kacper_84 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ja tez chcę :buttrock: Moge kilka wziac na uniwerek i tam tez rozdac. Kilka moto procz mnie przyjezdza :crossy: Do srody :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ja tez chce naklejke :buttrock: dzisiaj troche posmigalismy z chlopakami z Klubu motocyklowego PŁ min z tym kolesiem od kawydzisiaj tez niezle dzidowal :lalag: jest pare sprzetowgadalem z nimi i prawdopodobnie podjada w srode na plac :crossy: moze sie zbierze ze 20-30 maszyn i bedzie mozna posmigac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Dobra naklejka nie jest zła...Jeśli da rade, to ja też poprosze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Obrazek poglądowy:http://img464.imageshack.us/img464/8486/dsc068925cv.jpg Naklejek starczy dla wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wszyscy chcą naklejki chcę i ja :buttrock: /// w czwartek polski <MASAKRA> ale na szczescie już koniec :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 jak nie kupie gumy na tył to odłuzcie mi tez jedną.A jeszcze mam pytanie czy bedzie ktoś jechał na zlot 23/25 czerwca w OZORKOWIE , byłem w tamtym roku i przyjemnie było, mysle ze warto by było sie zebrac bo blisko i fajnie. Narazie tak orientacyjnie pytam.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) no ja będę, nie powiem że na 100% bo wiele może sie zmienić do tego czasu, ale na chwilę obecną nie ma żadych przeszkód które mogłyby uniemożliwić przyjazd. Zwłaszcza że mam tam 18 km :crossy:Wczoraj rozmawialismy ze znajomymi na ten temat i jest plan zeby wjechać jakąś większą grupą, zeby dostać zniżkę na wjazd (lepiej te pare zł wydać na browar :lalag: ) wjazd kosztuje ok 35 zł czyli normalna stawka za zlot, amazonki wjeżdżają za free :banghead: więc jak bierzecie swoje dziewczyny to nauczcie je jeździć na tyle zeby przejechały przez bramę :buttrock: Edytowane 22 Maja 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam, wtorek a ja nie wiem czy wpadne jutro na placyk - wszystko przez bardzo napiety program zajęć codziennych i obowiązki rodzicielskie. Jeszcze nie ochłonałem po Mamry Challenge na ktorym byłem w ten weekend - kasy poszło w sumie tyle że boje sie dokładnie zliczyć ale przynajmniej wiem już do czego słuzy motocykl enduro :buttrock: Powiem jedno - wszystko co do tej pory robiłem z motocyklem to zabawa dla małych grzecznych chłopców :crossy: Przy najbliższym soptkaniu wiecej szczgółow i może jakies fotki... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Tak jak pisałem Prosu na środę weźmie naklejki dla chętnych bo ja być nie mogę ale gdyby ktoś chciał a też bnie mógł być w środę na placu to niech pisze do mnie na PW to się jakoś zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 w czerwcu mam jakiś ślub w rodzinie ale dokładnie nie wiem kiedy....i jak już bede na nowym moto to napewno się pisze na Ozorków:) Procu---> jakbyś leciał przypadkiem koło mnie :buttrock: to podrzuć mi naklejeczki ( bardzo prosze) jak nie bede w zakładzie to mój stary będzie :crossy: pozdrówka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Rof to gdyby miało cos wypalic z tym wyjazdem wiekszą ekipą daj znać tez bede chetny :buttrock: zresztą jak nie wypali z wiekszą ekipą to ja tez bede :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 heh, spoko, jednak bardziej to można nazwać WJAZDEM, bo większość ekipy będzie z ozorkowa :buttrock:jak będziesz chętny to napewno sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Naklejek mam pełno – jeszcze trochę YARECKowi zabrałem :D Jutro tradycyjnie o 19.Można zrobić mała rundkę po okolicach Łodzi i rozkleić trochę naklejek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja też jeszcze "trochę" mam ale musze odłożyć m.in. dla ojro z Koluszek.W razie braków pytajcie magneto o naklejki bo dostał wczoraj ponad 200.Wpadłem na taką myśl, że ponaklejm z tyłu np. nad prawą lampą na autobusach i tramwajach, szczególnie tych co to wloką się po Kilińskiego, Gdańskiej i takich tam korkowniach. Każdy z kierowców nawet z nudów wlokąc się za tramwajem lub autobusem przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 kurcze ja dzis zamowiłem oponke bedzie jutro lub po jutrze.. :/ wiec dzis mnie nie bedzie, ale odłyzcie mi tez jakąs za tydzień odbiore . Pozdrawiam i pogody zycze na dziś , a ja ide wkuwac polski :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi