Świeżak Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam! Wiesz Duke75 - ta "najfajniesza fura w klubie" to mnie mocno podbudowales - dzieki!Przez chwile mialem ochote napisac cos kontrowersyjnego co spowoduje ze az zawrze na forum - np "Wiecie Chlopaki, chyba czas zmadrzec i kupic jakis porzadny motor - Gixera lub R1...". Ale niektorzy wiedza gdzie mieszkam i moglbym nie dozyc weekendu :icon_mrgreen: No mam nadzieje, ze wszystko sie zgra i bedzie jakis wloski sprzet stal w garazu :) Pozdro M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Cześć słabypromil.... M. a fury nie możesz sprzedać??? Gixera przecież przerabiałeś...hihihi... może jak to posprzedajesz to chociasz na małego Monsterka Ci wystarczy.... trzymam kciuki.Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 heh - wlasnie tu jest problem - jako osoba pozytywnie zakrecona na desmo, zamiast kupic fure kupilem drugiego Ducata (748). Natomiast do poruszania sie po miescie i do pracy uzywam MPK i roweru :-) Wiec nie bardzo jest co sprzedawac - chyba tylko TV i PS2. Ale bez tego to nawet w MotoGP4 na Desmosedici nie pojezdze :-) M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wczoraj rozmawialismy z Mackiem i mamy nadzieje ze 748 pójdzie bo 999 s jest zbyt fajny żeby się go pozbywać. Scitro jedziesz z Pawłem od Multi do Białokoszy? Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witajcie po weekendzie Pilnie poszukuje do swojego monstera pedału hamulca i dzwigni zmiany biegów. moze ktoś ma z was na zbyciu. Monstera kupiłem już z nieorginalną dzwigniż miany biegów ( za długa) a ostatnio zauważyłem że odpadła w jakiś dziwnych warunkach część pedału hamulca z gumką - była tylko zakuwana i się rozklekotała i sobie wypadła :bigrazz: pomóżcie bo na allegro już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wstępnie jesteśmy umówieni z Joy-em i Troublemakerem na wyjazd w pt w godzinach południowych. Jak ktoś chce dołączyć to pisać do mnie na email, lub dzwonić. Duke, co z Kremówką? Pozdr PS.Darkman a ty już odebrałeś swoją włoszkę z serwisu....???? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 SV_MarioA co do pytania o S4R, o co pytasz? Przypadkiem mam takiego monsterka :biggrin: Pozwolilem sobie via Prywatna Wiadomość podpytać. PozdrawiamMario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wstępnie jesteśmy umówieni z Joy-em i Troublemakerem na wyjazd w pt w godzinach południowych. Jak ktoś chce dołączyć to pisać do mnie na email, lub dzwonić. Duke, co z Kremówką? Pozdr Z tego co wiem to Kremówa jedzie z rodziną autostopem........... :) tzn. żartuję, autem jedzie z rodziną. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Pozwolilem sobie via Prywatna Wiadomość podpytać. PozdrawiamMarioOdpowiedź poszła.Rafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Oooo kurczę.... mało czasu mało.... ;) jeszcze dwa dni do wyjazdu a tu tyle roboty przy bike'u... lakier nie wypolerowany, muchy zaschnięte... :biggrin: pomocy, pomocy....Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 witam wybiera sie ktoś do Białokosza z okolic Sandomierza lub podkarpacia, narazie jestem sam ;) , ewentualnie moge sie doloczyc w Kielcach, Piotrkowie Tryb., Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 witam wybiera sie ktoś do Białokosza z okolic Sandomierza lub podkarpacia, narazie jestem sam :icon_mrgreen: , ewentualnie moge sie doloczyc w Kielcach, Piotrkowie Tryb., Łodzi Rozmawiales z Goranem? Pzdr,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Rozmawiales z Goranem? Pzdr,J nie rozmawialem, zastanawiam sie czy nie jechac przez krakow, podobno lepsza droga jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie rozmawialem, zastanawiam sie czy nie jechac przez krakow, podobno lepsza droga jestskontaktuj sie z scitro jutro wczesnym popołudniem dopinamy czas wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 skontaktuj sie z scitro jutro wczesnym popołudniem dopinamy czas wyjazdu. ok wysylam mu wiadomosc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi