siwypfk Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 na placu równiez bede co do borek nie wiem bo musze byc na 21-pare, chyba ze Czarnocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Zawsze mozna zmienic kierunek smiganka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 tak tak Czarnocin najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 to w końcu gdzie jedziecie??? Borki??? jeśli tak to o któej będzicie w Ujezdzie??? mógłby ktoś zadzwonić??? 694855314 no to się wyminęliśmy :/ szukałem was i nie znalazłem... może innym razem :biggrin: szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Dzulu pewnie ze by sie zadzwonilo ale w momecie wyjazdu na plac tj godzina 18:45 twojego postu z numerem tel nie bylo :P Teraz juz jest to bedzie latwiej :P Jak nowy sprzet :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 I jak było w Borkach? Ja tak jak mówiłem pojechałem w stronę zachodzącego słońca i tym sposobem zrobiłem 90km spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Sie ma. Wczoraj bylo swietne smiganko. Szkoda Procu ze nie pojechales. Moze za tydzien.. :biggrin: Mozna by to powtorzyc. W koncu zaje..sta woda i majty mi nawet wcielo. Jedynie ch..nia z policja. Obstawili cala lodz :/ Dobra wracam do pracy. seeya na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Wiem, że za późno napisałem, a to dlatego, że byłem święcie przekonany, że to następnego dnia będzie środa... jak zobaczyłem, że to już dzisiaj środa to wskoczyłem na 4um i napisałem... potem jeszcze na gg do Artura pisałem, ale on odpisał jak już wyjechałem w str łodzi żeby was spotkać... nie spotkałem was więc zawróciłem i pojechałem na Borki... LOL wpadłem tylko na 30 min do kumpla i z nim pojechałem na te borki... tam też już was nie było :| spotkałem tylko 3 gości z pabianic... A moto chodzi świetnie :D baaaaardzo przyjemna maszynka... wszystko robi co chce - kładzie się lekko w zakrętach... idzie już od 1,5 tys obrotów nawet (bez jakichkolwiek tyrpań :P ) a powyżej 7 tys mózg mi się lasuje na tyłach czaszki :biggrin: dzisiaj bede w łodzi to zobacze jak bedzie śmigać na tych najgorszych w świecie drogach (łódzkich)<możemy się spotkać> Edytowane 6 Lipca 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 wczoraj akurat byłem autem w pobliżu selgrosa ok 23 więc nieomieszkałem zajrzeć :D przy okazji kolega sie zawiesił podwoziem na skraju tego pola jak sie jedzie w strone przejazdu kolejowego :biggrin:Mieliśmy przy tej okazji spotkanie z panami na BMW :icon_mrgreen: A póżniej widziałem Jarka jak sobie dzidował całe 50 kmh na warszawskiej po północy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja byłem na placu ale musiałem zmykać jeszcze wczesniej... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Foty wyslalem do Kamieniu. Powinien wam rozeslac na poczte.A smiganko bylo O K. :icon_mrgreen: Edytowane 6 Lipca 2006 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no a powiedz nemo którym motorkiem byłes to ja juz bede wiedział czy było ok :D czy tez dzidowanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Foty wyslalem do Kamieniu. Powinien wam rozeslac na poczte.A smiganko bylo O K. :icon_mrgreen:Jóż raz Ci dziEkowałem, ale dobrego nigdy za wiele, dziękóje jeszcze raz,Zajefane fotki, roześle je na pewnoDZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Smiganko bylo wypasione a woda taka ciepla ze sie wychodzic nie chcialo :icon_mrgreen: A no i nalesniki z lodami byly super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Szukam ochotników na sobotni wypad nad wodeMam nadzeieje że ktos się zjawi witamy Proca, może sobota nad wodą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi