duke75 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Yasec, ja z Łodzi kiedys przyjechałem w 2h15min ale Ty jedź wolnej. Poczekamy i zapraszamy! Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 chcę kupić używanego monstera 620 ,czy są jakies szczególne rzeczy na które należy zwrócic uwage przy zakupie oprócz wszystkich standardowych czynności?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ALLY To mo favoryt http://www.bikepics.com/pictures/975200/ No pięknie wygląda - tylko zostały jeszcze lusterka do zmiany na coś fajnieszego adramelechco do crashpadów, z tego co patrzyłem to powinny one byc takie same jak do 620 (instalacja na szpilce podtrzymującej silnik). Jeśli planujesz LSL to raczej szykuj się na wysoką cenę. Może warto zastanowić się nad innymi - tańszymi (które sa też robione u nas w kraju) a może równie dobrymi jakościowo (poszukaj np we wcześniejszych postach lub na allegro są ogłoszenia). Sebaa kiedy planowalibyście spotkanie w Krakowie? pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Z łodzi to rzut beretem do Kraka, w 2.5h przylecisz, a jak włączysz naddźwiękową to w 2h... :evil: Mogę skombinować tanie spanie (40 zeta od łeba + sniadanie) ale pod Krakowem, chyba że bedzie tylko kilku członków, to u mnie w chacie gratis, tyle że śniadanie trza sobie samemu zrobić :crossy:Aaa, zapomniałbym, że dobrze będzie jak Duke75 jakiś swój wolny termin poda, żeby miał kto koszulkę wręczyć 40 zeta to dobra oferta, ja sie pisze :icon_mrgreen: Yasec, ja z Łodzi kiedys przyjechałem w 2h15min ale Ty jedź wolnej. Poczekamy i zapraszamy! Spoko ;) 2,15 to optymalny wynik :biggrin: Seba a kiedy planowalibyście spotkanie w Krakowie? no wlasnie... ja niestety nie kazdy weekend mam wolny,ale co byscie powiedzieli na ten 10-12 sierpnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No i stalo sie jeszcze cos a mianowicie cos z ogranicznikiem skretu w prawa strone bo kierownica moze sie stykac z bakiem a skrecajac w lewo nie styka sie. Gdzie sa te ograniczniki? Szukalem ich no ale nie moglem sie doszukac Ograniczniki to takie śruby wkręane w okoliacach głowki ramy. Sprawdź, czy po glebie te śruby są wykręcone po obu stronach w takim samym stopniu. Jeśli nie, to trzeba naprostować kierownicę - do zrobienia, trzeba tylko odpowiednią rurę z odpowiednim mechanikiem na jej końcu :lalag: Bo nieodpowiedni połamie :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 no i zawsze jeszcze zostaje opcja wymiany całego sprzetu na nowy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramelech Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 tylko ze kierownica wyglada na absolutnie prosta a musialaby byc zauwazalnie skrzywiona jezeli po jednej stronie styka sie z bakiem a po drugiej nie. a tych ogranicznikow ni hu** nie moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 10 sierpnia odpada, nie bedzie szefostwa i nie będzie kto miał koszulek i "czerwonej legitymacji" :icon_mrgreen: wręczyć. Najlepiej niech sie Duke wypowie kiedy bedzie miał wolny termin. A wpisowe to oprócz twojego, to jeszcze moje będzie :) A jak ktoś chce to mogę mu spanie i za 100 ojro załatwić...hehehe.. Nie musi być widać że kierownica jest skrzywiona, zmierz odległość od końcówek kierownicy do osi główki ramyi wtedy się przekonasz co jest uszkodzone.Żeby wyrwać ogranicznik musiałbyś nieźle przyrżnąć. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 tylko ze kierownica wyglada na absolutnie prosta a musialaby byc zauwazalnie skrzywiona jezeli po jednej stronie styka sie z bakiem a po drugiej nie. a tych ogranicznikow ni hu** nie moge znalezc u mnie również jest tak, że w jedną stronę kierownica więcej się wychyla (i z tej strony obił mi sie lakier na zbiorniku) co so klubowania - ja też bym chciał dostać koszulkę i czerwoną legitymację :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_M Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Probike po promocji na male monstery teraz zrobili promo na ST3 i Multistrade .Ceny w dół o 6 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Z tą legitymacją to był żart, a ty muminek pamiętasz czasy "czerwonej" legitymacji? A co powie Robercik jak ty się do krakowskiego klubu zapiszesz? Czyli ile po promocji wychodzi ST3??? Muszę przyznać, że ostatnio tłoczno się robi od Monsterów w Kraku :bigrazz: chyba trzeba się będzie za jakimś Gutkiem rozejrzeć :icon_evil: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ciao! 10 sierpnia wyjezdżam na kolejną wyprawę do Francji. Wczoraj spotkałem się z kumplem, który ma ze mną jechać (niestety na VFR 800) i mamy zamiar zrobić traskę Niemcy-Francja-Belgia-Holandia-Niemcy (oczywiście na początku i końcu Polska). Obliczyliśmy wstępnie trase na jakieś 4500-5000km. Wymieniłem już napęd, czekam na nową tylną gumę , wymienię jeszcze olej i sru...Co do spotkanie to może ustawmy się wstępnie na wrzesień? Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mi się udało zerwać ogranicznik dopiero jak pieprznąłem w bok samochodu. Chociaż znam przypadek że zerwało przy bardzo mocnym shimmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mnie nie zerwało ale puścił spaw ogranicznika przy glebie szwagra na parkingu prz moze 10 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ciao! 10 sierpnia wyjezdżam na kolejną wyprawę do Francji.... Co do spotkanie to może ustawmy się wstępnie na wrzesień? Pozazdroscic latania :notworthy: ja urlopowo juz uziemiony jestem w tym roku :crossy: co do wrzesnia, wolne weekendy mam 1-2 i 22-23,ewentualnie 8-9 mam "noce" wiec moglbym tylko szybki strzal wykonac :flesje: na krotkie spotkanko :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi