zajc Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Jednak to nie może być zły człowiek, przecież na co dzień wytrzymuje z Tobą... O zesz w morde, mocne slowa:P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 heja no to gratulacje. to ta ze zdjęć z meila? zbiera się ekipa do śmigania i nauki :D pozdrQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 heja no to gratulacje. to ta ze zdjęć z meila? już nie pamietam, którą Ci wysyłałam. Ktoraś z maila na pewno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam.Ja również gratuluję. Super moto.Życzę Tobie i reszcie trochę słoneczka na niebie i do zobaczenia na otwarciu sezonu na Bemowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Spóźnoine ale szczere GRATULACJE!! bardzo dobry wybór!!Moje SV kupiłem w grudniu i jak natrazie moge je tylko głaskac w garazu :D Ale wiosna juz niedługo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Teraz trzeba poszukać stelaży pod kuferki i kuferków. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Teraz trzeba poszukać stelaży pod kuferki i kuferków. niom, granatowy opel astra kombi :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Teraz trzeba poszukać stelaży pod kuferki i kuferków. niom, granatowy opel astra kombi :) :lol: A jak go przymocujesz do stelaża w Twojej SV-ce ?? 8O Pozdrówka P.s. Gratulacje z powodu sprzęta. BTW dzis u mnie odwilż....... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 A jak go przymocujesz do stelaża w Twojej SV-ce ?? 8O sam się przyklei :lol: P.s. Gratulacje z powodu sprzęta. BTW dzis u mnie odwilż....... ;) dzięki :)Odwilż i u mnie, niestety nie na długo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Odwilż i u mnie, niestety nie na długo :buttrock: Czyżby kierowca kuferków okoniem stanął? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Czyżby kierowca kuferków okoniem stanął? na pewne wycieczki definitywnie tak... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Niet prabliemy, wsio budiet spakojna!Odstąpię ci połowę swoich kuferków i torbę na bak.W rewanżu odstąpisz mi połowę swojego śpiwora... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Madee... wydech do wymiany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 W rewanżu odstąpisz mi połowę swojego śpiwora... nie ma problemu- odstąpie Ci nawet cały, jak chcesz. Uda mi się chyba zoorganizować drugi... :( Madee... wydech do wymiany :mrgreen: chwilowo mam ważniejsze wydatki związane z moją SV-ką :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 no to chyba Tomek masz pecha bo co 2 śpiwory to NIE JEDEN!!! :evil: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi