wilust4s Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 a jak tam u Koleżeństwa z jazdą (dziś i wczoraj było całkiem fajnie, pogoda i ulice całkiem suche). Jeździcie jeszcze, czy już zimujecie? Co do Lublina - na KUL są bardzo fajne dziewczyny - watro się wybrać i trochę "pomarudzić" na jakiejś uczelni :wink: WitamJa jezdzilem ostatnio w czwartek kolo godziny 21 po pracy. I zamierzam caly czas jezdzic jak tylko warunki pogodowe pozwola. A co do lublina to trzeba sie tam spotkac, no i na KUL zajechać :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Co do plecaczka z teledyskuTo żona prezesa jest ładniejsza :D Co do toru w lublinie to nie musi byc długi. puscimy z lekkim interwałem i sie pomiescimy w 30 moto (chociaż mam nadzieje, że zjawiłoby się wiecej).Interesuje mnie czy jeśli się zjedzie te 30 moto + 30 Prześlicznych plecaczków to się gdzieś w jednym miejscu pomiescimy żeby sie nie trzeba było odwozić po Lublinie taksówkami.Jeżeli w pobliżu jest zalew to zazwyczaj są domki. Ja zabiore Iveco z firmy z zestawem desek Windsurfingowych do testowania i oprócz jazdy na torze - jak się nie pomiescimy to część pójdzie na wodę :D Dowiedz się o cene wynajęcia toru z zabezpieczeniem , żeby było oficjalnie i żeby obcy nie przyjeżdzali - co byśmy nie musieli wydechami lać po łbach .... Bywajcie PS Kto z Was się wybiera na wystaw emoto do Mediolanu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 To żona prezesa jest ładniejsza :D ...ktorego...a moze obie- tak bedzie bezpieczniej dla Ciebie... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) To żona prezesa jest ładniejsza ...ktorego...a moze obie- tak bedzie bezpieczniej dla Ciebie... No powiem Ci Darkmann, że jak ostatnio byłem to Smoczyca czyli żona prezesa z Poznania tak mnie olśniła,że Jaco mnie musiał wyprosić z mieszkania. Zmieniła kolor włosów na ciemne a ja lubie brunetki :eekNo a ta z teledysku to też mega laska. Edytowane 28 Października 2007 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Melduje sie desmonikiel:-)))...Swoja droga z Lomzy do Lublina daleko nie jest- wiec z Ryskiem bym sie zameldowali oczywiscie na 2 Ducatach i oczywiscie jako tzw knury same bym przyjechali:-))). A traf chcial ze bylem tam we wojsku na szkolce, jakies 200 lat nazad, malo co pamietam widac caly czas bylem nietrzezwy, fajne byly czasy bylem taki mlody i pikny teraz zostalem tylko mlody :icon_mrgreen: Pamietam tez ze "w nagrode" nasz pluton jak cos przeskrobalim ciagalim w te i we wte Miga 15-go, no i latalim po poligonie czolganiem przez pelzanie jak mielim slabe wyniki w strzelaniu- a slabe tzn nie wolno bylo strzelac powyzej 45 pkt (na 50 mozliwych) i ponizej 38- a tak sobie zyczyl nasz d-ca kompanii(ciagle nawalony) w stopniu kapitana - byl stary jak swiat a mysle ze razem ze Swierczewskim na wojnie bywal i wodke z nim pil bo cos za duzo szczegolow o nim podawal...Z Lublina jeszcze pamietam strach przed pewna paskudna choroba weneryczną- na szczescie mialem szczescie a kolega, co poszedl z ta druga- mniej. W efekcie mial kwarantanne 1 m-c w Izbie chorych...Narazie wychodze z Burkiem(basset) na spacer. No juz wrocilem...Lublim fajne miasto juz wtedy bylo(jak pamietam) , a mysle ze teraz jest jeszcze ladniejsze.., jesli chodzi o tor- to nie bylem , ale jak slyszalem to nie za bardzo jest tam gdzie odwinac, a moj na 1 biegu dochodzi do 110 km/h , to musialbym sie krecic na 1-ce caly czas, ale sama idea jak najbardziej gut...Dzisaj nie bylim na przejazdzce, pracowalim na warsztacie bo trzeba szybko uruchomic enduraka dla jednego Desmomaniaka, od czasu do czasu wyprowadzam Klekota z katakumb, ale chyba po 1 Listopada pojade do Motostodoly i zostawie na zime do serwisu bo to opony sie koncza i wymienic to i owo trzeba...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Edytowane 28 Października 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No powiem Ci Darkmann, że jak ostatnio byłem to Smoczyca czyli żona prezesa z Poznania tak mnie olśniła,że Jaco mnie musiał wyprosić z mieszkania. Zmieniła kolor włosów na ciemne a ja lubie brunetki :eekNo a ta z teledysku to też mega laska. Hmmm...dziwne,Smoczyca cos mowi, ze Cie coraz bardziej lubi... :icon_mrgreen: Magia Dzizus! To dopiero byla magia dla Ducati!!!!!!!!!! Gosc zapisze sie na stale w annalach historii Ducati! http://www.megaupload.com/?d=DQ4A0NUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Interesuje mnie czy jeśli się zjedzie te 30 moto + 30 Prześlicznych plecaczków to się gdzieś w jednym miejscu pomiescimy żeby sie nie trzeba było odwozić po Lublinie taksówkami.Jeżeli w pobliżu jest zalew to zazwyczaj są domki. No właśnie tu są małe schody. Co prawda zalew jest ośrodkiem rekreacyjnym i można tam miło spędzić czas. To jednak poza wyciągiem do nart wodnych od lat siedemdziesiątych niewiele się zmieniło. Więc domki są, ale co do ich jakości i standardu nie będę się wypowiadał, nawet nie wiem czy w ogóle jeszcze są wynajmowane. Oczywiście cały czas snute są plany rozwoju infrastruktury, ale wiadomo jak to w naszym kraju... raczej nie zdążą :) . Całkiem prawdopodobne, że jest w dalszej (powiedzmy promieniu 2 km) okolicy jakiś hotel/zajazd. Muszę się tam przejechać i odświeżyć pamięć, wiecie jako autochton nie zwracam uwagi na takie rzeczy. Co do jazdy to oczywiście na moto, bo jak na razie pogoda mnie nie odstrasza :wink: . Zainteresowanych odsyłam do zumi na zdjęcia satelitarne, coby zobaczyć porównać wielkości, odległości popatrzeć z góry. Zalew Zemborzycki jest na południu miasta. Edytowane 28 Października 2007 przez Lecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 a jak tam u Koleżeństwa z jazdą (dziś i wczoraj było całkiem fajnie, pogoda i ulice całkiem suche). Jeździcie jeszcze, czy już zimujecie? Nie no pogoda jest jeszcze OK. Trzeba jeździć dokąd się da :wink: Jutro też chyba wyprowadzę czarnucha.Muminek może jakiegoś spota we Wawie zrobimy jeszcze przed zimą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To chłopaki zazdroszczę, u nas pada już chyba 3 tydzień, a jak w piątek zaświeciło słonko, to musiałem jechać w delegację :lalag: :lalag: :lalag: sobota deszcz, niedziela mgła... porażka Dzisiaj wcale nie jest lepiej... Dobrze że chociaż forum działa, to można poczytać... ciekawostkiPozdrawiam PS. o żonach prezesów prosze nie dyskutować, obie ładne i basta... :clap: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Nie no pogoda jest jeszcze OK. Trzeba jeździć dokąd się da :lalag: Jutro też chyba wyprowadzę czarnucha.Muminek może jakiegoś spota we Wawie zrobimy jeszcze przed zimą :clap: można pomyśleć o tym - tylko kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) scitro, ja wczoraj troche pojezdzilem ale ciezka sprawa- zimno , wilgotno; Guma sie nie trzyma i nawet przy przyspieszaniu na 2 potrafi zerwac przyczepnosc, Ale jak podudnilem ducatem przez 80 km to banana mam do teraz :) Edytowane 29 Października 2007 przez Desmo- korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) dziś przychodzę do domu, a tu 2 fajne przesyłki. Pierwsza od Jacka, a druga z "Motocyklem", a w nim duży artykuł o Desmosedici RR (to juz w drugim z rzędu numerze piszą o Ducatach ;) ). Jeszcze wprawdzie nie poczytałem nic, ale jak widzę artykuł zabrał z numeru 7 stron :D Dodatkowo jest trochę o tytule mistrzowskim dla Stonera i Ducati oraz spory artykuł o nowym Moto Guzzi Griso. Włoszczyzna zaczyna być coraz bardziej zauważalna i coraz więcej się o niej pisze :D pozdr Krisps -doczytałem się, że Desmosedici RR będzie wystawiane na MotocyklExpo w dniach 1-3 lutego 2008 w W-wiei jeszcze jedna ciekawostka z netu http://www.motoinfo.it/Moto_Schede/FotoMot...hp?recordid=485 i http://www.jimmy540i.com/forum/showthread.php?p=515 Edytowane 29 Października 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 dziś przychodzę do domu, a tu 2 fajne przesyłki. Pierwsza od Jacka, a druga z "Motocyklem", a w nim duży artykuł o Desmosedici RR (to juz w drugim z rzędu numerze piszą o Ducatach :icon_exclaim: ). Jeszcze wprawdzie nie poczytałem nic, ale jak widzę artykuł zabrał z numeru 7 stron :icon_exclaim: Dodatkowo jest trochę o tytule mistrzowskim dla Stonera i Ducati oraz spory artykuł o nowym Moto Guzzi Griso. Włoszczyzna zaczyna być coraz bardziej zauważalna i coraz więcej się o niej pisze :icon_exclaim: pozdr Krisps -doczytałem się, że Desmosedici RR będzie wystawiane na MotocyklExpo w dniach 1-3 lutego 2008 w W-wiei jeszcze jedna ciekawostka z netu http://www.motoinfo.it/Moto_Schede/FotoMot...hp?recordid=485 i http://www.jimmy540i.com/forum/showthread.php?p=515 Kurcze! Ale ladne te bialasy!!!!!! A ten w naszych narodowych barwach..?!?!?!?!?!!? Miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 no mi się też spodobał :icon_exclaim: tylko kurczę ta kasa za maszynke około 13 tyś Euro - nie jest to mało (a nie wiadomo ile będzie w Polsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi