Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

A u nas w WIELKIEJPOLSCE już dzisiaj były suche asfalty i słoneczko a w przyszłym tygodniu ma być do 8-10 st. mam nadzieję że to już koniec zimy w całej Polandi. Pozdro dla desmo.....

hose

Tralalala, tralalala, a nasz Haga -nie fujara :icon_razz: :lalag: :clap: Ciekawe jak 2 wyscig..Pozdr. Janek.

2 wyścig Haga 2 miejsce, ale dlatego , że z dętki na ostatnim zakręcie powietrze mu uszło i musiał dalej jechać na 1 kole...żartuję oczywiście...Pozdr. Janek.

Edytowane przez jannikiel

Własnie nawinąłem 70 kilo, i jeszcze drugie tyle nawinę za chwilę :icon_biggrin: :icon_biggrin: .... i kontrolka przestała się swiecic :lalag: :icon_biggrin:

Edytowane przez Bacacyl

Woooohoooo!!!! A ja wczoraj wreszcie miałem okazję poklekotać po suchym asfalcie. Niestety część drogi miałem po niezłym błocie, gdzie motocykl latał na lewo i prawo, a potem wyglądał jak po ostrym rajdzie enduro, ale nic to :)

pozdr

Edytowane przez jurjuszi

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Suma sumarum wczoraj nawinąłem 160 km , po suchych asfaltach :buttrock: aczkolwiek widać że tylny błotnik który przykręciłem w sobotę spełnił swoją rolę (gdzieniegdzie było na drodze trochę wody z topniejącego śniegu)

Edytowane przez Bacacyl

Desmo- korek napisał:

Bacacyl, to ja wczoraj musialem Ciebie widziec na Placu Nowym kolo godz 16. Pozazdroscic bo ja puszka bylem........

Pozdrawiam

To najprawdopodobniej byłem ja :icon_biggrin:

Edytowane przez Bacacyl

Witam po chwilowej nieobecności,zazdroszcze wszystkim co już wyjechali i przewietrzyli układy desmo,ja niestety kuruje kolano po małej operacji ale jeszcze z dwa tygodnie i może już też pohulam :crossy:

Pozdr.

witam takie szybkie pytanie czy monster ten wersji 50 konnej (bo nie czaje ale widzialem i 600 80km nie wiem na ile to prawda) nadawal by sie na taki pierwsze porzadne moto po 3 sezonach na malym enduro i kilku przejazdzkach na wiekszych motocyklach ^^??

600 ma rzeczywiście 52 KM. 80KM ma monster 900 ale na pierwsze moto jest trochę za mocny choć niekoniecznie. 600-tka jest w sam raz, jest lekka, poręczna i mozna tanio kupić. Darkmann z naszego forum chyba chce sprzedać.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl