Adam Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ja też mógłbym pomoderować, na forum zaglądam głownie w te działy, ale póki nie poznałem Was osobiscie raczej sie nie odzywałem bo nie było po co. Moderatorem niegdys byłem i dobrze mi szło więc jak uważacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) no ladnie, 2 chetnych juz jest :( zatem wybory beda na bank - moze zrobimy cos a la mister forum? chlopaki szykujcie zdjecia :biggrin: a tak na powaznie to ktos jeszcze chetny? "starzy" forumowicze siedza cichutko, cichutko... Edytowane 13 Maja 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 czesc.milo widziec ze cos tu sie zaczelo dziac :( pozdrawiam ze Lwowa i spodziewam sie na spotkanie na placu w srode... jestem juz w Lodzi.. kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 To moze spotkajmy sie na placu i to ustalmy -tak bedzie najlepiej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 łódzkiej grupy gdyby takowa powstała? gdyby?takowa grupa powstała lata temu gdy forum wyglądało jeszcze zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 no ladnie, 2 chetnych juz jest :D zatem wybory beda na bank - moze zrobimy cos a la mister forum? chlopaki szykujcie zdjecia :D a tak na powaznie to ktos jeszcze chetny? "starzy" forumowicze siedza cichutko, cichutko... Tita, Ty juz moja facjate widzialas wiec jeden glos juz mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) gdyby?takowa grupa powstała lata temu gdy forum wyglądało jeszcze zupełnie inaczej o prosze, to moze "Pan najlepiej zoRientOwany w temaCie" zechcialby zostac moderatorem? moglbys mnie wtedy zbanowac :D Tita, Ty juz moja facjate widzialas wiec jeden glos juz mam :D nie bylabym taka pewna... :D Edytowane 13 Maja 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 witam, ja od dwoch lat moderuje inne forum ale póki co chyba jest za malo osób jak na forum, trzeba pamietac ze sa koszty stałe, ktorych sie nie da ominąć. BTW. szkoda ze w środy pracuje i nie moge do was przyjeżdzać na spoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Forum juz jest. Nie chodzi tu o to zeby zakladac wlasne oddzielne forum dla lodziakow (no chyba ze ja cos zle zrozumialem) Chodzi o to zeby ktos tu trzymal porzadek i pilnowal naszych spraw, dogadywal sie z adminami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Siemka!!!Bedziecie w srode na placu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Sroda, plac... ok.. a o ktorej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) siema KacperJa będę na pewno, wpadnij to pogadamy środa 19:00 Pozdrawiam Edytowane 14 Maja 2007 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Siema siema :( Wpadne na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Co do moderowania forum to niezły ten pomysł Etita :biggrin: Ale ja proponuję zamiast fotek kandydatów wybór mistera mokrego podkoszulka :icon_rolleyes: żartuję oczywiście... W Skierniewicach zdawać nie będę,MZ za wysoka :banghead: Pozostało mi szukać Tajfuna z nienaturalnie wygiętą kierownicą w jakimś ośrodku w Łodzi.Ewentualnie pobuszować w internecie i pooglądać jakie motorki mają w WORDach w całej Polsce.Gorzej,jak trafię na Szczecin albo Suwałki,hi,hi. Jeśli chodzi o Plac w środę,to Wojtek na Bajzlu wspominał o zbiórce o godzinie 16.00,gdyż mieliśmy podjechać na jakąś świetlicę i dzieciaków powozić,czy tylko im pokazać jak wygląda prawdziwy motocykl...mam sklerozę,więc wybaczcie brak szczegółów. Jeśli pogoda dopisze,to podjedziemy,choć ja bardziej jako obserwator,z wiadomych przez odpowiednie osoby powodu...(niedziela była wyjątkiem,ponad 120 kilosów,większość po Łodzi) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Wiola, jaka Ty sie tajemnicza zrobilas :) Wiec w srode jednak plac?? Nistety bede w pracy. Do Irona nie mam po co przyjezdzac o 22:00?? Co do moderowania forum to niezły ten pomysł Etita biggrin.gif Ale ja proponuję zamiast fotek kandydatów wybór mistera mokrego podkoszulka icon_razz.gif To moze odrazu nas na "czipendeilsow" przerobcie :P Ale stringi jako przebranie sceniczne wy zalatwiacie. Ja takowych rzeczy nie posiadam bo nie lubie jak mi cos za przeproszeniem w dupe wchodzi :P Edytowane 14 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi