PROC Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 A u mnie na mieście pojawiło się w ostatnich dniach kilka nowych maszyn.Jak już wcześniej pisałem sezon już tuż, tuż :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 ja śmigałem w czwartek (w pt nie mogłem :D ) i pogoda była świetna, normalnie wiosna :) ogladałem prognozę ze przyszły weekend ma być do 15 stopni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 W poprzedni week tez mialo byc pieknie. I co? i d....A mialem ochote posmigac ;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 to co w weekend się bawimy w Ironie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 w czwartek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 to jak rozumieć trzba pojecie zakończenia sezonu w ironie i tą zabawe ;p?? i kiiedy ostatecznie to bedzie czwartek czy piatek?? , szkoda ze ten wekend mam szkołę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 umowmy sie moze na pt, dzwonil do mnie lukasz od xt i juz mu tak powiedziałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 niech bedzie piątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 to co z tym piątkiem ?Kto gdzie i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 no ja się pisze jak coś będzie . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 piątem (czyli dzisiaj :crossy: ) o 20.Ja będę tradycyjnie wcześniej :wink: Z tego co wiem będą:Rof, Artur, Łukasz XT, Dzia...NEMO491, Zenek może się mu uda, Yareck może, ale nie jest pewny, Wpadnie jeszcze mój kumpel Daniel i móże jeszcze kilka tajemniczych osób :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 W nocy wrocilem z Katowic !!!!!!!!!!!!!!! Masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=qxSxiurh2e0 W zyciu nie widzialem czegos podobnego... Jak sie oglada cos takiego na zywo to poprostu wgniata w fotel !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 dzieki za wszystkie dobre rady ktore wczoraj uslyszalam, sorki ze tak szybko sie zwinelam ale moze nastepnym razem bedzie okazja posiedzec dluzejpozdrawiam serdecznie i do zobaczonka :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 nikt nie jedzie jutro na pogoń ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Szkoda że niedoczytałem że jest spotkanie. Brakuje mi bratnich dusz z którymi śmigałem w wiosne i lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi