Dzulu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 wazne, że widać podobieństwo :banghead: a to ze przekręciłem e/y to nie ma co sie czepiać :flesje: POZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 poszukuję uszczelki miski olejowej do astry 1,7D (50 kW) rok 95 :banghead: Jeżeli niemiecki silnik to 10zł a jeśli Isuzu to 18zł mam oba typySklep na Krakowskiej 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 edison---> jak się firma nazywa Twoja?? edison---> jak się firma nazywa Twoja?? jeśli Impax to wita Ciebie ToMaR Konstantynów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 edison---> jak się firma nazywa Twoja?? edison---> jak się firma nazywa Twoja?? jeśli Impax to wita Ciebie ToMaR Konstantynów:) Witam Witam IMPAX Jeżeli u nas kupujesz to pewnie z Andrzejem zawsze rozmawiałeś.Teraz jest na urlopie bo się żenił w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 nie wiem czy to dobry pomysł czy nie ale czytam sobie że w innych województwach chłpaki zaczeli się jakoś znaczyc, tzn robia naszywki itp coby ich było widac :banghead: to może i my jako Łodzianie też coś wymyslimy takiego....forum swoja drogą ale może cos swojego zrobimy?? co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 nie wiem czy to dobry pomysł czy nie ale czytam sobie że w innych województwach chłpaki zaczeli się jakoś znaczyc, tzn robia naszywki itp coby ich było widac :banghead: to może i my jako Łodzianie też coś wymyslimy takiego....forum swoja drogą ale może cos swojego zrobimy?? co wy na to?? Mój Teść ma hafciarnie jeżeli mówimy o naszywkach mógłbym pomóc.Trzeba tylko opracować jakieś logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Jeżeli niemiecki silnik to 10zł a jeśli Isuzu to 18zł mam oba typySklep na Krakowskiej 88 dzięki, chyba jutro koło 16 się zjawię Edytowane 16 Października 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Panowie, żeby nie było że znowu zaczynam. Jest cholernie zimno a to dopiero początek! Dzisiaj przejechałem się do Łodzi i na początku było całkiem znośnie, ale jak już wracałem to zachodzące słońce tylko ściemniało że coś ogrzewa W związku z tym pytam się - jaki plan na środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 libacjaaaaa!!!! :biggrin:PS. chciałbym przyjechać ;] w sumie tęsknie za moją niunią ;( no i za wami hehehehe :lalag: ale mniej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja proponuje spotkać się normalnie na placu i później jesli będzie w miare ciepło zrobić rundke od Jeta do Jeta :buttrock: i gdzies się udać na posiedzenie w cieple coby też maszyny było widać:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Chyba tak szybko nie oddam sezonu.Kawa już teoretycznie musi zacząć zimowanie, ale na jej miejsce wchodzi poczciwa MZ TS :buttrock: Sprzęt ogołociłem ze wszystkiego, wrzuciłem kiere enduro, szybki rolgaz, jeszcze zrobię kilka drobnych modyfikacji i sprzęt na jesień/zimę jak znalazł :biggrin: A jaki „stunt” można na nim robić :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ma ktos jakies fotki z borek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Wrzasku ja mam wszystkie fotki z Borek. Jak cos to kupi sie plytkie i sobie wezmiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Sliczna pogoda za oknem :D wiec ruszam na moto do pracy i chyba sie wyrobie na 19 na plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 mam nadzieje, że ktoś będzie dzisiaj na placu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi