Bartos_SzPaQ Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 spoko filmik, ilu was tam jest razem i skad jestescie?? wrzuc inne filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.megaupload.com/?d=6VQNJXAS To link:P Jestesmy Ze Środy Śląskiej :P 90 km od zielonej Gory ;] 30 Od Legnicy i 30 od wroclawia ;] Jest Nas Tak:P:PHonda Mtx80,Tgb orion 70cmm,Yamaha Tzr 2003 rok 80cmm,Derbi senda R 50cmm,Tgb Orion 50cmm,Simson S60, ;]Jak ktoś jest w poblizu przynajmniej na Simsonie to latamy Razem na wakacje jak ktoś chce;]To jest stala paczka oczywiscie moto jest wiecej ale tak jezdzimy zawsze;]Nieraz jeszcze dochodzi Simson s70,Sr50,S51, ;]pozdrawiam [ Dopisane: 23-01-2006, 19:46 ]Możliwe ze na wakacje dojdzie jeszcze Gilera Dna,Gilera druga ale nazwy nie wiem;/ i Aprilia sr ;]No i Empire mam nadzieje na suzuki Rg ;] W Sumie jestesmy nastawieni na spotkania i wspolną jazde:D tak do 60 km na naszych kolach ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mi sie filmik podobał. Sam mam zamiar zrobić coś podobnego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 O tak sobie . Fajny montaz fajny klimat ale sprzęty nie pasują:P Tu powinny stać cbr itd :D A noi AJzda na rowerze to coś w klimacie OLEJA :lol: :lol:Ocb ?? Do mnie to było ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Olej_MPKWidać że mało zagladasz na forum :lol: Chodzi nam o kolege który zrobił sobie blog i go zqa to wyśmiali.....zreszta mowie tylko rpostymi slowami. To TRZEBA przeczytac :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 dzieki ci Magneto W Tym Filmie wlasnie chodzilo o ulotne chwile:) ha! odrazu wiedzialem co i jak:D w kazdym badz razie- git :Pwidze ze niezla ta grupe macie i raczej ona sie stale powieksza... szczescia zycze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 to troche was tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Olej_MPK hehe podbny nick :P chodzilo o oleja- motocykliste:P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Olej_MPKWidać że mało zagladasz na forum :lol: Chodzi nam o kolege który zrobił sobie blog i go zqa to wyśmiali.....zreszta mowie tylko rpostymi slowami. To TRZEBA przeczytac :PHAHAHAHAHAHAH Chyba czaje, ten blog jest o Kawasaki i takie tam bleble ;p ??Cholera musze zmienić nick ;/Do kogo się w tej sprawie udać ?? Sorka za OT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 no,no ;) filmik calkiem ladny :D czekam na kontynuacje 8) tez tak przez to przeszla mi mysl,zeby takie cos zrobic,na wiosne sie pomysli,ludzi na pewno nie braknie ,bo nas sporo,moze jest tu ktos z okolic opola ewentualnie gliwic ? mozna by sie zgadac na wiosne,zeby polatac,pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moze jest tu ktos z okolic opola ewentualnie gliwic ? mozna by sie zgadac na wiosne,zeby polatac,pozdroJa jest ;] koło Olesna.Cała ekipa na www.mpkgorzow.frx.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Prawdziwa brać motocyklowa ;) Fajne by było gdyby były takie stosunki między wszytkimi motocyklistami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 filmik niezły :D ciekawy montaż i pomysł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 heh spoko ze wam sie podoba:)Jak ktos jest z wroclawia;]Albo okolic albo chce sie spotkac w sezonie to walić do mnie na gg;]Jestesmy otwarci na nowe znajomosci:Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 mam dopiero 25% filmiku :twisted: Cholera musze zmienić nick ;/ Do kogo się w tej sprawie udać ?? Wal na PW do Admina 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi