PROC Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 hmm no i spotkanko za tydzień w poniedziałek myslicie ze bedzie dobra pogoda??podobno 18, 19 ma być około +6 stopni20 ma być już około 3.zobaczymy jak będzie .może by ewentualnie przesunąć termin o dzień lub dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 dziś widziałem pogodę długoterminową i nie jest za ciekawie, dopiero po 25 ma być powyżej 6 sopni, /mam nadzieję że ta ich prognoza się nie sprawdzi/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Mam pytanie trochę z innej beki.Czy wywbiera się ktoś na Motocykl Expo 7-9 kwietnia w Warszawie?Ja pewnie tam pójdę bo akurat w ten wekend mam zajęcia w stolycy i po zajęciach chętnie się przejdę ale fajnie byłoby jakby kto z Łodzi przyjechał i razem moglibyśmy sobie połazić i jeśli dotychczas się nie poznaliśmy to poznalibyśmy się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Czy wywbiera się ktoś na Motocykl Expo 7-9 kwietnia w Warszawie? a coś więcej o tej imprezie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Widziałem ogłoszenie w "Motocyklu" i "Świecie Motocykli".Może jeszcze tu coś wyczytasz: www.motocyklexpo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jak tam panowie - ktoś z was jeżdził w te sobotę (11.03) ??? Ja jestem chory i musiałem kiblowac w domu ale strasznie mnie korciło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja latałem i w sobotę i w niedzielę :] Nie wiecie gdzie w Łodzi/Pabianicach jest myjnia bezdotykowa (otwarta zimą) gdzie umyją moto? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja latałem i w sobotę i w niedzielę :] Nie wiecie gdzie w Łodzi/Pabianicach jest myjnia bezdotykowa (otwarta zimą) gdzie umyją moto? pzdr W Łodzi z tego co zauważyłem wszystkie myjnie koło supermarketów są czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Przy Politechniki też myją naprzeciwko tej katedry. Ja nie jeździłem w weekend, ale byłem cały czas w stanie gotowości.Niestety skończyło się na obserwowaniu termometra na którym temperatura nie przekroczyła zera.Mam nadzieje że już niebawem warunki będą bardziej sprzyjające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Przy Politechniki też myją naprzeciwko tej katedry. Ja nie jeździłem w weekend, ale byłem cały czas w stanie gotowości.Niestety skończyło się na obserwowaniu termometra na którym temperatura nie przekroczyła zera.Mam nadzieje że już niebawem warunki będą bardziej sprzyjające. To gdzie ty trzymasz ten termometr? 8O U mnie w sobote przekroczyło 8 stopni i w czasie spaceru też wydawało się że jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 w cieniu a nie na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 jeśli pogoda dopisze to Procu jak będziesz leciał 20 na Plac to wpadnij po mnie to śmigniemy razem, jeszcze nie wiem na czym będze leciał ale postaram sie jakoś :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ja proponowałbym przełozyc to na 27marca (jezeli chcecie poniedziałek) albo nawet 3 kwietnia co by pewne było bardziej, i przyjemne to spotkanie kazdy na motocyklu bo przeciez o to chodzi :twisted: . Pozdrawiam i czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jestem z OPOCZNA i chetnie przyjade :) podajcie tylko miejsce i czas a ja juz pedze :banghead: POZDROWIENIA dla Łódzkiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ja proponowałbym przełozyc to na 27marca (jezeli chcecie poniedziałek) albo nawet 3 kwietnia co by pewne było bardziej' date=' i przyjemne to spotkanie kazdy na motocyklu bo przeciez o to chodzi Twisted Evil . Pozdrawiam i czekam na opinie[/quote'] no nie wiem jak reszta ale ja bym był za....chociaż to zależy od pogody oczywiście...jesli się zrobi cieplej to 20-ty a jak nie to późniejszy termin jakiś...i czemu akurat poniedziałek a nie sobota czy niedziela????? bo nie kumam ;) [ Dopisane: 13-03-2006, 20:22 ]no i witamy OPOCZNO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi