Rof Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 do domku wchodzi spokojnie 5 osób, więc nie ma co brać domku na 3 osoby jak to jest w planach :cool: w sumie to i tak pewnie będzie nam bez różnicy gdzie będziemy spać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 do domku wchodzi spokojnie 5 osób, więc nie ma co brać domku na 3 osoby jak to jest w planach :cool: w sumie to i tak pewnie będzie nam bez różnicy gdzie będziemy spać :biggrin: myslałem o 4 na domek....wchodzi pięć ale dla wygody 4 wystarczą ;P....nie mniej masz racje co do ostatniego zdania :cool: :P (inna sprawa że ja nie pije :P.....taki inny jestem) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jako że dopiero trafiłem na ten temat się przedstawie....Jacek jezdem :biggrin: i jak mozna się domyslic i doczytac z Łodzi :cool:..... Musze sie zapytac któryś z was jest z teofilowa albo bliskiej okolicy?:cool: tak z ciekawosci musze zapytac :P....mam nadzieje że na następny spocik (o ile pogoda dopisze) się zjawię moją pobitą DT :P....tylko kwestia tego pieruńskiego wału......:P (znając oje szczęscie będzie nie do MX a do LC....i dupa blada...ale da zobaczymy) Borki oczywiscie się wybieram (do tego czasu moto juz zrobię:D) i jeszcze jedną osobę do domku moge wcisnąć :D (Rof juz się zgłosił :P) but will see what will hapen :D chears :DZobacz w moim opisie: "z kąd"Podpowiedź: TEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Wybiera się ktoś może na RedBull FreeStyle (czy jakoś tak) do Cinema City 14 września na 21:00?Ja już zarezerwowałem bilety. Wprawdzie to samo będzie w tv na polsacie ale myslę sobie że na jednym z największych, jeśli nie największym ekranie w Polsce może to być ciekawsze. ACHA! NO I WITAM SERDECZNIE SZANOWNEGO KOLEGĘ PROCA, KTÓRY CAŁY I ZDROWY WCZORAJ POWRÓCIŁ Z WIELKIEJ WYSPY. :) :) Edytowane 4 Września 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 PowitaćNo to ja już jestem na miejscu. Jaki plan na środe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 witam po przerwie w sobote 9 września (czyli już) :) w Łasku na lotnisku jest piknik lotniczy...pokazy,przeloty itp co roku kupa ludu...jeżdze tam praktycznie na każde pokazy i tym razem się wybieram.......wstęp wolny...a na moto można wiechać na sam pas startowy( tak było poprzednio) i pytanie moje a raczej propozycja.....czy ktos by reflektował na mały wypad do Łasku w sobote ok 15-16?? impreza trwa do 23 więc kupa czasu :) tylko że będe śmigał pewnie z plecaczkiem i moim starym na KLr-ce więc prędkość przelotowa 90-100 km\h jeśli komuś pasuje to zgadamy się we środe na placu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 witam po przerwie w sobote 9 września (czyli już) :) w Łasku na lotnisku jest piknik lotniczy...pokazy,przeloty itp co roku kupa ludu...jeżdze tam praktycznie na każde pokazy i tym razem się wybieram.......wstęp wolny...a na moto można wiechać na sam pas startowy( tak było poprzednio) i pytanie moje a raczej propozycja.....czy ktos by reflektował na mały wypad do Łasku w sobote ok 15-16?? impreza trwa do 23 więc kupa czasu :) tylko że będe śmigał pewnie z plecaczkiem i moim starym na KLr-ce więc prędkość przelotowa 90-100 km\h jeśli komuś pasuje to zgadamy się we środe na placu:) Witam ja prawdopodobnie sie wybieram razem z plecakiem do Łasku wiec jak cos to mozemy razem smignac :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Zobacz w moim opisie: "z kąd"Podpowiedź: TEO Wybacz wczesniej nie zauwazyłem :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam ja prawdopodobnie sie wybieram razem z plecakiem do Łasku wiec jak cos to mozemy razem smignac :) dogadamy się we środe na Placu jeśli będziesz a jak nie to sms na nr tel 696 285 072 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 jeszcze zobacze czy w sr podjade bo mam troche zawalony robota tydzien. jak by co to napisze smsa na ww nr kom pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ja na sobotę się piszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam po wakacjach :) Czy jutro jak zawsze o 19 na pl. Dąbrowskiego ?? Pozdrawiam :) Dzulu jak idzie stawianie sprzeta na kolo ?? Jakies postepy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Jeśli tylko nie będzie padało :) to jestem w środe o 19 na placu na 1000% ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) poczekajcie troszeczke po 19 bo moge sie pare minut puzniej dojechac . Edytowane 6 Września 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 w sprawie soboty jeśli by mnie nie było na Placu dzisiaj (a postaram się chociaż na początku być) to Tych którzy chcą jechać do Łasku w sobote prosze o esa na nr tel 696 285 072 oczywiście zależy też troszke od pogody ;) ale mysle ze powinienem dac rade na plac to pogadamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi