WiolaSzpila Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja będę w Ironie autkiem,ale Wiesiek,Grzesiu i Jacek motorami.Oni będą na Placu na 16.00,tak prosił Wojtek.Dziś rozmawiałam z egzaminatorem z Płocka.Tam jest jakiś chiński moto i honda cdf250.Na Hondę pewnie nie sięgnę,ale egzaminator(miły Pan) powiedział,że pozwoli mi dosiąść to chińskie coś i jak tylko okaże się ok,to przenoszę papiery do Płocka.Aha,kiera jest podobno ok :biggrin: Natomiast w Skierniewicach mają Suzuki gn250.Czy ktoś ma taki moto bym mogła luknąć??Będę wdzięczna:)W Łodzi nie mają Tajfuna z taką kierą jak w WORDzie:( Jery,liczymy na to, że zawitasz choćby na 22.00 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ale tak poza tym to fajnie że nagle jest tu tyle chętnych do moderowania mimo tego że w ogóle nie uczestniczyli w temacie a co dopiero mówić o środowych spotkaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Procu jestem tego świadomy, ale sam pomyśl na jaki temat miałem się tutaj wypowiadać jeżeli nie miałem możliwości uczestnictwa w środowych spotkaniach w Ironie/na placu? Wybór moda zależy od Was, a ja się tylko zgłosiłem z uwagi na to, że bywam na forum, ciągle widze rzeczy do poprawy które raportuje i powinienem sobie poradzić. Wiola, Tajfuna mają w Piotrkowie, ale nie wiem z jaką kierą. We wtorek będę wiedział :( Edytowane 15 Maja 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jery,liczymy na to, że zawitasz choćby na 22.00 :biggrin: Skoro potwierdziliscie swoja obecnosc to ja rowniez bede na 100 %. Okolo 22:00 :D Proc, ja na moda nie pcham sie na sile. Zdaje sobie sprawe ze jestem tu calkiem swierzy o czym nie omieszkalem wspomniec. Zakladam ze miales na mysli moda jako osobe sprawujaca funkcje "lidera" rowniez poza forum, i w pelni sie z toba zgadzam. Jesli jednak nikt ze "starych" sie nie zglosi, mysle ze lepszym kandydatem bylby Adam z racji jego doswiadczen ktorych mi z pewnoscia brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Tylko się nie pobijcie o to,kto ma większe prawa do zostania moderatorem łódzkiej grupy forumowiczów :) Jutro obgadamy to w Ironie.Już czuję,że będzie niezła dyskysja.Bądźmy poważni i się dogadajmy...Jutro ma być deszczycho,więc my chyba nie podjedziemy na motorach,ale będziemy na 100% Adam,będę Ci bardzo wdzięczna.Najważniejsze,jaką ma kierownicę ten Tajfun z Piotrkowa.I jeśli byłbyś w stanie dowiedzieć się,na jaki najbliższy termin można wyznaczyć sobie egzamin,to będę bardzo wdzięczna :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jak obleje we wtorek to ci z pewnością powiem kiedy są kolejne egzaminy :] A jaka ma to być kierownica? Chętnie bym również zagościł w Ironie zintegrować się z grupą, ale środek tygodnia to dla licealisty niezbyt dogodna data. W temacie moderacji się nie wypowiadam. Nikt sie nigdzie nie pcha i niech góra zadecyduje kto, czemu i na jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 <<Już czuję,że będzie niezła dyskysja.Bądźmy poważni i się dogadajmy... >> -Wlasnie sila argumentu jest potrzebna, dlatego wezme bejzbusia , bede mial duzy argument :icon_razz: :icon_mrgreen: Wiola pojedz na gienku 125-latwiej bedzie robic 8-ki i jest w dobrej kondycji.Syn tak zrobil bo w Lodzi nie mogl zdac, zawsze bylo cos nie tak, a w Piotrkowie za 1 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) wlasnie wrocilam z instytutu meteorologii i gospodarki wodnej na naszym lotnisku (nie pytajcie co tam robilam bo to zbyt dluuuga historia) do rzeczy - pan meteorolog powiedzial ze do wieczora nie bedzie juz padac i ze do jutra rana ma byc sucho i pogodnie. Zobaczymy na ile prognoza sie sprawdzi Edytowane 16 Maja 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wlasnie wrocilam z instytutu meteorologii i gospodarki wodnej na naszym lotnisku (nie pytajcie co tam robilam bo to zbyt dluuuga historia) do rzeczy - pan meteorolog powiedzial ze do wieczora nie bedzie juz padac i ze do jutra rana ma byc sucho i pogodnie. Zobaczymy na ile prognoza sie sprawdzi Oby się sprawdziła bo przecież schabik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hmm sluchajcie... wiec o ktorej i gdzie sie spotykacie??chcialabym z wami sie zapoznac :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witajcie!własnie zaczynam sezon, sprzęt na przeglądzie i niedługo śmigam. Chetnie spotkam się z forumowiczami z Łodzi przy piwku lub przy jakimś wypadzie:)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Mam nadzieje że będzie nas więcej dzisiaj na placu niż tydzień temu i troszke pośmigamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 :crossy: :crossy: :crossy: a zatem Proc na Moda - Moda na Proca :crossy: :biggrin: :biggrin: zeby bylo demokratycznie powinno pasc pytanie:czy ktos zglasza sprzeciw? glosy wsparcia i otuchy Procowi na pewno tez sie przydadza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Miałem to zaproponować już na początku, ale z uwagi na to, że znam was tylko jako "czytacz" wolałem nic się nie odzywać ;) Edytowane 16 Maja 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Kurcze ale ten bajzel w tym roku biedny...właściwie nic nie znalazłem dzisiaj, może jutro od świtu się uda coś upolowaćmasz racje bajzel biedny ;) a gdzie jest następny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi