jannikiel Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jaca 998 sprzedajesz?? Kusi Cie pewnie 1098- :-))) , dodajesz do tego pelen wydech Termignioni+ chip+ filterki(za 2600 $) = 163 KM na tylnym kole tyle co GSXR 1000 2007 :-))) + dodajesz jeszcze Powder Commoder( :buttrock: ), wgrywasz mapy zaplonow oddzielnie na kazden jeden cylinder i masz prawie Superbika:-)))- ciekawa zabawa...Mi to sie marzy wgranie w rame 748 silnika 999 RS z wydechem "Only circut race", i przejazdzka po wsi o 1 w nocy:-))) . Pozdr. Janek klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 byłem dziś przez chwilę w BolDorze bo chciałem zobaczyś S2R, którą tam ktoś wstawił. Niestety została szybko sprzedana (po kilku dniach). Przy okazji pogadałem o 1089. podobno oficjalnie w Polse sprzedano 4 (3 czerwone i 1 czarną) 1098 ( w tym jedną w wersji S), Ciekaw jestem jakie s wrażenia nowych użytkowników) Pono jeden z nich to Kolega, który zostawił swojego 999S (żółty z 2005 kupiony w 2006), który mi się strasznie podoba.Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Jaca 998 sprzedajesz?? Kusi Cie pewnie 1098- :-))) , dodajesz do tego pelen wydech Termignioni+ chip+ filterki(za 2600 $) = 163 KM na tylnym kole tyle co GSXR 1000 2007 :-))) + dodajesz jeszcze Powder Commoder( :icon_mrgreen: ), wgrywasz mapy zaplonow oddzielnie na kazden jeden cylinder i masz prawie Superbika:-)))- ciekawa zabawa...Mi to sie marzy wgranie w rame 748 silnika 999 RS z wydechem "Only circut race", i przejazdzka po wsi o 1 w nocy:-))) . Pozdr. Janek klekotek 748 S. Nieee...jedynie sluszna linia- 998S Final Edition z 2005r. 136KM (dzieks Mumin!)Pzdr Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nieee...jedynie sluszna linia- 998S Final Edition z 2005r. 136KM (dzieks Mumin!)Pzdr coś takiego jest w mieście z najkrótszą nazwą "uć" do sprzedania http://allegro.pl/item229540479_otomoto_du...al_edition.html - ciekawe, czy jest tez jakiś dodatek do motorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 coś takiego jest w mieście z najkrótszą nazwą "uć" do sprzedania http://allegro.pl/item229540479_otomoto_du...al_edition.html - ciekawe, czy jest tez jakiś dodatek do motorku? To ales mnie kuzyn na szaro zrobil- darmowa reklama dla goscia i zgarna mi cacko! OjTy Ty Ty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Frencci- Przyjacielu!!!Nie jestem do końca pewien ale mój kumpel bardzo był napalony na ten motorek z Płocka i się okazało że to sprzęt po przejściach. Podobno go chłopaki ujeżdżali na gumie i było małe bęc. Mówił że dużo trzeba doinwestować.Ale moge to sprawdzić. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Frencci- Przyjacielu!!!Nie jestem do końca pewien ale mój kumpel bardzo był napalony na ten motorek z Płocka i się okazało że to sprzęt po przejściach. Podobno go chłopaki ujeżdżali na gumie i było małe bęc. Mówił że dużo trzeba doinwestować.Ale moge to sprawdzić. To bardzo prosze- zaskocze milego kolege sprzedajacego wiedza operacyjna. Gosc daje leb, ze jest taki jak kupil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Spotkanie w okolicach Częstochowy to świetny pomysł, wszyscy będą mieć blisko... :wink: Ciekawe tylko na czym Muminek przyjedzie...hihihi... :icon_razz: Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Spotkanie w okolicach Częstochowy to świetny pomysł, wszyscy będą mieć blisko... :crossy: Ciekawe tylko na czym Muminek przyjedzie...hihihi... :buttrock: Pozdr Wszyscy blisko...no pozabijam chyba wszystkich :crossy: :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 które to borki bo jest ich ze 20 w Polsce - czemu ja nic nie wiem :crossy: No Borek u nas jak Burków, ale chodzi o te pod Tomaszowem Maz.: http://www.borki.pl/No i jeszcze linki do forumowej dyskusji:http://forum.motocyklistow.pl/ZLOT-FORUMOWY-t76916.htmlA zapisy na domki były tutaj:http://forum.motocyklistow.pl/Borki-ZAPISY-t79643.html Spotkanie w okolicach Częstochowy to świetny pomysł, wszyscy będą mieć blisko...Ciekawe tylko na czym Muminek przyjedzie...hihihi...Pozdr Ktoś go zplecaczkuje :bigrazz: ... Janek przecież będzie miał po drodze :icon_razz: Wszyscy blisko...no pozabijam chyba wszystkich Hiehie... a tak to zawsze wszyscy mieli daleko :P :icon_twisted: Jacu - DASZ RADĘ!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 My do Poznania czy Gniezna mamy kawałek... a Częstochowa to prawie w środku PL leży... :icon_twisted: (zdobywam punkty u DarkManna...hehehe...) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 My do Poznania czy Gniezna mamy kawałek... a Częstochowa to prawie w środku PL leży... :icon_twisted: (zdobywam punkty u DarkManna...hehehe...) Wloszczowa lezy w srodku. I tak pozabijam! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Byłam tam w Hucisku w ten weekend :biggrin: Mieliśmy tam niezłą imprezkę firmową - gry terenowe i takie tam. Organizują dosłownie wszystko. w hucisku odbywaly sie doroczne zloty "Free Fire Group i Przyjaciele Riders.pl"ale w tym rozu nas nie chcieli :notworthy: trzeba bylo zmienic lokalizacje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_M Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W dzisiejszych Wiadomosciach Motocyklowych jest spory test Monstera 695 .I pisza tu ze jest w nim sprzeglo antyhopingowe !!!! :( , czy to taka sama prawda jak to ze jest chlodzony ciecza :) i ma jednoramienny wahacz :) bo o tym tez pisza :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W dzisiejszych Wiadomosciach Motocyklowych jest spory test Monstera 695 .I pisza tu ze jest w nim sprzeglo antyhopingowe !!!! :bigrazz: , czy to taka sama prawda jak to ze jest chlodzony ciecza :cool: i ma jednoramienny wahacz :wink: bo o tym tez pisza :) ? to znaczy, że nie masz chłodzenia cieczą i jednostronnego wahacza? O kurczę :biggrin: tak to bywa - ktoś zrobił kopię innego opisu i nie zmienił czego to dotycz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi