Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no i ja tez do Łodzików sie zaliczam ;)

co do sezonu to Gabi jest ok ale mi osobiście nie pasowały tamte klimaty...nie bawi mnie jazda na piwo od pubu do pubu tylko śmiganie na bajku na nawet krótkie wycieczki.....jestem za spotkaniem poza forum i może jak się ociepli to ustalimy jakieś miejsce spotkań i będziemy sobie śmiganko po okolicach i nietylko fundować????......coś na wzór Gabi...tylko z forum to będzie "mieszane" spotkanie czopków, plastików, enduro i innych ale to mi nie przeszkada osobiście i śmigać moge ze wszystkimi.....bez ograniczeń.....

dlaczego tak pisze...dlatego bo Gabi to spotkania wszystkich ale później rozjazd jest w różne części miasta w różnych grupach.....a forumowicze moga się razem trzymać....to moja propozycja.....

pozdro

ja bylem raz z kumplem na jego motorku i rzecwiscie, cale spotkanie sprowadza sie do latania po miescie, potem po piotrkowskiej i okolcicach lub ewentualnie poza miasto na jakies zarcie

a spotkania forumowe jak najbardziej ;)

jestem za , i na rozne wycieczki tez sie moge pisac, przeciez mozna kiedys nad zalewik sulejowski smignąc . Teraz trzeba tu sie zgadywac i zeby cos wypaliło w koncu , a przeciez wiosna juz nie najdalej . Mi rowniez nie przeszkadza z kim smigam ,widze zemotorbiker ma virago a kumpel tez myka taką tyle ze nie pisze na forum (brak neta)Z łodzi i okolic moze byc spora grupa warto sie spotkac.. 8) pozdro

pracuje nad tym.

Jeśli wszystko będzie dobrze to nie będzie problemu

a jeśli okaże się, że musze wymienić łańcuszek sprzęgłowy to może to trochę dłużej potrwać.

Póki co wychromowałem kolanka wydechowe, wymieniłem olej simmeringi i zgarniacza w przednim zawieszeniu, wyczyściłem i nasmarowałem łożyska główki ramy, jutro zabieram się za zrobienie pługu – forma już leży długo i czas najwyższy to skończyć.

Mam jeszcze kilka planów, ale chyba to nie wyjdzie w obecnej chwili zresztą nie jest to nic niezbędnego.

http://www.bikepics.com/pictures/505254/

http://www.bikepics.com/pictures/493893/

http://www.bikepics.com/pictures/469037/ <-próbna forma teraz jest zupełnie inna :notworthy:

no panowie i panie......wiem że CENTRUM ma kilka bryczek :notworthy: ja moge być liczony jako 3 bo mój brat śmiga i tata.....rof...siwypfk..Proc... i.reszta z forum tez się skusi napewno :buttrock: i będzie niezła grupka.....

ja proponowałbym na początek jak się ociepli(czy to po Bemowie czy przed, zależy od pogody) spotkanie gdzieś w Łodzi...jakiś parking..może gdzieś można będzie usiąść i przełąmać pierwsze lody....pogadać..poznać sie...obgadać kto chce śmigać i gdzie....i wtedy możemy się cyklicznie umawiać na latanie....

taki mój pomysł :notworthy:

pozdrówka

Ja pewnie wyciągnę rumaka jakoś po 15 marca-zależy jeszcze od pogody i wlaściciela parkingu czy będzie chciał za pół czy za cały marzec. Jak za cały to się wsytrzmam do kwietnia ze śmiganiem (oprócz Bemowa). Popieram Motorbiker'a i chętnie spotkałbym się poza forum.

Zatem nie pozostaje nic innego jak czekać na słoneczko.

PROC

wiec 3mam kciu a swą drogą kurcze potezne przygotowanie bedzie dłuugo smigała kawka , ja rowniez juz zakonczyłem przygotowania jeszcze musze tylko pomalowac tylną obodowe wału kardana i :twisted: bedzie git

Póki co wychromowałem kolanka wydechowe

hm a powiedz czy to normalny chrom czy jakis tam miedziowy mocniejszy , jezeli nie sprawi to problemu ile zapłaciłes za to i gdzie , ja chce pochromowac osłonke na chłodnice i szukam czegos tyle ze słyszałem zwykły chrom moze byc za słaby i bedzie odpryskiwał od np kamieni wyrzucanych z przedniego koła... :roll:

ja proponowałbym na początek jak się ociepli(czy to po Bemowie czy przed, zależy od pogody) spotkanie gdzieś w Łodzi...jakiś parking..może gdzieś można będzie usiąść i przełąmać pierwsze lody....pogadać..poznać sie...obgadać kto chce śmigać i gdzie....i wtedy możemy się cyklicznie umawiać na latanie....  

taki mój pomysł  

równize jestem za :notworthy:

YARECK jakie spalanko ma XJR1300?? trasa / miasto w sumie takim sprzetem po miescie niebardzo ale ciekawi mnie ile łyka taka pojemnosc