rafauM Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 http://www.trader.pl/details,167,100253032.asp Silnik chyba od VX 800, wygląda to całkiem fajnie i rasowo. Ciekawe jak jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jak dla mnie to ma jeden mankament: siedzenie - qrde jak ze szmaty wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam. A jak dlamnie to ciekawie wygląda ten sprzęcik, nie jest przesadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Bardzo fajny sprzecik Zawieszenie USD, dwie tarcze z przodu. Wyglada bardzo rasowo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ładny, piękny to za mocne słowo, ale ładny pasuje. Taki naked śmieszny. Konstrukcja zacna :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ładne to to jest. Cena też w miare :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ale w tego typu motorach to BMW sie mocno wyspecjalizowało. Taki Nakedo-Cruiser i do tego Bokser :roll: Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ale w tego typu motorach to BMW sie mocno wyspecjalizowało. Taki Nakedo-Cruiser i do tego Bokser :roll: NiceAkurat Sachs to V2 :) . Silnik Roadstera pochcodzi od Suzuki (VS800, VZ800, VX800). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Akurat Sachs to V2 Nie zrozumiałeś mnie. W moim poście chodziło mi, że w tego rodzaju motorach firma BMW ma w.g. mnie lepsze i fajniejsze modele. Nie chciałem z Suzuki zrobić BMW :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 wygląda jak BEEMKA z BONDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Widziałem go w jednym z katalogów "Świata motocykli" - podobno do nowego można wybrać kolor jaki się chce (yyyyyyy chyba to był ten), ale mi się podoba tylko minusem jest brak części w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 super by wyglądał w kol. czarnym z felgami takimi jak w nowym intruderze, bo ten kolor jest beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 jak dla mnie to troche kosmicznie wygląda ;) no ale dosyć ciekawie wyląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jak dla mnie super sprawa !! ( no moze kolory bym zmienił ) To jest jakby kwintesencja VXa z usunietymi jego wadami ;) Niezniszczlny silniki VXa, do tego dobre zawieszenie i dwie tarcze.... qrde ja to chce :) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Vlaad ma rację. BMW nie produkuje widlastych. Motor w tym Sachs'sie pochodzi z Suzuki. Wsio. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi