Matołusz Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Nie wiem czy pamietacie...Nie wiem czy byliscie...Nie wiem czego żałować, bo nigdy jeszcze nie byłem...I z ciekawości zapytam. Wybieracie sie na ten zlot?Tak, tak wiem... Sokół niczym W-S-K >nie ubliżajac jej< - "każdy może go mieć"...Ale spokojnie, wiem, że wpuszczaja wszystkie motocykle wyprodukowane do 1975 roku >??<, Przynajmniej jakos tak było ustalone w tamtym roku, ale wiem, ze wpuszczali wszystkich >którzy normalnie sie zachowywali, choćby przyjechali "japońska szlifierka".Ciekawe jest to, iż ten zlot odbywa sie co 2 lata......bycmoze dlatego każdy >tak myslę< tak bardzo go oczekuje...Z ciekawości zapytam. Wybiera sie ktos w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 8) Byłem na ostatniej imprezie.Co można zobaczyć, tutaj:Mój wyjazd do Czerska w 2004Impreza w dechę, profesjonalnie zrobiona i przede wszystkim dla 'staruchów', co mi pasuje mocno. :notworthy: A że w roku ubiegłym poskładałem sobie swojego 'dziada' Mój dziadto zamierzam nim tam dojechać.Co więcej chcemy, przy tej okazji skrzyknąć enesiarzy z Polski, skupionych wokół www.nsu.motocykle.orgTakże kto wie, może oprócz zlotu Sokoła, będzie to nieoficjalny zlot NSU Poland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zapewne jak zwykle ja także się pojawię. Impreza jest rewelacyjna, tym bardziej, że odbywa się w tak przepięknej i oryginalnej scenerii. Nie ma lepszego klimatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zawsze bardzo chciałem tam pojechać i mam nadzieję, że w tym roku uda mi się w końcu dotrzeć :notworthy: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Moi znajomi tam jeżdźą i mówią, że impreza jest naprawdę dobra. Ja jakoś nigdy się tam niewybrałem bo zawsze wolałem jechać gdzieś dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Niesądziłem, że będzie taki odzew :notworthy: Jak ja poskładam swoja Kasieńkę to myśle, że też zawitam. A zresztą to jest taka impreza, ze mozna pojechać tylko popatrzeć na inne sprzęty i też jest radocha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 O nie daleko mnie?! Czyżby to ten Czersk, nie daleko Góry K.? Jeśli tak, to i ja się pewnie pojawie :notworthy: Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Skrzydlaty, jestes pewien, ze te twoje zdjecia to ze zlotu Sokola ???Bo ja tam zadnego Sokola nie widzialem :) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Czyżby to ten Czersk' date=' nie daleko Góry K.?[/quote']Tak dokładnie ten :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 A kiedy ten ZLOT ??? Gdzie konkretnie się odbywa (w ruinach zamku?).Byliśmy tam z KML-em w listopadzie na małej wycieczce i faktycznie miejsce wymarzone na takie harce :lol: http://data7.exo.pl/kml/czersk.htm Pozdrawiam, Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Skrzydlaty, jestes pewien, ze te twoje zdjecia to ze zlotu Sokola ???Bo ja tam zadnego Sokola nie widzialem :)... ;) Nie samym sokołem człowiek żyje...Jest wiele innych ciekawych marek i motocykli, które często mijamy niezauważone.A po za tym, jak może zauważyłeś czytając mój post, swoje zainteresowania kierują się na inne 'sokoły'... a że koszula bliższa ciału, to sam widzisz 8) Sokoła na co drugim zlocie spotkasz, a spróbój NSU zobaczyć w akcji. Pomijając sentyment do rodzimych konstrukcji itp.Mogę przy okazji zaprosić na: www.rajdlubelski.pl - strona jeszcze w powijakach i oficjalne info niebawem, ale niechtam... jeśli komuś niestraszne puste strony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 A kiedy ten ZLOT ??? Gdzie konkretnie się odbywa (w ruinach zamku?)Zapewne jakoś w lipcu. Ja jeszcze osobiście nie znam konkretnej daty. A gdzie? Tak, zgadza się-wszystko odbywa się w ruinach zamku. Tu taki krótki opisik historyczny dla zainteresowanych http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamek_ksi%C4%...ckich_w_Czersku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Sprawy widzę potoczyły sie troszke......ale wszystko sie zgadza, a ja podpisuję siepod tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi