Kamieniu Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Po pierwsze: wcześniej jak o 19 ja nie dam rady (robota).Po drugie: ja bez plecaka (Ola nie może)Po trzecie: to gdzie te naleśniki są w końcu ??, bo jak nie na Jeziorsku to po jaką cholere tam jechać ?? to takie śmierdzące bajoro !!Reasumując: dostosuje się do trasy, byle po 19.Będe kontrolował 4-um i postaram się dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 no fajnie, a nie lepiej na taki wyjazde połączony z kąpaniem wybrac sie np w sobote lub niedziele i posiedzieć tam dłużej niż 20 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 no dokladnie w srode mozemy skoczyc na nalesniki do borek a w weekend mozna skoczyc na jezi9orsko na dluzej bylem tam 2 tyg temu i woda nie byla taka zla a jak jest teraz to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 yyyy a ja dzisiaj świętuje prezentację WFM i w środę będę o 19 (godzinę udało się wpisac za 4 razem :icon_biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) oki czyli:1) bedzie bez plecaczkow :icon_mrgreen: 2) bedzie bez kompania :icon_mrgreen: 30 walimy do borek na nalesniki ??? :icon_mrgreen: tak ?? a zreszta to mnie wszedzie bedzie dobrze :icon_mrgreen: jak zwykle ustalimy wszystko w srode o 19Kamieniu moze ewentualnie uda Ci sie byc ok 18.30 ;) Edytowane 3 Lipca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Siemano.Widziałem, że Rof coś pisał o tym, że w Borkach tez jest jakaś woda, wiec może dwie pieczenie na jednym ogniu ? Jesli chodzi o Jeziorsko, to wg mnie troche za daleko, my zbyt późno wyjedziemy, słońca już nie będzie i troche za mało czasu. No i paliwa duuuużo zejdzie (szczególnie jeśli polecimy jak ostatnim razem :icon_mrgreen: ). Ja bym głosował na Borki albo ten Czarnocin.. chociaż nie wiem jak to daleko :icon_mrgreen: A jeszcze powiedzcie mi co z plecaczkami ? Wszyscy sami będziecie ? Bo akurat w srode przed wieczorem moje dziewcze przyjeżdza do Łodzi, ale jeśli miałaby być jako jedyna, to troche nie bardzo... No to jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Lodz- Borki to ok 60 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) A łódz-Czarnocin to 24 km przejazd przez tuszyn Edytowane 4 Lipca 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 JA też chętnie wpadne... osobiście wolałbyn BORKI, bo nie mam jeszcze żadnych dokumentów.. (wszystko w Skarbowym :/) i dołączyłbym sie w Ujeździe... ostatnio też miałem być, ale mi komputer sie zje*ał i nie miałem jak się dowiedzieć kiedy jedziecie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 To niech beda te Borki. Fakt faktem ze do czarnocina jest duzo blizej i tez jest ladnie ale nie ma nalesnikow. Jak chcecie :icon_mrgreen: A co do plecakow to wychodzi na to ze wszyscy beda sami ( nie wiem jak ten kolega od GSXFa) P.S Dzisiaj przegladalem Kto z Łodzi od pierwszych stron i kilka osob ktore sie deklarowalo na wspolne spotkanie gdzies zniklo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Szkoda może następnym razem sie spotkamy w Czarnocinie o ile będzie taka możliwość (naleśników tam niema ale są też inne atrakcje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 mnie jutro niestety nie będzie :icon_mrgreen: ale mam propozycje na weekend, mianowicie z chudym i ekipa jedziemy do uniejowa i zostajemy tam na noc pod namiotami :icon_mrgreen: Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych. My jedziemy w sobote po południu i zostajemy do niedzieli, ale nic chyba nie stoi na przeszkodzie zeby ktoś przyjechał w niedziele rano. Z łodzi do uniejowa jest ok 50 km, a rozbijemy sie nie po stronie zamku tylko tam od strony pastwisk nad samą Wartą, gdzie jest cisza i spokój. Naprawde fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 heh rofu ja mieszkam 15 km od uniejowaalemnie tez w srode mnie nie bedzie, w weekend trafil mi sie wyjazd i musze troche kasy na benzynke odlzycale podjade pogadac troche z wami do uniejowa tez niestety nie dojade z wyzej wymienionych przyczynpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 czyli jednak BORKI nono oki niech bedzie a pogoda świetna.:icon_mrgreen:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ooo, to daleko do tych Borek :/ chyba się nie skuszę na tak daleki wypad... Ale na placu jak najbardziej będę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi