aLLy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 http://www.blm.at/ducati/haendler.htm powinno pomoc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kurczę aLLy, ozłocę Cię...hehehe... Właśnie dzwoniłem do dealera Kawy w Krk, ale oni nie mają jeszcze żadnej umowy i jeszcze nic nie wiedzą na temat sprzedaży części... :cool: Dowiadywaliście się czegoś bezpośrednio u przedstawiciela w Wa-wie??? Pasuje mi w końcu te paski wymienić, a jak trzeba będzie jeszcze płytki do regulacji luzu zaworowego??? a wiosna nadchodzi dużymi krokami!!!Pozdro Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie ma sprawy :crossy: Siostra jest teraz w itali , chce ktos moze cos z pierdolek typu czapki / breloczki / naklejki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ally pamietaj jeden brelok dla jannikiela...Pozdr.Janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ally pamietaj jeden brelok dla jannikiela...Pozdr.Janek Klekotek.roger that. Scitro , chcesz tez moze breloczek i jak z naklejkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 JAAAAAAA, ja chcę taki szpanerski pękaty breloczek Ducati Corse, jakiego fotkę kiedyś widziałem tu na forum, a nawet dwa, o ile rzecz jasna ta sympatyczna przysługa nie rozgromi mego portfela....:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 http://www.grandprixlegends.com/public/pic...umbs/DU1025.jpg taki to jest breloczek z przesylka to wyjdzie troche ponad 40 paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie aLLy, nie przymierzaem jeszcze naklejek, breloczka na razie nie chcę, może później. Teraz mam zmartwienie gdzie kupić paski do mojego Monsterka, a od 2 dni poleruję nierdzewkę na moich kominach... wiesz: garaż - piwo.... kumple... :biggrin: troche mi jeszcze z tym zejdzie... :biggrin: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 spoko nie ma problemu , we wloszech bede jeszcze na wielkanoc wiec jak cos sie zmieni , to nie ma problemu z kupnem :biggrin: pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Lutego 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 później. Teraz mam zmartwienie gdzie kupić paski do mojego Monsterka, Hmm, ja w ub, sezonie w Motorex kupiłem z ulicy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No właśnie ale w dawnym przedstawicielstwi Duca, w Krk już nie mają części, pytałem nawet czy im się cos nie wala na półkach... :buttrock: Wiem natomiast, że w ub. tygodniu mieli w Tommargu 2 paski do 748, czy mają je jeszcze to nie mam pojecia...Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No właśnie ale w dawnym przedstawicielstwi Duca, w Krk już nie mają części, pytałem nawet czy im się cos nie wala na półkach... :buttrock: Wiem natomiast, że w ub. tygodniu mieli w Tommargu 2 paski do 748, czy mają je jeszcze to nie mam pojecia...Pozdrawiam Seb Scitro jak juz znajdziesz paski to proponuje maly seans -> i juz mozna ruszac w droge !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Widzę, że mają tam ciekawą metodę sprawdzania napięcia pasków. Co do momentu dokrecania napinaczy to bylo to 24 funty na ....??? ile ..., bo mam problemy ze sluchem.... no wiecie te przerobione kominy dają po uszach :icon_rolleyes: EDIT: Dominik o jakim MOTOREX-ie piszesz? Edytowane 28 Lutego 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Widzę, że mają tam ciekawą metodę sprawdzania napięcia pasków. Co do momentu dokrecania napinaczy to bylo to 24 funty na ....??? ile ..., bo mam problemy ze sluchem.... no wiecie te przerobione kominy dają po uszach :buttrock: EDIT: Dominik o jakim MOTOREX-ie piszesz? Panowie. Wasze problemy, przynajmniej częściowo rozwiąże międzynarodowy ebay :) Jest na nim kilka sklepów specjalizujących się w częściach do Ducati. Widziałem na nich również paski.Wszystko oryginalne i w konkurencyjnych cenach. Opcja PayPal, kilka dni czekania i ..... Wszystko gra. :bigrazz: Ja tak kupiłem cżęści które przyszły po paru dniach a serwis deklarował 4-5 tygodni oczekiwania :wink: Dla zainteresowanych służę namiarami....Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Lutego 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Scitro - o poznańskim. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi