motorbiker Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 to zaintrygowalo zwazywszy na to ze "tuninguje" (w miare mozliwosci i rozsadku) swoj zagazowany pojazd..to co za fureksa masz...może na Lublinek za dawnych dobrych czasów śmigałeś?? mam pytanie z innej beczki... ;) czym wy polerujecie swoje bolidy?? ja mam paste Tempo i Auto MAX .............potrzebuje doczyścić elementy chromowane bo nalot się pojawił bo koleś od którego kupiłem bajka trzymał go na lodowisku :buttrock: :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 bo nalot się pojawił jaki to konkretnie nalot i na jakim elemencie?? CO do polerki to jasne lagi manetki itp itd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ja używam autosolu i poleruje kawałem twardego filcu na wiertarze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 kurcze to są takie małe zółte kropeczki jakby to były pyłki jakieś :? i np z plastiku schodzi pięknie a już z elementów metalowych ni cholery :buttrock: i to tak wygląda jakby były mikroskopijne ogniska rdzy ale nie wiem....jak nic nie pomoże to na nowy sezon musze dać do galwanizera :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 hmm mozesz sprobowac pastą do docieraania zaworów mi schodziło tylko delikatnie , lub poprostu piaskiem drobniutkim i mokrą szmatką najtaniej tak .. :buttrock: po zdjeciu kolanek tak je czysciłem od strony (niewidocznej ) po załozeniu, jednak jezeli elementy na wierzchu proponuje delikatnie, tak jak mowiłem sprawdzic moza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 oj mało weteranów widzę w Łodzi: :oops: ujawnijcie się drodzy bracia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ja mam parę staruszków w stajni 8) , nie ma jak ryk oldschoola na drodze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 a ja mam WSK M06Z z 1959 roku http://www.polmot.skip.pl/images/galerie/w...wskz/wskz02.jpg w trakcie powolnej renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 panowie jestem zboczony :oops: właśnie zrobiłem 1500 metrów po podwórku :lol: :lol: i ide nabijać dalsze kilometry :evil: na maszyny panowe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ósemki trenujesz? Niestety moja uszczelka jeszcze nie dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 panowie jestem zboczony właśnie zrobiłem 1500 metrów po podwórku i ide nabijać dalsze kilometry na maszyny panowe U mnie warunków jeszcze nie ma choc dzis tak fajnie słonko wyszło i sie wszystko topiło taka nadzieja ze w koncu bedzie ta WIOSNA :evil: co do weteranów posiadam odrestaurowaną na org. SHL M11 i MZ "TROPIKA" poza mam 2 TS-ki 150 i WSK 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ósemki trenujesz? :evil: trenuje wszystko :D normalnie dzisiaj nie wytrzymałem i musiałem ujechać mojego bajka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 no to lece do motorkaaa troszke go posłuchac :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja może dzisiaj skończę szpachlować pług :D dopisane co za beznadziejny dzień...... nic nie zrobiłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak jeszcze potrwa taka pogoda to na Bemowo chyba kuligiem pojedziemy a nie motocyklami.Juz mnie ten śnieg w****wia.A tak trochę poza tematem: jechałem dziś Neonowa i widzę że tego sklepu co tam był już nie ma. Zwinęli się czy przenieśli?Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi