CbR600f Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jakie naklejki ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Jakie naklejki ?? http://forum.motocyklistow.pl/Akcja-Zolte-...nia-t43661.html Edytowane 21 Lipca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Jakie naklejki ?? :biggrin: http://img464.imageshack.us/img464/8486/dsc068925cv.jpg Na pewno je widziałeś na mieście.Naklejki były za darmo a na bajzlu koleś nimi handlował po 8zł za sztukę tyle że je trochę inaczej powycinał tak dla niepoznaki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 No tośmy sobie pośmigali dzisiaj, zrobiłem prawie 200km.Podobała mi się ta droga nad tą „sadzawkę” fajne zakręty.Szkoda tylko migacza DZULA ale do wesela się zagoi Zdjęcia ze zdjęcia (szkoda że telefonem)http://img432.imageshack.us/img432/2582/0719062358sx6.jpghttp://img291.imageshack.us/img291/825/0719062359sn8.jpgCiekawy jestem jak nas tam zje... w tym ekspresie. Może mogłem tak na niego nie najeżdżać? W takim razie chyba Was na Piłsudskiego widziałem :] a za Wami Polcja... :biggrin:Szkoda że samochodem jechalem... Było około 21.30 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 W takim razie chyba Was na Piłsudskiego widziałem :] a za Wami Polcja... :clap:Szkoda że samochodem jechalem... Było około 21.30 pzdr Byłem tam też trochę wcześniej sam – nikogo więcej na moto nie było.Zdążyłem się zatrzymać, zadzwonić do Kamienia a drogówka już stałą obok mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UZALEZNIONY Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Czesko Maniacy!! słuchajcie mam do was pytanko ??? czy ktos wie kiedy nasze foty z pod selgrosa zobacza swiatło dzienne :biggrin:bylo by fajnie jak by sciagnac te fotki co robil ten kolo (fotoreporter)Cyba Jarek lub Tomek maja do tego goscia nr.kom. do zobaczenia na asfalcie !!:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 jak macie jedna wolna nakleje to poprosze zarzuce na cara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Jak by ktoś się chciał wybrać do pod Wawe do Otrębus to zapraszam wyruszam o 11.Po Otrębusach jadę prawdopodobnie w okolicę Góry Kalwarii gdzie odbędzie się Zlot Sokoła.Czyli dzień z piękną dobrą starą motoryzacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Czesko Maniacy!! słuchajcie mam do was pytanko ??? czy ktos wie kiedy nasze foty z pod selgrosa zobacza swiatło dzienne :clap:bylo by fajnie jak by sciagnac te fotki co robil ten kolo (fotoreporter)Cyba Jarek lub Tomek maja do tego goscia nr.kom. do zobaczenia na asfalcie !!:clap:Łukaszu, mam nadzieje że to Ty, umawiamy sie na niedziele na mały wypadzik nad wode. Zapodaj jakiś telefon albo GG do siebie, to może byś poleciał z nami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no i jutro smigam na wakacje za 16 dni bede, napewno wpadne na plac no i mysle ze ktos na Nieborów pojedzie z Szanownej Grupy Centrum :biggrin: Pozdrawiam i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Dzulu to powiedziales tesciowi ze "sponiewierales" po asfalcie jego ukochana córke :clap: tak sie nie robi :biggrin: Sorki ze tak wyszlo z ta gleba :clap: pewnie że nie powiedziałem :lalag: ...chodziło o to, że nikt w sumie nie wiedział gdzie jesteśmy i nie odbieraliśmy telefonów :lalag: wyruszyliśmy tropić lato i tylko tyle wiedzieli <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH DZISIAJ W SOBOTE UKAZAL SIE ARTYKUL W EXPRESIE A WIEC SZYBKO DO KIOSKU.JEZELI NIE ZDAZYCIE KUPIC TO PRZYWIOZE NA SPOTKANIE SRODOWE.POZDRAWIAM I PRZYJEMNEGO SMIGANIA :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) heheczytalem jarek jakie ty madre rzeczy tam mowisz :icon_exclaim:tylko zdjecia slabej jakosci Edytowane 22 Lipca 2006 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH DZISIAJ W SOBOTE UKAZAL SIE ARTYKUL W EXPRESIE A WIEC SZYBKO DO KIOSKU.JEZELI NIE ZDAZYCIE KUPIC TO PRZYWIOZE NA SPOTKANIE SRODOWE.POZDRAWIAM I PRZYJEMNEGO SMIGANIA :icon_exclaim:Kupione, Zobaczone, PrzeczytaneNiezłe.Tylko spytaj sie czy da rade wszystkie zdjęcia zobaczyć, może ten koleszka wysłał by Ci na skrzynke !!??!! Czesko Maniacy!! słuchajcie mam do was pytanko ??? czy ktos wie kiedy nasze foty z pod selgrosa zobacza swiatło dzienne :biggrin:bylo by fajnie jak by sciagnac te fotki co robil ten kolo (fotoreporter)Cyba Jarek lub Tomek maja do tego goscia nr.kom. do zobaczenia na asfalcie !!:bigrazz:Wszystko wiadomo, nie odpisuj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Może ktoś tego szmatławca zeskanować i wrzucić na http://imageshack.us/ chciałbym zobaczyć co tam jest. Mam nadzieje że nie widać mnie na żadnym zdjęciu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi