kubaDR600 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jestem za 20 marca godz. 18.00 plac Dąbrowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No, do 20 marca to ja chyba sie nie wyrobię z przygotowaniem motocykla do sezonu, ale zobaczymy co sie da zrobić, jeśli dam radę to oczywiście się melduje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no i ja rowniez 20 marca o 18 bede na placu dąbrowskiego tak sie umawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 20 marzec - poniedziałek - mi pasuje Też się pisze. Na 20 marca i 22 kwietnia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 nie no to ja chyba też musze być :P co do otwarcia salonu IC na Retkini to ruszają niestety 2 marca a co za tym idzie chyba nie będzie bryczek do testowania :cry: ale jeszcze dam znac, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 kurcze we wszystkich miastach drogi suche ale tylko nie umnie chciałem chociaz ze 30 km zrobić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No, do 20 marca to ja chyba sie nie wyrobię z przygotowaniem motocykla do sezonu, ale zobaczymy co sie da zrobić, jeśli dam radę to oczywiście się melduje Ja też nie wiem czy do tego czasu wyciągne moto ale najwyżej będę na kulosach albo katamaranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 do 20 to jeszcze dużo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 do 20 to jeszcze dużo czasu... Niby dużo, ale jak patrzę na pogodę i na to że zamiast coraz cieplej robi się coraz zimniej to mnie szlag trafia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 zamiast coraz cieplej robi się coraz zimniej ;) :banghead: :banghead: :banghead: ;) ;) :D :D :D :D GDZIE TA WIOSNA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 GDZIE TA WIOSNA????? Będzie zaraz po tym, jak ja kupię motocykl. A to już tuż tuż...... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Będzie zaraz po tym, jak ja kupię motocykl. A to już tuż tuż...... to na co czekasz :twisted: dzisiejsza pogoda:Słonecznie, sucho, 5 stopni... na minusie :) i tak kolejny tydzień w mrozie zejdzie... i kolejny... i kolejny... i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 ... iśnieg do lipca poleży a później chłodniejsz lato będzie i od sierpnia świeżutki śnieżek.NIIIIIEEEEEE!!! Dobrze że to zły sen ... :lol: Ale i tak na razie pogoda do jazd nie nastraja, jedyny plus że trochę mniej mi się przykszy bez rumaka jak tak zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 to na co czekasz :twisted: .. Na nic. Dziś zadatkowałem motorek. Za parę dni bedzie moją własnością... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 no słyszałem ze zima przytrzyma do połowy marca MA-ymalnie wiec trzeba jeszcze ze 3 tyg. poczekac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi