musi88 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja byde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Mnie złe dżdżu skazało na bytowanie na dalekiej mroźnej północy. W kraju lodu i wikingów.... Wychylcie za mnie kufelek dobrego polskiego piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 no niezle osob przyszlo w sr. widze ze trzeba bylo az zajac dwa osobne miejsca w pubie... fajnie bylo sie z wami wszystkimi spotkac :icon_mrgreen: pozdroprezes :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 no niezle osob przyszlo w sr. widze ze trzeba bylo az zajac dwa osobne miejsca w pubie... fajnie bylo sie z wami wszystkimi spotkac :icon_mrgreen: pozdroprezes :icon_mrgreen: znaczy jeden fotel i drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) to znaczy dwa oddzielne stoliki: przy barze i caly przy kulkach :icon_eek: a przy kazdym stole w ch.. ludzi :clap: Edytowane 17 Grudnia 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) a właśnie kto się pojutrze wybiera? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 jak dam rade to będe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) dlaczego nie mogę wrzucic zdjecia w podpisie? Adam wytłumacz mi :icon_twisted: i dlaczego nie naliczane sa mi nowe posty w przebiegu?? Edytowane 20 Grudnia 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czemu nie mozesz wrzucić zdjęcia w podpisie? Nie wiem, najwyraźniej coś źle robisz ;D A nie nalicza bo pewnie piszesz w dziale w którym licznik nie nabiją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ten dzial to nasze lodzkie forum. Inne raczej czytam anizeli sie w nich udzielam... nie wiem dlaczego nie chce sie wkleic zdjecie robie jak trzeba ale wyskakuje mi ze nie mam uprawnien :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 wesołych świąt wszystkim !! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 troche spoznione ale ... wesołych swiąt :) i szczesliwego nowego roku wszystkim zycze.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Widać że po sezonie, zero postów, wszyscy zimują E tam po sezonie...Ja wczoraj smigałem :icon_eek: rewelacja, człowiek od razu w lepszy nastrój wpada i jakoś łatwiej tą zimę przetrwać :notworthy:No i witam wszystkich w Nowym Roku ! - oby ten był bezpieczniejszy!I dziękuję za życzenia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kto dzisiaj wpada na browarek :icon_mrgreen: do Irona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kto dzisiaj wpada na browarek :icon_mrgreen: do Irona ?ja bede słuzbowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi