koralik Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Gratulacje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Rozumiem,ze S2R 800? Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Ok, gostek z DHL juz sie zaanonsowal ;-] Edytowane 21 Lutego 2008 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam fidu, w grupce zapaleńców.... :biggrin: Coś nam się Janek starzeje, już pióro niezbyt cięte...hihihi... pamiętam jak objechał kiedyś gościa który chciał się przesiąść z japnoi na 7-kę... a tu proszę, pełna kultura :) Może dodam jeszcze do dyskusji, że dla wielu z nas nie liczy się wieeelka moc silnika, ale frajda z jazdy, lekkość pokonywania zakrętów i równomierny ciąg w pełnym zakresie obrotów. Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam fidu, w grupce zapaleńców.... :flesje: Coś nam się Janek starzeje, już pióro niezbyt cięte...hihihi... pamiętam jak objechał kiedyś gościa który chciał się przesiąść z japnoi na 7-kę... a tu proszę, pełna kultura :) Może dodam jeszcze do dyskusji, że dla wielu z nas nie liczy się wieeelka moc silnika, ale frajda z jazdy, lekkość pokonywania zakrętów i równomierny ciąg w pełnym zakresie obrotów. Pozdrawiam He,he, no i te meeting'i, myszowate napoje, fruwajace zolte owiewki na A2 przy 200km/h, wysoko latajace lancuchy z Monsterka itd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 He,he, no i te meeting'i, myszowate napoje, fruwajace zolte owiewki na A2 przy 200km/h, wysoko latajace lancuchy z Monsterka itd :P oj tak - to też jest wielka frajda z jazdy na Ducach :eek: :buttrock: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Rozumiem,ze S2R 800?Tak oczywiście S2R 800.Dzięki za dobre słowa,bo spłukałem się z kasy i mam lekkiego kaca moralnego-ale najważniejsze że mam DUCATI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak oczywiście S2R 800.Dzięki za dobre słowa,bo spłukałem się z kasy i mam lekkiego kaca moralnego-ale najważniejsze że mam DUCATI.U mnie było podobnie - na monstera wydałem całe moje, długo zbierane, oszczędności. Ale nie przejmuj się, kac bardzo szybko minie, a w jego miejsce pojawi się przyjemne uczucie posiadania czegoś wyjątkowego, pasja i ogromna radość z jazdy L-twinem. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Sie mylisz Seba- Phantom jest po prostu szybciej lapiacym o so chodzi gosciem i tyle, a niektorych to i opier...c trzeba i dalej sie nie polapia...Ale co tu bede bajerzyl- sie obaczym w Bialokoszu to pogadamy:-))).Szkoda ze moj Sp ojczulek juz nie na tym swiecie- taka fajna Whiski robil ze ludzie w nocy swiecili :icon_razz: :biggrin: , ale nie zdarzyl nieboraczek przekazac swoich umiejetnosci synalkom- wiec od czasu do czasu musiem uzywac tych paskudnych sklepowych specjalow z biouszlachetniaczami- bo to ekologia panie...Oj mam nadzieje ze Rycho zdarzy zrobic Sportclasicca , bo i chyba jego brat Adam z Rusalka sie wybieraja...Ja juz wstepne pozwolenstwo od Baby mam, tera tylko liczyc ze alarmu nie bedzie , lub "zbijania godzin nadliczbowych" i juz mozna myslec o Bialokoszu...Pozdr. Janek Klekot 748 S. Edytowane 21 Lutego 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Sie mylisz Seba- Phantom jest po prostu szybciej lapiacym o so chodzi gosciem i tyle, a niektorych to i opier...c trzeba i dalej sie nie polapia...Ale co tu bede bajerzyl- sie obaczym w Bialokoszu to pogadamy:-))).Szkoda ze moj Sp ojczulek juz nie na tym swiecie- taka fajna Whiski robil ze ludzie w nocy swiecili :buttrock: :icon_eek: , ale nie zdarzyl nieboraczek przekazac swoich umiejetnosci synalkom- wiec od czasu do czasu musiem uzywac tych paskudnych sklepowych specjalow z biouszlachetniaczami- bo to ekologia panie...Oj mam nadzieje ze Rycho zdarzy zrobic Sportclasicca , bo i chyba jego brat Adam z Rusalka sie wybieraja...Ja juz wstepne pozwolenstwo od Baby mam, tera tylko liczyc ze alarmu nie bedzie , lub "zbijania godzin nadliczbowych" i juz mozna myslec o Bialokoszu...Pozdr. Janek Klekot 748 S. JanekTwoje wypowiedzi o najeździe na Białokosz zabrzmiały niemal jak groźba - oby tak było, żebyście dojechali w tak dużej grupie. Jak widać po chętnych pałacyk może pękać w szwach :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 JanekTwoje wypowiedzi o najeździe na Białokosz zabrzmiały niemal jak groźba - oby tak było, żebyście dojechali w tak dużej grupie. Jak widać po chętnych pałacyk może pękać w szwach :crossy: :lalag: Tak, bedziemy niestety musieli zagescic towarzystwo najpewniej :cool: Zobaczy sie jak bedzie, moze znow Krzych bedzie mial fajerwerki w bagazniku, ha ha ha. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak, bedziemy niestety musieli zagescic towarzystwo najpewniej :icon_evil: Zobaczy sie jak bedzie, moze znow Krzych bedzie mial fajerwerki w bagazniku, ha ha ha. :flesje: damy radę zagęścić się :lalag: ja mogę być z jakąś fanką Ducatistów - no cóż poświęcę się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) WitamTak z ciekawości zapytam ilu to desmosajkopersonów z łodzi odwiedza to forum? Bo na ulicach lichutko włoszczyzny widać...I ewentualnie jak to z włoskim rynkiem naprawczo serwisowym w naszym mieście? (PROFI only? :icon_mrgreen: )PoZdrO Lodz sie melduje :flesje: serwis tylko w profi i to bez autoryzacji,ja jakos im nie ufam i wole sam w duce grzebac,czesci sciagam z niemiec,a poza tym do poznania piekna autostrada wiec serwis w sumie "blisko" jest :biggrin: pozdro Aha Frencci przyszła do mnie paczka z gadżetami i super baner z Bolonii!!! Dostałeś już??? Wszyscy klubowicze Desmobsession prosze się zgłaszac!!! zglaszam sie szefie ;) Edytowane 21 Lutego 2008 przez yasec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Lodz sie melduje :notworthy: serwis tylko w profi i to bez autoryzacji,ja jakos im nie ufam i wole sam w duce grzebac,czesci sciagam z niemiec,a poza tym do poznania piekna autostrada wiec serwis w sumie "blisko" jest :clap: pozdro Hehehe racja, ścieżka fajna...ale swoją drogą to straszna lipa z takim serwisem...Taque czy siaque pozdrawiam sąsiada na słusznym sprzęcie! :D PoZdrO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam! Jakis czas temu szukalem silnika od Duca po przejsciach, zeby sie nadawal na przerobienie na mebel do mieszkania :-) I nawet udalo mi sie znalezc...Czlowiek kupil sobie Monstera 600, ale jak sie okazalo, blok silnika byl popekany... W miare szybko udalo mu sie na szczescie znalezc uzywany, identyczny silnik - zaplacil 2000 zł. plus koszty przekladki. Ten stary jest sklonny sprzedac. I teraz pytania do forumowiczow:Ile wart jest silnik ze zlomowym blokiem (pekniete miejsca mocowania do ramy)? Ile mozna zaoferowac za sam blok, cylindry i glowice, ale bez wnetrznosci? Czy gdubym kupil caly - to jest ktos kto jest zainteresowany wnetrznosciami?Prosze o porade - zupelnie sie nie orientuje ile takie rzeczy kosztuja a nie chce przplacic, bo i tak chodzi mi tylko o dekoracje... Pozdrawiam MJa bym brał pokrywę sprzęgła o ile jest tam mokre, ale w 600-kach z tego co wiem to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi