Rof Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 dla objasnienia, GABI jest na al włokniarzy na tym parkingu obok salonu Hondy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Przyznaje sie bez bicia :D Jestem z Ksawerowa kolo Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Jestem z Ksawerowa kolo Łodzi wiem, wiem... slyszalem od Mietka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wpada ktos z was czasem w sezonie na Gabi ?? Kolo Tesco... :twisted: GREEDO :mrgreen: nie tylko w sezonie :lol: :lol: :lol: :arrow: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 i ja z Łodzi. sam myślałem, by taki temat postawić, ale w między czasie w profilu znalazłem opcję sortowania wg miejsca zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 I ja też z Łodzi. Na Bemowo chętnie ruszę tylko 18 marca to troche chory termin. Obawiam się że jeszcze śnieg będzie leżał jak sie temperatury nie zaczną już podnosić.Chetnie też bym spotkał się poza 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 18 marca KURCZE TO juz oficjalny termin ... :roll: wydaje mi sie ze przesada w tatym roku 24 kwietnia i picówka była troszKIE . Jednak wydaje mi sie ze zima sie szybko wypsztyka jak taka ostra :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja tym roku na zakonczenie sezonu (w naszym gronie + znajomi z radomia) pojechalismy trase ok 100 km w 1 stone przy 4-5 stopniach (koniec listopada) i jakos dalismy rade :P chociaz na poczatku psioczylem sobie pod kaskiem na temperature to pozniejsze ognisko wszystko zrekompensowało :D a tak to wygladalo:http://www.mz-club.pl/viewtopic.php?p=15829#15829 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No i ja też jestem z Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kurcze może rzeczywiście dałoby radę zrobić jakieś otwarcie sezonu w łódzkim gronie?Pogadam z WIEWIÓRKĄ, może zorganizujemy coś takiego u nas na działce. Zrobimy sobie ognicho i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam ja też jestem z łodzi i jestem za wyprawą na bemowo oile pogoda na to pozwoli . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Obawiam się że do 18 marca na Bemowo to ja Kawy nie poskładam :/na razie prawie cały sprzęt w częściach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łała Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam wszystkich, ja również z okolic Łodzi jak koega Proc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam wszystkich, ja również z okolic Łodzi jak koega Proc.a dokłądniej?też Kanzas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 oj az milo czytac ze tylu nas z lodzi :D juz nie moge sie doczekac wiosennego smigania ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi