musi88 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 acha dodam że moja XT jest połamana po dzwonie bo koleś wymusił pierwszeństwo na skrzyżowaniu i się zatrzymałem na jego przedniem kole a sam barkiem wywaliłem w słupek przedni prawy a motocykl mnie jeszcze dobił. Na szczęscie tylko wybity bark i lekki wstrząs czachy ale do myslenia mi dało i to bardzo. wow co się dzieje ostatnio z tymi puszkami? qrde co chwila słyszę że jakiś znajomy miał wypadek :icon_twisted: lipa totalna :flesje: trza uważać jak cholera.... Trzymajcie się motorbiker oraz zenek :icon_twisted: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 siemanie wiecie moze czy sa teraz jakies zawody typu cc niedaleko lodzi??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 wow co się dzieje ostatnio z tymi puszkami? qrde co chwila słyszę że jakiś znajomy miał wypadek :( lipa totalna ;) Wiesz co się dzieje?Ja Ci powiem co się dzieje! Obowiązek jazdy na światłach przez 24/24 w samochodach jest przyczyną zwiększonej liczby wypadków z udziałem motocykli. Kiedyś w biały dzień światło na horyzoncie lub w lusterku oznaczało tylko jedno - Uwaga zbliża się motocykl (czyt. mały szybko zbliżający się obiekt prawdopodobnie o znacznie wyższej prędkości - ZACHOWAĆ OSTROŻNOŚĆ!!) A co jest teraz - eee pewnie jakiś cyklop z przepalaną żarówką... BUM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ale filozofia ;) Procu... poprawiłeś mi humor :( thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ale filozofia :P Procu... poprawiłeś mi humor :D thx to nie jest żadna filozofia i to nie jest w żaden sposób śmieszne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wiola szpila - jak ladnie robisz 8-ki na dupnym tajfuniwe to gienku pojdzie Ci duzo latwiej.Podjedz do Piotrkowa i wykup choc 1 godz jazdy abys wiedziala jak droga egzaminacyjna prowadzi. Przy okazji wyczujesz motorek.Mozesz tez wynajac jakies moto z tubylczej szkoly nauki jazdy i pojechac na trase egzaminacyjna.Możesz mi to bardziej wyjaśnić,bo z tego co piszesz wynika,że można wykupić jazdy na motorze,na którym się zdaje na egzaminie?Czy ja coś pokręciłam?Płock odpadł,ale więcej na ten temat napisałam w poście"Oblałam"w Stunt,wypadki itd...Fakt,została mi wycieczka do Sieradza i Piotrkowa Trybunalskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Tak, możesz wykupić jazdy na takim jaki jest na egzaminie. Jutro o 11 mam wykupioną więc opisze wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Tak, możesz wykupić jazdy na takim jaki jest na egzaminie. Jutro o 11 mam wykupioną więc opisze wrażenia.No to jeszcze raz..Rozumiem,że można wykupić sobie godzinki i pojeździć motocyklem WORD-owskim?Na placu manewrowym egzaminacyjnym też??Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Nie mozna w WORDZIE. Dzisiaj byłem w szkole jazdy "Luz". Jeździłem Honda Rebel (pojemnosci nie znam, chyba 250). Gienek jest prawie identyczny. Motocykl jest niziutki, nawet kaczory by mogły zdawać. Zaczepiałem kierą o kolana. Ósemeczkę przejechałem bez potknięcia, potem poleciałem z instruktorem na miasto. Za godzinkę zapłaciłem 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam ja także dołanczam do grona pechowców w tym sezonie, z kawki już chyba nic niebędzie :biggrin: więc raczej w tym sezonie nie pośmigamy razem. miłego śmigania ( tylko uważajcie na tych ch.. w puszkach bo oni nas nie widzą). Ps. Wielkie dzięki dla Proca za pomoc w odcholowaniu motocykla, i dla Piotrka GSX za podwózke do domu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Wiola mam informacje. Dzisiaj zdawałem egzamin na motocykl w Piotrkowie Tryb i... jestem wstrząśnięty. Takiego walenia w kule jeszcze nie widzialem. Na egzamin było 5 osób (3 nie zdały). Egzamin kosztuje 160 zł. Zdawałem na Suzuki GN125. Od początku ładujesz się na plac, slalomik, ósemka, górka, hamowanie awaryjne. Zero problemów, wszyscy z palcem w tyłku. Po 5 godzinach czekania wyruszyłem na miasto, dostałem kask o rozmiarze chyba 70 cm (bez problemu okręciłem wokół głowy), słuchawka wypada (wciśnięta w wypruty kawałek materiału) radiotelefon przypięty taśmą klejącą do kasku. Całą drogę leciałem i co 2 minuty poprawiałem kask, bo szczęka zasłaniała mi oczy. Moto zgasło mi na 2 pierwszych skrzyżowaniach, potem pamiętałem o gazowaniu. Mimo tego egzaminator bardzo równy, nic do gościa nie mam. Podsumowując, jeżeli nie znajdziesz opcji na za wysokie moto to zapisz się, ale wcześniej pojeździj 3 godziny rozpieprzonym komarem dla wprawy, żebyś nie męczyła się na egzaminie jak nie masz doświadczenia z takimi "niespodziankami". PS. Zdałem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam ja także dołanczam do grona pechowców w tym sezonie, z kawki już chyba nic niebędzie :banghead: więc raczej w tym sezonie nie pośmigamy razem. miłego śmigania ( tylko uważajcie na tych ch.. w puszkach bo oni nas nie widzą). Ps. Wielkie dzięki dla Proca za pomoc w odcholowaniu motocykla, i dla Piotrka GSX za podwózke do domu :buttrock: qrde co sie znowu stalo? rozwaliles sie? o co w ogole chozi w tym sezonie ze tak kazdy pokolei odpada... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wiola już wiem co czujesz :biggrin: Wczoraj po pracy i jeszcze dzisiaj przed, śmigałem/śmigam BMW Xchallenge.Bardzo fajny sprzęt - wysokość siodła 93cm nad ziemią :icon_evil:Jak się zatrzymuje na światłach to podpieram się dużym palcem jednej stopy ewentualnie dojeżdżam do krawężnika :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wiola już wiem co czujesz :wink: Wczoraj po pracy i jeszcze dzisiaj przed, śmigałem/śmigam BMW Xchallenge.Bardzo fajny sprzęt - wysokość siodła 93cm nad ziemią ;)Jak się zatrzymuje na światłach to podpieram się dużym palcem jednej stopy ewentualnie dojeżdżam do krawężnika :flesje: Super sprzęcik ale nawet ja {193cm}ledwo dosięgam do ziemi.Ale przynajmniej się uginał podemną. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Sprzęt jest po prostu rewelacyjny - do Speed Tripla mu trochę brakuje ale... Dzisiaj zrobiłem chyba rekordowy przejazd do pracy - ominąłem wszystkie zatory na drodze za pomocą dróg polnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi