Rasti Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ello,przypomne watek, chodzi o dni otwarte w Ducati Store Wa-wa,bede w ten weekend w warszawie, wprawdzie puszka a nie duka ale zamierzam podjechac,w sobote o 12 :buttrock: bedzie ktos z Was?? Ja też potwierdzam swoje przybycie. :bigrazz: Do zobaczenia w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 no to bede sie rozgladal za 848 :buttrock: czerwony czy perlowy??? No, perlowy przeciez! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Czołem Ludu Pracujący! Ponieważ tuninguję przednie heble w moim Szupermoto, poszukuję przedniej pompy hamulcowej Brembo, najchętniej radialnej - wiele Dukatów ma fabrycznie montowane tego typu pompki - mowa o takich z plastikowym zbiorniczkiem na płyn. Zwracam się do Was bo może w garażu u kogoś wala się takie ustrojstwo :biggrin: Potrzeba mi też lewy czterotłoczkowy złoty zacisk Brembo, który był montowany w wielu włoskich motocyklach tak do 2001 roku, w Dukatach na przykład w całej serii SS. Jakby co to mam fotki tego czego potrzebuję.Aha, gdyby kto potrzebował to po moim S4 zostały mi kompletne mocowania podnóżków - przy małej wywrotce lubi to to pęknąć. Ponieważ już późno i wszystkie dzieci dawno śpią, możecie rozgrzać się przy nadwyraz gorącej, czerwonej 996 ;) TYLKO DLA DOROSŁYCH :cool: http://www.redtube.com/9196 No i muszę zmienić mój podpis, S Dwójka pojechała niedawno do nowego pana w Poznaniu..... Edytowane 27 Marca 2008 przez Radosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Hej Radosnie....Mam na zbyciu lewy zacisk Brembo P30/34 (4tłoczk.) o rozstawie otw. mocujących 65mm. Pasuje do modeli po 99 roku.PozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Oooo, jesteśmy na dobrym tropie :biggrin: Zacisk który potrzebuję wygląda tak http://www.aukcjoner.net/gallery/188950-ZA...MPA-DO-.html#I5 Taki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Nie to jest starszy typ montowany do 99 roku, ma rozstaw śrub 60 mm i jeden trzpień ustalający klocki. Ja mam nowszy model z dwoma trzpieniami i rozstawem śrub 65 mm. Zdaje się że Il Presidente ma taki model tylko nie wiem czy prawy czy lewy. Zapytam jak go zobaczę. Chyba że wpadnie wcześniej na forum i się określi.PozdrawiamSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 mam taki zacisk ale nie wiem czy prawy czy lewy. Musze zobaczyć. Ten zacisk ze stalowym przewodem hamulcowym zamówiła Gosia-Medevilek ale nie wiem czy dalej jest zainteresowana Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokomotywa Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Hey hey witam wszystkich DesmoManiax........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Hey hey witam wszystkich DesmoManiax........WITOJCIE..!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Hey hey witam wszystkich DesmoManiax........ He he, witaj serdecznie kuzynie! Mam nadzieje, ze bedzie Ci dobrze tutaj ;-]. Forza 998 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Naszukałem się knajpy z Eurosportem w Przemyślu a tu Casey tak d... dał:D ale wybaczam mu. Nie zawsze da się wygrać. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 najważniejsze, żeby kibicować swoim ulubieńcom i być z nimi w te dobre i te złe chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Juz kiedys napisalem- jakby jezdzila slepa i kulawa babka na Ducati dublowana po 5 razy w Motogp i tak bede kibicowal Ducati...A na przekor pedalolubom Stoner pokazal ze umie walczyc...No i witaj Lomokotywa:-)))).Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokomotywa Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam witam DBrother i wszystkich.......macie racje nawet jakby kulawa i slepa jezdzila na ducati to zawsze milosc pozotanie i juz..hihihi.......ostatnio wrocilem i ogladalem film "Matrix Reloaded" pamietacie ten w ktorym Carrie Ann Moss jezdzila na ducati 998 ....milo bylo zobaczyc ducata ponownie w tym filmie...ja nie wiedzialem,ze w tym samym filmie ona dosiadala MV Agusty F4 i tylko rozpedza sie z tego wiezowca i uderza nim w te stacje i tyle po MV..hihihihi.....ale przynajmniej na ducati troche pojezdzila hihihihi...serce sie radowalo na ten widok.......siemnako dla wszystkich ....sluchajcie musicie sie wpisywac na naszej klasie na forum motorki i klasa scigacze bo malo nas tam...a tylko te japonce wszedzie i probuja zakrzyczec jakies to sa niezawodne itd......hey Jacku i wszystkim milego wieczoru!!!!Siemano od Lokomotywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie no, Stoner ma jaja. Myślę, że cały czas pokazuje że to mistrzostwo świata 2007 to nie przypadek (tak cały czas myślę o Hayden`ie). Zaskoczyło mnie natomiast, że Loris jeździ Suzuki. Jego wciąż lubię mimo tego że jeździ japońcem :D Jakoś nie zanotowałem faktu, ze dosiada tego sprzetu w tym sezonie. Melandriego zawsze lubiłem i mam nadzieję ze pokaże co potrafi. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi