Szpanerq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ktos mi moze wyslac instrukcje do jawy 250 ccm wszystko o macie wezme :] przyda sie napweno , a najbardziej potrzebuje Instalacji elektrycznej :/ , aha i nie znam czeskigo jesli chodzi o ta www jawamania czy jak tam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zapodaj maila to ci wyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ciezko znaleźć instrukcje po polsku. nie mam dostepu do skanera wiec moge Ci tylko pomóc odpisując na pytania. Wal śmiało!! [ Dopisane: 28-01-2006, 19:29 ]OOO to ja też poproszę [email protected] [ Dopisane: 28-01-2006, 19:31 ]i zapraszam do tego tematuhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=39181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 mialo [email protected]GG 3752401 mam 2 kable jakies w tym schowku na akumulator po lewej patrzac od tylu motoru jeden wychodzi z grobego przyczepionego do ramy a 2 był przykrecony na jakims bolcu w tym schowu , tam taki wystawal bolec chyba fabryczny on jest , no i ktory + a ktory - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Swego czasu jak jeszcze śmigałem Jawą 175 i remontowałem ją (chociaz patrząc z dzisiejszej perspektywy to nie nazwałbym to kompletnym remontem kapitalnym), ale do rzeczy sam szukałem do niej jakiejśc instrukcji. W tedu jeszcze neta a nawet kompa nie miałem. Zdobyłem polską ksiażke a dokładnie instrukcje obsługi od starszego goscia. Zrobiłem ksero i według niej składałem motor. Teraz zabardzo nie wiem gdzie te ksero mam. W niej było wszystko. Ale gdzieś przepadła. W Jawie + idzie na mase (czyli do jakiegoś elementu ramy) a - na aqu (akumulator). Tak samo jak w Junaku.Szpanerek widze że jesteś z Hajnówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 daj gadulca, zagadamy se :] ja jak cos z paszek jestem starych :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 W tych Jawach instalacja elek jest prosta, sam kładłem ze schematem. Cholera a z moich okolic to nikogo na tym forym nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 czylli bedzie + ten bolec wystajacy tak ? zeby nic nie skopcic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No + na mase, na 101% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jak chcesz to ja mam poskanowaną instrukcja do Jawy 250 353/354 po polsku...(okolo 13MB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jak chcesz to ja mam poskanowaną instrukcja do Jawy 250 353/354 po polsku...(okolo 13MB) To ja poprosze na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 [email protected] tez poprosze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 jakby ktos chcial to znalazlem w garazu stara ksiazke pt " sam naprawiam i eksploatuje motocykle" czy jakos tak..w kazdym razie sa tam podstawowe jak i troche bardziej zaawansowane iformacje dot m.in. awo,ify,jaw,izy,lambret itp..ogolnie motocykli popularnych w latach 60/70..ksiazka tez jest z tego okresu..nie mam czasu robic skanow,jesli jest ktos do tego chetny to moge uzyczyc w/w ksiazki celem zrobienia ksero czy innego PDF..oczywiscie za free!! i ten kto by sie tym zajal to tez by bylo dobrze by zrobil to za free..jak co to niech sie odezwie jakas kompetentna osoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajawax Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jak chcesz to ja mam poskanowaną instrukcja do Jawy 250 353/354 po polsku...(okolo 13MB)jesli mozesz to i mi zrzuć [email protected] to wrzuce to na serwet to każdy bedzie mógł przeglądać :) [ Dopisane: 01-02-2006, 20:29 ]no i co z tymi skanami :P :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 jak temat instrukcji do Jawy aktualny to ja bym sie dopisal o wyslanie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi