jakieś doświadczenie z safety recall Do kogo mam się zwrócić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Link nie dziala ale wszystko wiadomo. Masz jeszcze gwarancje...nie pamietam jaki to rocznik. Pisz jak 'co' na priv to dam namiary. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No i zrobil ja male servisowanko Klekota... jak sie uda to Jacek- Prezes wysle Ci na maila zdjecie :-)...zostalo jeszcze wymienic olej, przod opone(juz dzisiaj nie zdazylim), wyregulowac zawieszenie i mozna smigac kolejny sezon:-)... B-alzac nie tylko dotyczy to Multistrady- najczesciej wymieniana w ramach aftermarketu rzecza chlodzonych powietrzem Ducatow sa wysokiej klasy przewody olejowe, ale najbardzuej trzeba uwazac na tzw "banjo" musi byc tez najwyzszej klasy- niestety w ramach globalizacji i redukcji kosztow cos tam znow zrobili w japonii( czytaj w chinach) i trzeba poprawiac... Dodam ze w Cycle World jest taka sama informacja- mi sie tera przypomnialo...Moja rada musisz obserwowac czy cos sie dzieje zlego i jak bedzie widac slady "junakowania" to trza szukac aftermarketu... Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Link nie dziala ale wszystko wiadomo. Masz jeszcze gwarancje...nie pamietam jaki to rocznik. Pisz jak 'co' na priv to dam namiary. Pzdr Poprawiony link: http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/s...&freeText=Blank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Poprawiony link: http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/s...&freeText=Blank Balzac - może najlepiej zadzwonić od Darka do DucatiStore i dowiedz się co ewentualnie z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freel4ncer Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A teraz z zupelnie innej beczki : Wlasnie sie obudzilem z koszmaru caly zlany potem i rozstrzesiony a przysnilo mi sie ze po odpaleniu slicznotki zaczela wydawac z siebie dzwiek zwyklej kitajeskiej rzedowki nawet moje LeoVince nie pomogly , naprawde ostro sie przestraszylem jak sie obudzilem to w pierwszej chwili chcialem leciec do garazu i odpalic sprzeta. :icon_eek: i teraz pytanko czy to juz ten czas byz zglosic sie do lekarza czy ktos z was mial kiedys cos podobnego :biggrin: dodam ze nic nei pilem nie bralem itp :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Spokojnie, to zdrowy objaw. Duke np. widzial myszki w airboxie i to na trzezwo wiec nie pekaj :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ..... :icon_eek: i teraz pytanko czy to juz ten czas byz zglosic sie do lekarza czy ktos z was mial kiedys cos podobnego :biggrin: dodam ze nic nei pilem nie bralem itp :icon_mrgreen: a może czas zacząć :icon_razz: to chyba po prostu tęsknota za sprzętem i jazdą :wink: pozdrowionka Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Jednak zdecydowałem się i pogoniłem wczoraj moją laleczkę do domu. Przy jeździe w terenie zabudowanym 70 a poza 120-130 spaliła mi 6,5 litra to chyba normalnie. Ale frajda niesamowita, choć muszę przyznać, że czasem się boję tego motocykla ponieważ strasznie ostro reaguje na gaz i czasem chwila nieuwagi przy trzymaniu kierownicy jedną ręką a lekki ruch manetka to może być groźnie i może "ugryść" - miałem już coś takiego. Muszę przyznać, że podczes jazdy przez miasta nie było chyba osoby która by się nie obejżała, więc banan z twarzy mi nie znikał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi