scitro Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Janek, jak tak będziesz wszystko kupował, to wam motostodoły braknie..hihihi.. :clap: Jaco co z tymi zdjęciami ze snobistycznego spotkania ;) Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramelech Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Adramelech czyzbys to Ty kupil od Rycha 749?? Pamietaj o zlocie w Jedwabnem 14-15/07/2007 Niee ja tam nic nie kupowalem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 jutro wyjezdzam do itali , bede tam z miech moze wiecej , jak ktos cos z Ducati chce to walic , Janek pamietam o fladze . Wrzuce wam relacje foto/film z Ducati week , 40 km od mieszkania naszego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jaco co z tymi zdjęciami ze snobistycznego spotkania :P Seb Jacek jest na urlopie, a poza tym jeszcze czeka na film od Przemkapozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 aLLy, gumeczka do monstera na koniec dźwigni zmiany biegów jest mi potrzebna.. Gdzieś w transporcie posiali mi moją, potem się zmienił importer i dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ally dzieki za pamiec:-)).Pantah 350 poszedl za 2600 zl- nie wiem czy tyle wart- bo stan silnika nieznany- bylo minelo, do kolekcji to lepszy by byl Pantah 500(moje mlodziencze marzenie), jak bylem w Grecji to stal taki po drodze na Monastiraki- kleczalem przed nim- brat robil mi zdjecia, a Grekole sie gapili- jaja byly na calego- szkoda ze zdjecia sie nie zachowaly- zabrala je ze soba moja byla "omorfula" co miala na imie Spirytula( po polsku Duszyczka).Jutro w samo poludnie, w Mostostodole "zaloba" -Rysiek zegna sie na zawsze ze swoim Dark 749- ale za to 999 juz zarejestrowany- chociaz owiewki nie wrocily z malowania...no i trzymcie kciuki za Stonerka- aby lepiej pojechal niz uwielbiany przez pedałow "tłinkiłinki".Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Janekchyba należy dziś złożyć Ci życzenia - aby się spełniały marzenia - wszystkiego najlepszego z okazji imienin :crossy: pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dzieki za pamiec:-)) :bigrazz: Stonerek dzis pokazal Klase :crossy: Kolejnosc: Stoner, Edwards, Vermulen, Tłinkiłinki,ciekawe ze roznica miedzy Stonerem a drugim Edwardsem byla ok. 12 sekund...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Stonerek dzis pokazal Klase :bigrazz: Kolejnosc: Stoner, Edwards, Vermulen, Tłinkiłinki,ciekawe ze roznica miedzy Stonerem a drugim Edwardsem byla ok. 12 sekund...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. no wyścigi były dziś całkiem ciekawe - deszcz narobił dużo w 250'ach. W Moto GP już po woli tor wysychał i widać było jak "panowie" jeżdżą na mokrym i potem na wysychającym torze. Poza tym widać było jak opony zmieniały swoje właściwości.Ale co tam - Ducati prowadzi w klasyfikacji konstruktorów, Stonej jest na 1-szym miejscu w generalce pozdrawiam,Kris :clap: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A tak wogole to czarny 749 z Motostodoly ma juz nowego wlasciciela- chlopaka(Pawla) z Warszawy...niech mu sie jezdzi O.K. :icon_mrgreen: Ciekawe czy zawita na Forum...Pozdr. janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Dzieki za pamiec:-)) :) Stonerek dzis pokazal Klase :biggrin: Kolejnosc: Stoner, Edwards, Vermulen, Tłinkiłinki,ciekawe ze roznica miedzy Stonerem a drugim Edwardsem byla ok. 12 sekund...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Jak mi kto jeszcze raz opisze wyniki motogp zanim obejrzę to wydechem zatłukę na śmierć :biggrin: . W niedziele to się jeździ a nie gapi w telewizor :biggrin: a w tygodniu się ściąga wyścig i dopiero ogląda. Aha, byłbym zapomniał, jakie macie zębatki tylne w Ducatach? Co źródło to inna liczba zębów - od 36 do 43.Pozdrawiam.Zefir Edytowane 24 Czerwca 2007 przez zefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja mam standard 38, ale opcjonalnie mozna 36, a z aftermarket carrier sprocket( szukalem takiego na motobazarze, ale znalezienie graniczy z cudem- w ameryce kosztuje 200 $) to i 43- szkoda ze ni mam takiego ustrojstwa- bo na v.max srednio mi zalezy...Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jak mi kto jeszcze raz opisze wyniki motogp zanim obejrzę to wydechem zatłukę na śmierć :notworthy: . W niedziele to się jeździ a nie gapi w telewizor :) a w tygodniu się ściąga wyścig i dopiero ogląda. Aha, byłbym zapomniał, jakie macie zębatki tylne w Ducatach? Co źródło to inna liczba zębów - od 36 do 43.Pozdrawiam.Zefir ja zmieniłem ze standardowego (15/46) na 14/43 SunStara razem z łańcuchem (mam teraz X-ringowy DID 520VM)pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zefir standardowo w M600 jest 15/46. Ja mam założone do miasta 14/46 - krótsza jedynka. Na trasę jednak lepiej jest mieć 15/46 - bo masz niższe obroty.Pozdro SebPS. Duużo zdrowia Janek :) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam Mnie ostatnio zamontowali 15/45 i łańcuch did 520ZVM ma być gitaaarrrrrra. zobaczymy ile przejeździmy. Ciekawe co tam u Duke'a. Siedzi teraz z żoną i resztą prezesów w Ducati i espresso popijają. Mogliby dać cos z Boloni do biednej Polski na testy. Może być nowy 848. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi