Rof Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja gdzies mam filmik z 5th Gear, gdzie lamborghini gallardo sciga sie na torze z Ducati 999, i dukat wygrywa o 0,44 sek a tu R1 z Datsunem 240Z... http://download2.scigacz.pl/films/240ZvsR1.mpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ariel Atom - myślicie że dałoby się to podciągnąć pod kat. B1?? ;)Waży niewięcej niż 500kg, chyba innych ograniczeń nie ma. Ciekawe jakby 16-latkowie zaczęli takimi ganiać do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 gdzie lamborghini gallardo sciga sie na torze z Ducati 999, i dukat wygrywa o 0,44 sek http://www.uponone.com/videos.php?id=5704 tu jest ten filmik 8) Ciekawe jakby 16-latkowie zaczęli takimi ganiać do szkołya skąd taki pomysł? :twisted: Szkoda ,że te filmy mi się nie odpalają :| Co zrobić żeby działały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ariel Atom - myślicie że dałoby się to podciągnąć pod kat. B1?? :notworthy:Waży niewięcej niż 500kg, chyba innych ograniczeń nie ma. Ciekawe jakby 16-latkowie zaczęli takimi ganiać do szkoły moc chyba tez jest ograniczona. Jesli nie to wtedy takie B1 wogole nie ma sensu i tak wlasciwie nie ma aut ktore podchodza pod B1.Co do B1 powinni zmienic troche zasady zeby nawet maluchem nie mozna bylo jexdzic :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Odrzutowiec zrozumie ale dlaczego Porshe pokonało motocykl ? btw. co to za motocykl ? Motocykl to chyba R1 model 2002-2003 Mi to wyglada na kawe zx9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ariel Atom - myślicie że dałoby się to podciągnąć pod kat. B1?? :notworthy:Waży niewięcej niż 500kg, chyba innych ograniczeń nie ma. Ciekawe jakby 16-latkowie zaczęli takimi ganiać do szkołyTo cudo ma uturbiony silnik z hayabusy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 moc chyba tez jest ograniczona. Jesli nie to wtedy takie B1 wogole nie ma sensu i tak wlasciwie nie ma aut ktore podchodza pod B1. Co do B1 powinni zmienic troche zasady zeby nawet maluchem nie mozna bylo jexdzic Nie ma - jedyne ograniczenie pojazdu to jego waga.A maluchem na B1 jezdzic nie mozna :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 moc chyba tez jest ograniczona. Jesli nie to wtedy takie B1 wogole nie ma sensu i tak wlasciwie nie ma aut ktore podchodza pod B1. Co do B1 powinni zmienic troche zasady zeby nawet maluchem nie mozna bylo jexdzic Nie ma - jedyne ograniczenie pojazdu to jego waga.A maluchem na B1 jezdzic nie mozna :notworthy: O ile sie nie myle to żeby jeździć na B1 to samochód nie może jeszcze mieć większego silnika niż 600 -650ccm??? A widziałem niedawno maluucha (odchudzonego) na allegro który był zarejstrowany na B1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ariel Atom - myślicie że dałoby się to podciągnąć pod kat. B1?? :notworthy:Waży niewięcej niż 500kg, chyba innych ograniczeń nie ma. Ciekawe jakby 16-latkowie zaczęli takimi ganiać do szkołyTo cudo ma uturbiony silnik z hayabusy :twisted: Bullshit.. Nie wiem skąd wziełeś te informacje. Ariel do modelu Atom używa silnika Honda iVTEC 4 cylindrowego 2.0 ( dokładnie 1998 cm3 ). Nie pisz gdy czegoś nie wiesz/ nie jesteś pewny bo siejesz zamęt i wprowadzasz bałagan w głowach ludzi to czytających :buttrock: he he he . Pamiętaj , że lepiej jest nie wiedzieć niż pół-wiedzieć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ile sie nie myle to żeby jeździć na B1 to samochód nie może jeszcze mieć większego silnika niż 600 -650ccm??? Kiedy ostatnio czytalem przepisy (jakies 4 miechy temu) to jedynym ogranicznikiem byla waga - nie sadze aby sie cos zmienilo. A widziałem niedawno maluucha (odchudzonego) na allegro który był zarejstrowany na B1.No byl taki jeden - ale ogolnie to wiecej kombinacji niz to warte :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 a tu R1 z Datsunem 240Z... tylko ze datsun z tego co pamietam ma jakies duze V6 tudziez V8, z turbinka albo superchargerem :twisted: . moglbym takie autko miec, nie obrazilbym sie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 smieszne...niestety tak jest ze moto byle jakie...a fury zawsze zaj... i na dodatek oszukuja...wezmy pod uwage pieniadze!!! za polowe tego samochodu........moto by bylo takie ze f-16 by przegralo nawet w niebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 wezmy pod uwage pieniadze!!! za polowe tego samochodu........moto by bylo takie ze f-16 by przegralo nawet w niebie:) Dokładnie. Mysle ,ze cene tego Porszaczka osiagi motocykla znacznie by wzrosly.Wystarczylo wystawic Haye 600 konną :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 tylko ze oni na to nie patrza... ja jaka porszawke;P za 1/2 jej ceny :)nowy moto + niezly kisiel w silniku:) za za cene porsza:) to to by byl pan samochodzik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dokładnie. Mysle ,ze cene tego Porszaczka osiagi motocykla znacznie by wzrosly.Wystarczylo wystawic Haye 600 konną tylko chodzi o seryjne "maszynki" ale myślę że haya dała by radę porshe :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi