Cycu Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Filmik bardzo fajnie zmontowany tylko jak dla mnie to miał 2 wady: -muzyka ;) (ale to sprawa indywidualna, ja akurat czegoś takiego nie trawię) -klimacik (taki jakby był to film-pamiątka po kimś) Ale prócz tych "szczegółów" ;) to gratuluje udanej produkcji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Cycu ja tez w takiej muzie nie gustuje:DAle moja laska tak;]A to wiesz dla niej mial byc film ;] Ja gustuje w Disturbed,Metalica,System of Down,Metalica:Dale Disturbeb Miecie:D i techno tez jes spoko:D [ Dopisane: 25-01-2006, 12:03 ]A no i Guano Apes-Open your eyes :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Na moje oczko filmiki zrobiony z góweczką. Spoczko ;) HEYAH... Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hehe odemnie zaraziles sie ta muzyka ;) ;) A co do filmu to wydaje mi sie ze wyszedl troche inaczej niz planowalismy :P Ale wazne ze wam sie podoba :D Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Fajny film. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Cycu ja tez w takiej muzie nie gustuje:DAle moja laska tak;]A to wiesz dla niej mial byc film ;] Ja gustuje w Disturbed,Metalica,System of Down,Metalica:Dale Disturbeb Miecie:D i techno tez jes spoko:D [ Dopisane: 25-01-2006, 12:03 ]A no i Guano Apes-Open your eyes :twisted: :twisted:Tak jak spora wieszkość naszego grona (motocyklsitów) w tym wieku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Faktycznie czarnobiały film z efektem starości nadaje klimat jakby pamiątka po czymś czego już nie ma. Ja bym widział ten film w kolorze. No i jeszcze mogłoby być więcej materiału filmowego, troche za dużo zdjęć. No dobra koniec wybrzydzania :notworthy: Klimat jest i chyba to było celem filmu, wiec uznaje za udany, ale z mojej strony nie ma nominacji do Oscara :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Film ktory ma w sobie klimacik, montaż profesjonalny (sam chciałbym tak umieć) no i co moge wiecej napisać, szybkich roztopów wam życze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Heh Dzieki no przydaly by sie juz te rostopy;/;/ :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja gustuje w Disturbed,Metalica,System of Down,Metalica:notworthy: :notworthy: :buttrock: popieram :clap: Ale moja laska tak;] To musisz ją "ustawić do pionu" :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 oj obawiam sie ze przestawienie jej ze xzibit na Distrubed Moze być TRudniejsze niz Back Flip Na Komarze :notworthy: Ale kto wie :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 OFFTOPNo niestety trudno przestawić kogoś z rapu na rock/metal itp ale może jakbyś zaczął od czegoś pomiędzy. Mój kolega z zainteresowaniami muzycznymi takimi jak ma twoja dziewczyna najpierw zaczął słuchać Linkin Parka, The Rasmus i "zagłębia" się coraz bardziej w muzyke szarpaną. Pokąbinuj coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 oj obawiam sie ze przestawienie jej ze xzibit na Distrubed Moze być TRudniejsze niz Back Flip Na Komarze Ale kto wie A po cóz ją przestawiac... :notworthy: Niech ma panna własne zdanie, a nie :notworthy: PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Pokąbinuj cośNo włącz jej coś ciekawego co Tobie się podoba :twisted: Ja się sam przestawiłem z techna na Gothic Rock,Metal i te tematy... :notworthy: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ale wiecie co np 3 doors down jej sie podoba:D powoli sie przestawia;]Ona Ma simsona tzn jej starszy mial rozebral go pomalował na cameleona rok temu i lezy ten simson sr50 w piwnicy;]Silnik patrzylem to zyleta nic nie dojechany caly niemiecki;] i na ten sezon albo jej poskladam(bo chce jezdzic:D) albo bedzie miala skutera i juz mnie denerwuje ze bedzie na gumie latac;]Wiecie jak to te baby;]A na Honde powiedziala ze w zyiu ze mna nie siądzie;]Zobaczymy jeszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi