Frencci Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Na moje oko sa to zwykle przelotowe wydeszki, tyle ze oberzniete ... cala tajemnica. mam tez wrazenie, ze to sa przerobki. Nie ma problemu, z obejma czy 'zniknieciem' trzech dziurek po nitach. Sam przerabialem i to przechodzilem. Jesli jest to przerobka z oryginalnych tlumikow to 'pol biedy' ale moze to poprostu sa jakies lufy 'no name' od czegos innego? Co nie znaczy, ze nie bedzie Monsterek chodzil- w sumie to nie ma znaczenia czy masz nieoryginalne- dostosowane czy oryginalne- wybebeszone i obciete ;-]. W Klubie u nas jest Michal, ktory tez ma krotkie rury...choc nie tak ladnie zrobione i Monster zyje nadal. Osobiscie nie widzialem krotkich, nowych kominow do Monsterka, a moze nie szukalem?Pzdr,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pociac nie problem.Szlifierka i wiooooo :crossy: ale nie o to mi chodzi wiem ze nie fachowa przeróbka wydechu potrafi sie zemscic.Szukam krótkich kominów w stylu tych z ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam !!!zamieszczam link ku przestrodze http://www.grupa-poludnie.info/viewtopic.php?t=1698&start=30]ja tam 2 razy oddawalem moto i zawsze bylem zadowolony ... widocznie chlopaki maja od czasu do czasu gorsze dni , bardzo zle dni.... pzdr kle kle kle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Pociac nie problem.Szlifierka i wiooooo :crossy: ale nie o to mi chodzi wiem ze nie fachowa przeróbka wydechu potrafi sie zemscic.Szukam krótkich kominów w stylu tych z ogłoszenia. poszukaj na http://www.ducatimonster.org/ - w części dot techniki chyba kiedys były opisywane takie kominki oraz to jak je ludkowie robiliKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Pawcio nie kupisz krótkich, to chyba tylko jednostkowi tunerzy takie robią. Ale raczej chodzi tu o wygląd niż o względy techniczne. Ja się w ub. roku namęczyłem z powiększaniem średnicy rury wylotowej, więc mam rysunki i wymiary bebechów tłumika. Wpadaj to Ci wyklaruje sprawę. A jeśli chodzi o te nity i mocowania to nie ma problemu.PozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 DESMO MANIAX DOC Poland zaprasza na kolejnyDesmomeeting Witajcie. :) Jak rok temu- organizujemy kolejny Desmomeeting, tym razem takze w Bialokoszu ( www.bialokosz.pl ). Spotkanie odbedzie sie w dniach 16,17,18 maja. Przewidujac wieksza frekfencje w obecnym roku, bierzemy pod uwage niestety mozliwosc dostawek w pokojach ale i tak przy tak wysokim standardzie tej miejscowki nie bedzie to to jak sadze zbyt uciazliwe ;-]. Dla mniej wymagajacych udostepnione zostana przyczepy campingowe, istnieje takze mozliwosc rozbicia namiotu. Prosze o info osoby tym zainteresowane, wtedy odpowiednio zmodyfikujemy warunki. Cene za impreze ustalilismy na zeszlorocznym poziomie, t.j. 200 zl/osobe za dwa noclegi/trzy dni (piatek-sobota-niedziela). Dla osob chcacych przyjechac jedynie na jedna noc- cena wynosi 130zl/os. W nastepujacych kwotach zawiera sie: --200 zl.- Piatek- zakwaterowanie, wieczorem- tradycyjnie ognisko z kielbasa, bigosem, salatkami, dodatkami i napojami bezalkoholowymi. Oczywiscie piwo mozna bedzie zakupic na miejscu. Trunki wysokoprocentowe- we wlasnym zakresie. Sobota- sniadanie i poznym popoludniem/wieczorem obiadokolacja- "Biesiada w namiocie'. W sobote planujemy przejazdzke w ciekawe miejsca wiec nie planujemy typowego obiadu . Niedziela- sniadanie. Inne posilki oczywiscie takze beda dostepne w palacowym menu.--130 zl.- zakwaterowanie, wieczorny posilek, na drugi dzien- sniadanie. Moge zapewnic tych, ktorzy nie byli jeszcze w Bialokoszu, ze tamtejsza kuchnia jest naprawde wysmienita, okolica sielska-anielska i cicha...choc czasami trzaskaja na niebie fajerwerki, smigaja quad'y i cross'owki he he he ;-] ! Tak wiec- jest juz wszystko ustalone i ww. kwoty nalezy wplacac po uprzednim powiadomieniu mnie o checi uczestnictwa- na przeslane nastepnie przeze mnie konto. Jak rok temu- zaczynam juz 'ciotowac' pogode aby byla jak najlepsza! Moze jakas wiedzma pomoze ;-] ? W razie niejasnosci prosze smialo pisac lub telefonowac. Pozdrawiam Was serdecznie,Jacek/Frencci :icon_mrgreen: DMX DOC Poland[email protected]( 604 165 330 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 jak napisał jacek - zaglądajcie do kącika zlotowego, gdzie mamy swój kawałek do wymiany informacji dot zlotów i spotkańkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Rozesłałem maila do mojej bandy. Ja z Niną bedziemy na 100%. Myśle, że bedzie super jak w tamtym roku. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Rozesłałem maila do mojej bandy. Ja z Niną bedziemy na 100%. Myśle, że bedzie super jak w tamtym roku. Ciesze sie strasznie! I na tym 'to' polega- niekiedy przypadkowe spotkania zupenie obcych sobie ludzi generuja przyjaznie i zaufanie na lata! Przypomnij sobie- bos weteran naszych spotkan- jak sie umawialismy mailami, nie znajac sie zupelnie, czekalismy kto dojedzie a kto nie...wielka niepewnosc, ktorej teraz nie zaluje.To, ze jest nas tak malo w skali calego 'motocyklizmu' polskiego- jest wlasnie nasza sila i to mnie caly czas trzyma na wysokich obrotach. Gdy mi jednak kiedys simmeringi w pompce puszcza to odwiedzajcie mnie w szpitalu lub na cmentarzu,ok? ;) Jakby co to wiezc mnie do Kraka na oddzial! :P Forza Pierdziele :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No mysle ze tym razem zawitam tam z Rychem- jako ze ludkowie z nas "starej daty" nie potrzebujemy wiele do szczescia- ot kawal drzewa w razie ulewy- zeby sie schowac bylo mozna, a spac bedziem w spiworach pod golem niebem :icon_mrgreen: ;) :crossy: - w sam raz na obolale barki :bigrazz: Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 :buttrock: Przez ten klip z tube jezdze Ducati a o mało co byłby Triumph Thruxthon> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) No co ty Trouble... trampek też charakterny moto...Janek należy do Desmomaniax??? A desmokorek się obraził na naszego Desmokomendante i poszedł do Jaca???Co tu się dzieje....Seb Edytowane 7 Marca 2008 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie wiem o co chodzi , ale na nikogo sie nie obrazilem (Poza Blondynem z MM Bike)A i do Bialokosza tez mysle sie stawic osobiscie :) Pzdro dla DesmoswiorKorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No właśnie Korek, Paweł Mordarski jest w naszym klubie a Ty się zaciągnąłeś do Poznania??!! :biggrin: No co Ty?! Jaco, fajniejszy gość ode mnie ale do Krakowa będziesz miał chyba bliżej.Pozdr Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No właśnie Korek, Paweł Mordarski jest w naszym klubie a Ty się zaciągnąłeś do Poznania??!! :) No co Ty?! Jaco, fajniejszy gość ode mnie ale do Krakowa będziesz miał chyba bliżej.Pozdr Z Krakowa tez ktos jest u nas ale to stary kumpel :) A co z Szogunem? Do nas ze Szkocji jest blizej niz do Kraka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi