scitro Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Paweel jak tylko stokrotki wyjdą i ogarnę monstera z mchu, to bądź pewny, że pojawię się na zlocie u Ciebie. Szkoda tylko, że nadal nie ustaliliśmy nazwy naszego klubu... nieformalnego oczywiście...Pozdro Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A moze po drodze spotkanko u Ryska w Jedwabnem???Ach kiedy wiosna??Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 czemu nie może byc u Ryśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Hehehe, jak tak dalej pójdzie to skoczymy później do Dominika i zakończymy sezon u Seba :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam nadzieje ze juz 999 doplynie do Rycha bo inaczej Paso bedzie musial "przegonic"Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 W sezonie moznaby zrobić spotkanie w któryś poniedziałek w Poznaniu - najpierw jazda po Torze Poznań, potem imprezka. Pomyślcie. Mozna wszystko zorganizować. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 zapraszam do Fano (40 - 50 km od Rimini) we Wloszech , znam droge ktora pokochacie .. wzdloz adriatyku kreta jak ogon weza... waska. :) pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Siemanko ! Wszystkim milosnikom nowej Duc 1098 podaje dane techniczne i nietylko; V-max solo 275 km/h z pasazerem 270 z tylu - te drugieprzyspieszenia0 - 100 - 3,1, 3,30 - 140 - 4,8, 5,10 - 200 - 8,1, 9,2 60 - 100 - 3,5, 4,2100 - 140 - 3,6, 4,6140 - 180 - 3,9, 4,8 spalaniepoza miastem 6,2zasieg teoretyczny 250 km paliwo super moc 119,3 kW = 162 kuce przy 9750 o/minmoment obrotowy max 125 przy 8000 o/min droga hamowania ze 100 38,5 msrednio 10 m/s2 cena wersji podstawowej 17 240,- € pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Dzieki K-S Rider- ale co niektorzy juz znaja parametry.Dziwi mnie droga hamowania- bo moj Klekotek w amerykanskich testach wypadl lepiej.Pozdr. Janek-Klekotek. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Melvin dowiedziałeś się ile kosztuje ten konterer? jaki konterner? ja mlody chlopak ale z pamiecia kiepsko. chyba trzeba korzen z zenszenia zazywac (czesciej) :icon_exclaim: a tu na antypodach nudy na pudy: tylko slonce i upaly. jedyna atrakcja to ogladanie prognozy pogody z polski :crossy: tak ze zlot dukuw na wiosne u seba hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Kontener do transportu motocykla z Austalii do Polski i pewnie z powrotem... Nieee... to u nas nuda, śnieg, deszcz i piekielnie ślisko... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielp1986 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) witam. kilka dni temu kolega "bartolini" pytal o motor z ogloszenia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any mowil tez ze motor jest po doszc powaznych przygodachczy uwazacie ze warto interesowac sie motorem po takich naprawach rama jest stalowa wiec wprawiony i dobry spawacz dalbz rade to dobrye zespawac. motor ma wg sprzedajacego 38 tysiecy km przebiegu wiec szykuje sie duzy przeglad. czy ktos wie ile moglyby kosztowac czesci do niego i jak jest z ich dostepnoscia i czy ktokolwiek moglby sie podjac takiego przegladu kto mieszka w mojej okolicy (nie mysle o sasiadach:-) mieszkam niedaleko łowicza. pytam bo mnie interesuje ten monsterek i jest w moim zasiegu cenowym .PZDR.jeszcze jedno pytanko: ile moze kosztowac teoretycznie pewny technicznie monster 600 np z tego roku(1998) ten link na gorze juz nie dziala z jakiegos wzgledu wiec podaje nowyhttp://moto.allegro.pl/item159894314_ducat...r_600_1998.html Edytowane 30 Stycznia 2007 przez danielp1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) 100 % pewnego uzywanego nie znajdziesz napewno.Kiedys motostodola jedwabne miala Monstera 620 I z 2003 roku i sprzedali za 14000- i to byla okazja bo z pewnych rak i pewny stan, maly przebieg 1600 mil.A tak trzeba miec szczescie, lub kupic od Ducatisti...Pozdr. Janek. Edytowane 29 Stycznia 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam Elegancko Kulegów ! Przyplątałem się tutaj przypadkiem, gmyrając po sieci w poszukiwaniu tego co Wam już serducha rozgrzewa :wink: Mianowicie po wielu namysłach, niejednokrotnym roztrząsaniu i wielokrotnym skrobaniu się po jajkach wymyśliłem iż CZEGOŚ mi brak. Jednego wprawdzie Cosia mam z którym zazwyczaj radośnie taplam się błocie lub czasem prześlizgnę się na drifcie przez winkiel....Ale zaś to chyba mało jednak.Z racji w sumie już dość sporego doświadczenia w materii dwukołowej asfaltowej, tym razem kryteria wyboru tego CZEGOŚ wyklarowały się nader szybko - miało być muskularnie, na golasa, dudniąco, żeby "momenty były", i najważniejsze - by było charakterrrrne :) Obmyślałem różne strategie aż spłynęło na mnie oświecenie - włoska, wyuzdana, kapryśna i grzmiąca Duc-suka z suchym sprzęgłem :cool:No i Panowie po wstępie pora zwrócić się do Was z jasnym i prostym zapytaniem : Kto mi sprzeda dużego MONSTERA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Witam , chcialem sie jeszcze zapytac , jak to jest z utrzyaniem 749?? Jak to wychodzi w porownaniu do japoncow? Kase na moto powininem miec ( akutalnie mam polowe .. ) tylko co pozniej z utrzymaniem ?? Rozne historie pisza i gadaja , ale zazwyczaj wypowiadaja sie ludzie ktorzy z ducati stycznosci nie mieli .. pozdrawiam. Edytowane 29 Stycznia 2007 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi