PROC Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Neonowej nie ma? 8O Ale nie wiem czy czasem się nie przenieśli bo słyszałem takie plotki chyba tam gdzie był kiedyś AASTOR. Wracając do Bemowa to widzę to coraz w bielszych barwach - bielszych od coraz większej ilości śniegu :D Ktoś wie po ile stoją skutery... śnieżne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ktoś wie po ile stoją skutery... śnieżne? hee tez sie zastanawiam Słuchajcie gdzies tu na forum wyczytałem ze jednak bemowo bedzie 22 kwietnia był tam link do strony i faktycznie było uwzglednione ze 22 kwietnia :D / :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 No 22 kwietnia to już rozsądniejszy termin bo ten marcowy to było nie było jeszcze kalendarzowa zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 wysłałem maila do organizatora z zapytaniem kiedy startujemychyba najlepiej będzie jak sami się określą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jak widze po opisie Proca to Bemowo przesuneli, a co za tym idzie chyba wcześniej jak pogoda pozwoli będziemy mogli się umówić na wieczorek zapoznawczy :D i jakieś wspólne latanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 odpowiedź:Witam Aktualny termin Ogólnopolskiego Otwarcia Sezonu Motocyklowego naLotnisku Bemowo w Warszawie to 22 kwietnia 2006. Pełna informacja będzie w najbliższym numerze Świata Motocykli.Koszty będą takie same jak w roku ubiegłym tj. wjazd 18 zł.Koszulka + znaczek = 12 zł. Przepraszamy za komplikacje. Pozdrawiam Michał Kubiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no wiec mysle przed Bemowem bedzie mozna sie spotkac i posmigac po okolicy. Tylko przeczekac trzeba jeszcze te 3/4 tyg. tak mysle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Kurcze 3 dychy za wjazd!!! No cóż pomarudzę ale i tak zapłacę bo tak jakoś przywykłem że z każdego otwarcie na którym byłem przywożę znaczek i koszulkę. Dwoch z otwarć 2004 i 2005 jeszcze nie wyjąłem z folii. Z 2001 już trochę się skórczyła i wyblakła ale jeszcze od czasu do czasu wrzucam ją na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no a 30 zł to sporo smigania , ja w tamtym roku za puzno dotarałem i nie wjezdzałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 za 3 dychy to ja zajade tam i nazat :lol: jak narazie to ja mam już w D***E tą pogode :D :D czas na wiosne kurde!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 A ja tam bez stresowo szykuje Kawe :DPług już tuż, tuż - może jeszcze uda mi się go przetestować na jakiś zaspach :DJeszcze w kilku punktach musze nałożyć odrobinę szpachli i już będzie można malować :D http://www.bikepics.com/pictures/521550/ http://www.bikepics.com/pictures/521547/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Procu---> jak chcesz troszke poodśnieżać to zapraszam codziennie od 8 do mojego serwisu :P pozdro ps. chyba będzie fajnie wyglądłą Kawka na tym skrzydle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 No dzisiaj się chwale :) Kawasaki stoi już o własnych siłach.Serducho jest na miejscu.Elektryka podłączona Zostało mi wsadzenie gaźników, wydechu i paru dupereli :banghead: Teraz to już mnie konkretnie ciśnie na jazdę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 No dzisiaj się chwale Kawasaki stoi już o własnych siłach. Serducho jest na miejscu. Elektryka podłączona Zostało mi wsadzenie gaźników' date=' wydechu i paru dupereli Teraz to już mnie konkretnie ciśnie na jazdę [/quote'] No i to dobra wieść , a dopiero sie zacznie "pozar w szopie" jak całkowicie bedzie ok a moto nadal bedzie musiał stac z powodu burej S$%* ZIMY :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czy ktos wie czy i ewentualnie kiedy ma byc rozpoczęcie w Częstochowie? 22 kwietnia mi nie pasuje więc Bemowo odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi