Jagdtiger Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Wiedziałem że to zbyt piękne żeby było prawdziwe. Niestety są to kosze do suchego sprzęgła, zupełnie inne niż do mojego Monstera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Duc, jak bym Cię nie znał to bym uwierzył że chcesz chciałeś kupić Gallardo...hehehe :biggrin: ;) no chyba że miało by być w kolorze czerwonym :wink: :icon_razz: :biggrin: A wracając do twojego SS-a to dojechał już??? Jag-u najlepiej napisz lub dzwoń do Janka Nikla, może ci coś ze stanów skołują.Pozdro Edytowane 9 Października 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam! Na mojego ostatniego posta zaden z obecnych Ducatystow nie odpowiedzial ;) - wiec moze na tego? ;) Kto mi powie jak kupic oryginalny czerwony lakier Ducati? Ani lokalny dealer, ani importer (wtedy jeszcze Polonia) nie chcieli sie podjac zalatwienia mi puszki 500ml....I od razu pytanie nr 2 - jakie sa szanse na trafienie na uzywana rama tylna z jakiegos rozbitego 999 Mono (MY2006)? Moze byc ciut krzywa ;) W sumie od niej zbieznosc ani prowadzenie nie zalezy, a cena przez to lepsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Jag-u najlepiej napisz lub dzwoń do Janka Nikla, może ci coś ze stanów skołują.PozdroDzięki za poradę. A masz może jakiś kontakt do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam! Na mojego ostatniego posta zaden z obecnych Ducatystow nie odpowiedzial :icon_mrgreen: - wiec moze na tego? :cool: Kto mi powie jak kupic oryginalny czerwony lakier Ducati? Ani lokalny dealer, ani importer (wtedy jeszcze Polonia) nie chcieli sie podjac zalatwienia mi puszki 500ml....I od razu pytanie nr 2 - jakie sa szanse na trafienie na uzywana rama tylna z jakiegos rozbitego 999 Mono (MY2006)? Moze byc ciut krzywa :biggrin: W sumie od niej zbieznosc ani prowadzenie nie zalezy, a cena przez to lepsza :icon_biggrin: O kolorze zapomnij- to jest specjalna mieszanka Ducati oznaczona ich wlasnym kodem. Przynajmniej ja nigdzie nie znalazlem odpowiednika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Co do lakieru, to ja kupiłem w sklepie Standoxa, dorabiali mi wg receptury Ducati. U nas mają tylko Ducati Nero (czarny) i Ducati.... coś tam (czerwony) 1/2 l lakieru + klar + utwardzacz - około 150 zeta. Dzwonił do mnie kolega, że można M900 z 95 roku tanio wziąć (ok. 6kzł) . Moto z włoch po strzale, urwany ogranicznik skrętu, krzywe lagi itd. Jakieś tam części do naprawy są, ale nie wiem dokładnie co i jak. Jak by ktoś był zainteresowany to pisać na priva. Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 zmieniając temat - czy u Was tez od jakiegoś czasu wyświetla się tak dziwnie lista odpowiedzi i postów? czy to się wiąże z jakimiś pracami na serwerze? jest to bardzo niewygodne bo nie widać kto i co pisał (za każdym razem trzeba wchodzić na link Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Muminek, może przełączyłeś opcje? u góry po prawej stronie w pasku granatowym z nazwą tematu masz przycisk "opcje" - przestaw na "standardowy" - u mnie jak włączyłem "drzewo" to się przez 2 tyg. wsciekałem, że coś nie tak ;) Edytowane 11 Października 2007 przez heartless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 6 tysiaków za monstera po strzale z 95 roku to sporo. Zastanawiałbym się gdyby się dało przełożyć silnik do mojego ale gdyby cena była trochę niższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Rama podobno prosta, i jedna laga jest krzywa. Zapytam o części. Ja też myślałem o silniku, ale to już starsza sztuka, i przeglądy bym musiał robić 4 razy w sezonie... ;) Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Z przełożeniem samego silnika pewnie byłby u mnie spory problem. Ja mam silnik na wtrysku a 900-ka na gaźnikach. Ewentualnie mógłbym zrobić w drugą stronę i przełożyć z mojego kierę, lagi i co tam jeszcze połamane. Tylko kurna co bym zrobił z silnikiem z 800-ki z połamanem koszem sprzęgłowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ktoś chętny się zawsze znajdzie... np zmontuje sobie quada....hehehe...Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No jak chodzi o lakier to srednio mnie pocieszyliscie :> Czyli albo zamawiac oryginalne czesci juz polakierowane (pewno cena konkretna), albo dorabiac lakier... Na wypadek gdybym kiedys sie dorobil motocykla i gadzetow z np Carbonu to poprosze o namiar na Standoxa :-) Czerwony kolor jest dobry - a robia w ogole Ducaty w innych kolrach? (jak n areklamie Fiata z Schumacherem) :-)I jeszcze dwa argumenty "dlaczego moto jest lepsze od kobiety":1. Motocykl nawet oblepiony muchami wyglada zaje...2. Jadac na motorze myslisz i jezdzie na motorze...Ktory lepszy? Ja obstawiam drugi.W temacie Monstera - 6000 to faktycznie sporo. Jedynie chyba zebe przeszczepiac graty, o ile przebieg i zuzycie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Muminek, może przełączyłeś opcje? u góry po prawej stronie w pasku granatowym z nazwą tematu masz przycisk "opcje" - przestaw na "standardowy" - u mnie ak włączyłem "drzewo" to się przez 2 tyg. sciekałem, że coś nie tak :crossy: dzięki za info - to co mnie dziwiło, to fakt, ze na jednym kompie jest dobrze a przy kolejnych włączeniach strony zmieniało się "samoczynnie" to mnie zdziwiło. Ale nie z takich opresji się wychodziło :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Słuchajcie, pojawił się nowy Monsterek 620 na Allegro: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M563730 Motorek należy do mojego znajomego i jest 100% wart polecenia. Negocjowalem jego zakup w salonie Ducati i śledziłem jego losy aż do teraz.Polecam Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi