Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 z tego co ja wiem, to kto robi przednie zebatki jest bez wiekszego znaczenia, ale jesli juz chcesz najlepsze, to kup Renthal (www.renthal.com) .......... chris je tez sprzedaje a lancuch syf - wybij sobie z glowy, krzysiu. poloz go razem z kolorowymi lampkami, pamietasz ten pomysl-fiasco? :Dskoncentruj sie na szukaniu najlepszej ceny za DID i nie bedziesz zalowal Z tym łańcuchem to było jak z Twoim zdjęciem z kobietą, którą przewiozłeś z weale - skupiam się tylko nad DID'em. Co do Renthala - zobaczę. Raczej nie będę zciągał gratów z USA- poszukam coś lokalnie Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No to teraz wszystko tłumaczy twój przydomek -- bawidamek--Ale dzięki temu zdjęciu, będziesz miał teraz nowy - Melvin stójkowy- :D Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No właśnie Kris w Sydney... W Warszawie to zwracają uwagę tylko na skośnookie sokowirówki!!! Nikt już chyba nie wie, co to jest klasyczne piękno ramy i silnika, i inne bebechów wyeksponowanych na zewnątrz motocykla...Ciekaw jestem ile monsterów jeździ po polskich drogach, może jacek998 ma jakieś dane... Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 natomiast wlasnie sobie przypomnialem, ze gdy tutaj sie zapisalem i napisalem moj "dzien dobry" post to wital mnie miedzy innymi ktos o pseudonimie Melon19widzialem jego posts na DML ale tutaj jakos ostatnio nie........... :D Spoko, spoko melvin jestem tutaj prawie codziennie (na DMLu też) i śledze wasze posty. :D Narazie coprawda nie wypowiadam się bo na zakup ukochanego monsterka przyjdzie pora po zimie jak już zdam prawko, które zacząłem dopiero wczoraj. Ale bez obaw napewno mój nowy motorek to nie bedzie żadna japonia. Ale możecie być pewni że na punkcie ducati jestem tak zakręcony jak wy. A i mam wrażenie że będę jednym z młodszych posiadaczy ducati w polsce. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No co ty Melon19, najmłodszy to jest nasz ulubieniec... przechodzi teraz przez drugą młodość, hihihi Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 a jak juz kupisz, to sprzedaj nerke :DCzemu zaraz takie drastyczne rozwiazania? Nie ma jakis przyjemniejszych sposobow? Nie wiecie np. po ile placa za litr w bankach spermy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 oczywiście ten "stójkowy" to jest od stawania, a nie od stania, np w kolejce - jak mniemam? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Tylko ciekawe czemu do tego uzywa Hondy a nie Duca??Jak baba wroci z pracy zara jade 748 do Rycha i pewnie sie odezwe o 1-ej albo jutro.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nie wiecie np. po ile placa za litr w bankach spermy? :D A jak szybko możesz zapełnić ten 1 litr? :D Bo chyba "zrzutkowych" porcji nie przyjmują? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 na japońcu bo się wstydził - ot dlaczego, ale my go wyczailiśmy :D A jaka pogoda w Łomży - u nas już ciemno się zrobiło i jest dość pochmurnie. Kurcze niestety jutro ma być paskudna pogoda, a planowałem jutro pojeżdzić (myślałem nawet o Poznaniu_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 W lomzy zachmurzenie , ale sucho i +12 stopni C. Mozna jezdzic- jutro jezdzic nie bede bo baba zapowiedziala ze mam sie zajac corka:-))) i chyba odwiedze brata(Michala) na wsi- pojezdze moze DRZ 400. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dobrze że masz tak kochaną żonę, iż da Ci możliwość jutro pojeździć na drugim sprzęcie :D Ty chłopie to masz szczęście.A poważnie - miłego śmigania i bezpiecznego (na drogach już widać dużo piachu i liści - tak jaj w okolicach Sydney :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Cos Ty -baba zostaje w domu ja pojade sam z corka- jak pojechalbym z baba to lipa bylaby z jezdzenia.Przed chwila dzwonilem do Rycha i nici beda z dlubania motorkow dzisiaj- akcja jabluszo w toku(znow zwozenie:-))) ).Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no coż - taki lajf. Pozostaje więc plan "B" - browar :D i balety w domu :D Właśnie leci pododa - jutro 15-16 C i deszcz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Dziś mi Jacek doniósł, ze w poznańskim Motorex jest jakaś mega okazja - SS750, 2002 roku, za nieco około 8500 zł!! Cena taka dobra bo zależy im na szybkiej sprzedazy maszynki. Zainteresowanych odsyłam na ul. Bukowską w Poznaniu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi