jannikiel Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Fajne zdjecia, jak widac moto wypucowane nawet sladu po smarze z lancucha nie widac bylo- znaczy wiecej stoi niz jezdzi hihihihhi...ale moze to i lepiej...z Estekow- taki mi sie bardziej podoba, ale Frankenstein i tak obdarlby go ze skory- znaczy z łowiewek, pewnie te niezrozumiale napisy znaczyly ze wymieniony paski mial- a do ST nie ma narazie zamiennikow- trza oryginaly- drogie...ma pare fajnych rzeczy kape dziurkowana i kanape z jedynie slusznym logo i spolerowana raczke do trzymania...no nie jest zly, jeszcze musicie zajrzec pod lewa strone owiewki czy widac slady na deklu od alternatora- jakies mikropekniecia, i slady poslizgu na odlewie pompy wodnej- wtedy nalezy jeszcze bardziej wzmoc czujnosc = odpowiednia obnizka ceny, no i Edek musi sie przejchac czy ma powera czy nie ma- zreszta po Wdowie SS600 bnawet 78 KM to nie malo i tak dociagnie do 205-210 licznikowo...Franek zycze madrego wyboru!!!Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wsciekla grypa panuje u nas i cala trojka lezy :lapad:To chyba jakaś plaga. Ja mam zapalenie płuc i chcą mnie do szpitala położyć, a j jeszcze się dobiłem jeżdżąc w piątek z dyniami :icon_rolleyes: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jutro wsiadam na Junaka :crossy: i dookoła komina będę sobie latał, a Wam również życzę udanego śmigania i lansu :cool: To moze sie potem gdzies spotkamy i razem polansujemy ? :lapad: :crossy: franek ma chyba tel to sie zdzwonimy :lalag: [...]dobiłem jeżdżąc w piątek z dyniami :banghead: pozdr W sumie na wlasne rzyczenie i zdajac sobie z tego sprawe ...Sam pisales ze przeginasz i .... masz :evil: :lapad: A tu piekne slonko swieci i u mnie za oknem temperatura ..... 20 stopni !!!! :buttrock: :clap: :crossy: W takim razie "Akcję Sopot" zawieszamy do odwołania :( Taaaaaa ............. do lata :icon_rolleyes: znaczy sie wiosny :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To moze sie potem gdzies spotkamy i razem polansujemy ? :icon_rolleyes: :lapad: franek ma chyba tel to sie zdzwonimy :buttrock: Dzwońcie :banghead: mój tel 501 724 401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 OK, bo chyba jest akcja pojechac nad zegrze i te okolice, wiec .... :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 OK, bo chyba jest akcja pojechac nad zegrze i te okolice, wiec .... :icon_rolleyes: Będę na Bemowie na lotnisku, wjazd od ul. Księżycowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 O spoko, to tam sie mozemy spotkac i dalej nad Zalew smignac, OK :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Prosze Klubowiczow o fotki z lokalnych wypadow + krotki opis do naszej galerii. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Czułem mały niedosyt po dzisiejszej przejażdżce i pojechałem na CARGO. Czasami lubię tam i z powrotem pojeździć. I zgadnijcie kogo tam spotkałem ??? Naszego kolegę klubowicza Jaro i jego białą 848. Trochę żeśmy się po mieście pościgali (przegrałem, ale tylko, tylko o milimetr :notworthy:). Balzac, chwilę potem jak się rozdzieliliśmy na Al.Solidarności, dogoniliśmy z kolega na gixxerze panów policjantów (jeden na słynnym BMW z video, drugi na hondzie), grzecznie wyprzedziliśmy ale Panowie stwierdzili że sprawdzą nam uprawnienia... :flesje: Okazało się że funkcjonariusz na hondzie to miłośnik (ale jeszcze nie posiadacz) dukatów... przegadaliśmy o dukach chyba z 15 minut... :crossy: Jednym słowem oby tylko tak przyjemne kontrole były... Dzisiaj polatam z Kucharem... jescze doczytam o której wybieracie się na Zegrze - może dołączymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Fajne zdjecia, jak widac moto wypucowane nawet sladu po smarze z lancucha nie widac bylo- znaczy wiecej stoi niz jezdzi hihihihhi...ale moze to i lepiej...z Estekow- taki mi sie bardziej podoba, ale Frankenstein i tak obdarlby go ze skory- znaczy z łowiewek, pewnie te niezrozumiale napisy znaczyly ze wymieniony paski mial- a do ST nie ma narazie zamiennikow- trza oryginaly- drogie...ma pare fajnych rzeczy kape dziurkowana i kanape z jedynie slusznym logo i spolerowana raczke do trzymania...no nie jest zly, jeszcze musicie zajrzec pod lewa strone owiewki czy widac slady na deklu od alternatora- jakies mikropekniecia, i slady poslizgu na odlewie pompy wodnej- wtedy nalezy jeszcze bardziej wzmoc czujnosc = odpowiednia obnizka ceny, no i Edek musi sie przejchac czy ma powera czy nie ma- zreszta po Wdowie SS600 bnawet 78 KM to nie malo i tak dociagnie do 205-210 licznikowo...Franek zycze madrego wyboru!!!Pozdr. Janek 748 S. Jakby było więcej czasu,jakbyśmy byli bardziej przygotowani na oględziny,jakby było w nim więcej paliwa,jakbyśmy byli przygotowani na zakup w razie gdyby sprzęt byłby ok-to pewnie bym się przejechał,posprawdzał zaglądając do sprzęgła i tylnego paska,ale nie wiem czy poznałbym że sprzęt jest dławiony czy nie,trzeba by go rozgrzać i kręcić prawie na każdym biegu do końca i patrzeć czy te 10tysi obr uzyskuje na wszystkich biegach może nawet do odcięcia mój odcina przy 10 tysiach tyn model wyżej -10 , 10,500 lub nawet 11tysi.a smar na łańcuchu jest i przy silniku jest nim udryzdane,pali ładnie z pierwszego,w spalinach oleju nie czuć,trzeba by świece powykręcać i je oglądnąć,moim zdaniem jak za 8500pln i to z kuferkami to jest to warte tych pieniążków.Myślę że się nie mylę. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Witajcie,ostatnia (ciepła) niedziela nie zakończyła się na Sopockim Molo. Za to był grill i były przejażdżki Junakiem "chopperem".Jest foto relacja, obowiązkowo z podkładem muzycznym:podkład muzycznyzdjęcia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Witajcie,ostatnia (ciepła) niedziela nie zakończyła się na Sopockim Molo. Za to był grill i były przejażdżki Junakiem "chopperem".Jest foto relacja, obowiązkowo z podkładem muzycznym:podkład muzycznyzdjęcia :) ooo widze że znacie Konrada na St4 po przeróbkach -Franek on najwięcej mógłmy ci powiedzieć na temat dławienia tego w Garwolinie bo sam takiego ma i to Szwajcara. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No ja też wczoraj z małzonka przejechałem się troszkę. Zrobilismy jakieś 50 km ale to już nie jest jazda. Nawet jak jest ciepło to ten asfalt mocno podejrzany jest trzeba uważać. Fajnie było ale nie złożyłem sie ani razu tam gdzie to zwykle robię. Mam problem techniczny: odcina mi przy 7500/min a nie powinien. Moc maksymalna osiąga wg katalogu przy 7750 a odcinac powinien przy 9000tys. Czasem uda mi się przeciągnąc powyżej 8000 tys ale 9 na 10 razy odcina przy 7 i pół. Nie jest to miłe bo jak czasem trzeba pociągnąć, tak jak wczoraj , przy wyprzedzaniu to sie można zdziwić w połowie wyprzedzanego auta. Muszę coś z tym zrobić. W Poznaniu podłaczylismy go do Mathesisa (komputer Ducati) i na przegazówce nic nie pokazywało ale jak się juz jedzie to odcina. Aha i jak się przejechałem i mi odcięło pare razy to po podłączeniu na Mathesisie pokazało jakis błąd na cewce. Nie wiecie gdzie najlepiej uderzyć? Czy Wawie jest jakis dobry mechanik i komputer do Duki? Chyba najlepszy byłby rodzaj hamowni diagnostycznej. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Marcinek zacznij od najprostszych rzeczy:- sprawdz swiece, kapturki, wszelkie polaczenia elektryczne i masowanie- ze wzgledu napanujaca wilgoc moze gdzies prady umykaja, a takie drobne rzeczy mozna we wlasnym zakresie zrobic , tylko trza troche czasu na spokojnie i najwazniejsze systematycznie...czasami tez wina lezy po stronie czujnika temp powietrza(nie wiem czy u Ciebie wystepuje) , lub czujnik cisnienia w airboxie, lub to sie tez zdaza-szczegolnie w takich kraikach jak Polska- sprawdz filtr paliwa przy pompie paliwa- czesto przy niskiej temp. odklada sie tzw "galareta" dlawiaca przeplyw paliwa, szczegolnie przy wyzszych obrotach - brakuje po prostu paliwa i jest wrazenie odciecia...Czasami czujnik mathesis nie wykryje wszystkich dolegliwosci czujnikow- dlatego trza niestety znalezc dobry Workshop manual i posluzyc sie nim sprawdzajac np rezystancje np czujnik temp powietrza w roznej temp ma rozna rezystancje u mnie chyba (nie chce mi sie zagladac w manuala) spadw rezystancja wraz ze wzrostem temp, a potem pow 40 stopni znow rosnie...- daje tylko przyklad, a wiadomo ze czujniki w silniku zasilanym wtryskowo to b. wazna rzecz.Zycze powodzenia i zacznij od smarowania elektryki. Pozdr. Janek 748 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Zauważyliście że Ducati zmieniło logo?http://www.ducati.com jakieś takie nowoczesne ;) Edytowane 4 Listopada 2008 przez desmojaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi