siwypfk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a skąd bedzie start na bemowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a skąd bedzie start na bemowo??Myśle że sie jakoś zgadamy w tą a najpóźniej przyszłą środe ok 18 na pl. Dąbrowskiego. A jak będzie mało ludków, to na 4um trzeba będzie sie jakoś dogadać. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Może zacznijmy od tego żeby każdy określił to jak lubi podróżować mam na myśli z jaką prędkością. Tak żeby osoby co śmigają 140 nie męczyli się z tymi co jadą 80.Jeśli wyjdzie tak, że powstaną dwie grupy szybkich i wolnych to się podzielimy a jak będzie mało szybkich to będą musieli się przemęczyć :biggrin: Miejsce spotkania ?W sumie bez większej różnicy.Proponuję jechać przez Łowicz – w Wawie wylądujemy praktycznie od strony Bemowa Wiec spotkanie może być np. na Orlenie na teofilowie potem na Zgierz uderzymy itd.Jest jeszcze taka opcja (na 80%), że będę w wawie już dzień wcześniej lub w sobotę od świtu, i dopiero spotkamy się na miejscu. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Moja prędkość preferowana to 100-120 km/h , ale mogę się dostosować do wolniejszych jak zajdzie taka potrzeba. Więcej jak 120 cały czas moim zdaniem nie ma możliwości jechać - polskie drogi i polscy kierowcy katamaranów.Miejsce spotkania ustali się jeszcze na środowych spotkaniach.Procu!! Wszystkiego dobrego z okazji urodzin bo to chyba dziś jeśli dobrze pamiętam. Czy może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 YARECK Dzięki też tobie życzę wszystkiego najlepszego z tym, że ja mam urodziny dzień po tobie czyli pojutrze :biggrin:No więc jeszcze raz najlepszego. p.s ja mogę jechać od 80 do 100 – 120 podobnie jak YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 moja predkosc 100/140 , mam zamiar byc w srode na placu wiec sie pogada , a znowu ja chyba na ekipe poczekam w strykowie tam przy tym zajezdzie (czy to nawet i restaUrant nie wiem;p) i wtedy sie podczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kolejna środa nie zapowiada się za ciepło. Jeśli byśmy nie zdecydowali się na jakąś przejażdżkę i wylądowali w Ironie to zabiorę na wszelki wypadek film „Motór” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 to co jutro bedzie spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jedyny powód dla którego mogłoby nie być spotkania to deszcz przez cały dzień :D Ja będę na placu pewnie parę minut po 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ja sie pojawie :D , a jak bedzie brzydko to bez przejazdzki podjedziemy do irona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ja rowniez raczej bede , wiec do zobaczyska , a swoją drobą w ironie nigdy nie byłem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja też będę bo pogoda na razie nie jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ok to do 18 bo ja tez sie zjawie raczej bede z kumplem na jednym sprzecie chociaz zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 witamtez sie wybieram na Bemowo bedzie jeszcze jechal ze mna moj kumpel wiec jak juz ustalicie jakies miejsce i godzine wspolnego startu to napiszciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a moze ktos zamierza w niedziele smigac i miałby ochote przejechac sie nad zalew sulejowski na tame (smardzewice) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi