tita Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 To moze odrazu nas na "czipendeilsow" przerobcie :wink: Ale stringi jako przebranie sceniczne wy zalatwiacie. Ja takowych rzeczy nie posiadam bo nie lubie jak mi cos za przeproszeniem w dupe wchodzi :biggrin: Jery przerazasz mnie :) :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czym? pomyslem czy slownictwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jednym i drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) póki co chyba jest za malo osób jak na forum, trzeba pamietac ze sa koszty stałe, ktorych sie nie da ominąć Dominikowi chodziło o kolejną grupę, czyli swego rodzaju klub na forum jak MGH, EKG czy Halo Szczecin. W Skierniewicach zdawać nie będę,MZ za wysoka Pozostało mi szukać Tajfuna z nienaturalnie wygiętą kierownicą w jakimś ośrodku w Łodzi.Ewentualnie pobuszować w internecie i pooglądać jakie motorki mają w WORDach w całej Polsce.Gorzej,jak trafię na Szczecin albo Suwałki,hi,hi. Wiola w Piotrkowie mają GN-ka 125 i jakiegoś Twistera (co to jest?), wydaje mi się, że nawet bardzo niska osoba da radę na Suzuki. To moze odrazu nas na "czipendeilsow" przerobcie Ale stringi jako przebranie sceniczne wy zalatwiacie. Widać w czym kolega ma doświadczenie i wie, że ma w takim wypadku zwycięstwo w kieszeni :icon_eek::P:P Edytowane 14 Maja 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Adam czy to nie Ty organizowales wybory jesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Jakie? Prezydenckie? Nieeeeee... :icon_eek: W takiej sytuacji byłby inny wynik... Edytowane 14 Maja 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Nie mam w tej kwestii zadnych doswiadczen wiec mamy rowne szanse :icon_eek::P:P Edytowane 14 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ale stringi jako przebranie sceniczne wy zalatwiacie. Ja takowych rzeczy nie posiadam bo nie lubie jak mi cos za przeproszeniem w dupe wchodzi Ja nie wiedziałem jak to jest w stringach więc zawsze praktyki masz więcej :icon_eek: Pozatym zgłaszam się na ochotnika, jeżeli Jery chcesz sprawować pieczę nad grupą "Uć" to proszę... Ja najwyżej będę skargi pisał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja nie wiedziałem jak to jest w stringach więc zawsze praktyki masz więcej ;) Pozatym zgłaszam się na ochotnika, jeżeli Jery chcesz sprawować pieczę nad grupą "Uć" to proszę... Ja najwyżej będę skargi pisał ;) Ja tez nie wiem jak to jest w stringach. To ze wiem kim jest gej nie znaczy ze nim jestem. To ze wiem jak wygladaja stringi nie znaczy ze je nosze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) o tym kto dostanie piecze zadecyduje cala grupa wiec nie klocic mi sie tu i nie spamowac watkui stringi i abazury od lampy nie pomoga Adam pytałam o wybory miss i mistera, ale opcja szukaj twierdzi ze to jednak Ty (zmieniłeś avatar, gdzie sie podziała gitara?) organizacja w/w przedsięwzięcia którym w długie jesienne wieczory "żyła" społeczność tego forum, zakończonego na dodatek spektakularnym sukcesem jest przynajmniej dla mnie sporym argumentem i potwierdzeniem Twoich moderatorskich kompetencji :) Edytowane 14 Maja 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Jery chcesz sprawować pieczę nad grupą "Uć" to proszę... Nikt z was nie będzie sprawował pieczy nad grupą "UĆ""Grupa Uć" (http://grupa-uc.lap.pl/ ) to skuterzyści Edytowane 15 Maja 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) ...jeżeli Jery chcesz sprawować pieczę nad grupą "Uć" to proszę... Ja najwyżej będę skargi pisał :( Adam, a mozliwosc polaczenia sil wg Ciebie nie wchodzi w gre? P.S. Bedzie ktos w srode w Ironie? Edytowane 15 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Adam, a mozliwosc polaczenia sil wg Ciebie nie wchodzi w gre? Wchodzi, nie widze przeciwwskazań i chętnie zgodzę się na współpracę, ale czy będzie tyle pracy żeby było potrzebnych dwóch modów? Niech zadecyduje góra. Nikt z was nie będzie sprawował pieczy nad grupą "UĆ""Grupa Uć" (http://grupa-uc.lap.pl/ ) to skuterzyści Nie wiedziałem, że takowa istnieje. Zwracam honor Adam pytałam o wybory miss i mistera, ale opcja szukaj twierdzi ze to jednak Ty (zmieniłeś avatar, gdzie sie podziała gitara?) organizacja w/w przedsięwzięcia którym w długie jesienne wieczory "żyła" społeczność tego forum, zakończonego na dodatek spektakularnym sukcesem jest przynajmniej dla mnie sporym argumentem i potwierdzeniem Twoich moderatorskich kompetencji No robiłem faktycznie, dziękuję, że Ci się podobało jednak z perspektywy czasu widze w tym przedsięwzięciu wieeeeele niedociągnięć. A poprzedniego avatara gitarowo-gsxerowego zastąpiłem tym i.... przepadł :/ A chciałem do niego wrócić bo jakoś przyzwyczaiłem się do tych zachodów słońca. Edytowane 15 Maja 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Łooo matko co się tutaj dzieje??Lepiej napiszcie kto się jutro stawia na placu.Standardową traske robimy ze schabikiem czy coś nowego? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja będę możemy sie wybrać na schaba ale ja poprosze pół porcji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi