Rof Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 no my sie umawialiśmy na 18 pod gabi to napiszcie jeszcze o której wam pasuje to sie wbijemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dzis juz po bajzlu. Jkaie wrazenia macie z MWB ? Co mialem kupic to kupilem.Bardzo malo stoisk bylo zajetych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 w ogóle strasznie mało ludzi było, gadałem ze znajomymi co tam handlują i mówili że jest to jeden z gorszych MWB Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ogólnie lipa, ale znajomi porobili trochę zakupów :icon_mrgreen: w tym gsxr 1100 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Rofu kto kupil gsxr-a ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 adaś, ten od ruska :icon_mrgreen:napalił się i kupił, potem dopiero myślał co będzie w domu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ja się jednak zjawiłem przeszedłem, pojeździłem swoją niesamowita motorynką i tyle w temacie. bajzel jeden z gorszych jeśli chodzi o klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 jak pojechaliście to chłopaki od franca palili do wybuchu, jednego poniosła fantazja i palił felgę, tak że kawałki stopionego asfaltu potłukły mu kompletnie tylną lampę (odbłyśnik itd, wszystko po kolei), poniszczyły bardzo rejestracje i popaliły trochę błotnika w TDM :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...1ADE196127DC729 Jeśli kogoś interesi to kilka fotek. Robił brat, który nie wykazuje zainteresowania motocyklami więc największych majstersztyków nie sfotografował ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...1ADE196127DC729 Jeśli kogoś interesi to kilka fotek. Robił brat, który nie wykazuje zainteresowania motocyklami więc największych majstersztyków nie sfotografował ;] rozszeżenie exe ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 n o co chlopaki sie nie chwalicie jak bylo na dniach otwartych?? ja smigalem na mt- 01 :lapad: na wydechach akrapowica :cool:huk niesamowity a procy zeswirowal na punkcie speed tripla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...1ADE196127DC729 Jeśli kogoś interesi to kilka fotek. Robił brat, który nie wykazuje zainteresowania motocyklami więc największych majstersztyków nie sfotografował ;] czym były robione te foty ? starsznie wyblakłe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja tez jesdzilem triplem i powiem ze jesli chodzi o jazde po miescie to motocykl idealny :lapad: Jestem pod wielkim wrazeniem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) A tak byłem w liberty, tak jeździłem triumphem, i tak przyznaję się ześwirowałem na jego punkcie :lapad: Co mogę powiedzieć o tym motocyklu.Jest niesamowity – jak zresztą wszystkie motocykle z tej marki.Kolejny raz utrwaliłem się w przekonaniu że mój ZL jest pierwszym i ostatnim japończykiem w mojej stajni i będzie w niej do końca. Triumph Speed Triple jest po prostu zabójczy.Jest to idealny motocykl do codziennej eksploatacji w mieście i na jednoosobowe wypady za miasto pod warunkiem że umiemy się zapakować w plecak i nie musimy pędzić do oporu.Podczas jazdy tym sprzętem uśmiech nie mieścił mi się w kasku.Seryjny wydech gra piękną melodię wtrącając przy hamowaniu silnikiem twarde akordy detonacji w wydechu.Dwa duże reflektory są dla kierowców aut tym czym dla każdego faceta jest para porządnego jędrnego biustu – nie da się przejść koło tego obojętnie i tak samo kierowcy samochodów nie są w stanie tego nie zauważy co owocuje zjeżdżaniem na bok i ustępowaniem miejsca. Pokonywanie zakrętów jest bardzo przyjemne a reakcja na gaz jest niesamowita.Dla sprawnego przyśpieszana i poruszania się w mieście wystarczy tylko minimalny ruch manetką gazu, odrobinę odważniejsze poruszenie powoduję:I tu w zależności on nawierzchni a) poderwanie przedniego koła b) zapiszczenie tylnej opony i poderwanie przedniego koła. Bardzo śmiesznym dodatkiem w motocyklu było coś co nazwałem wskaźnikiem adrenaliny.Otóż w obudowie obrotomierza na jego obrysie znajdują się diody gdy się nie świecą są niewidoczne lecz przy przyśpieszaniu najpierw zaczynają świecić 3 zielone potem 3 pomarańczowe i na koniec 3 czerwone – czyli 3 dawki adrenaliny bezpieczna dla zdrowia stan alarmowy i totalne przegięcie :cool: Niestety motocykl ma jedną wadę (nigdy wcześniej bym nie uwierzył że coś takiego napisze) Wadą jest brak amortyzatora skrętu.Motocykl z łatwością podrywa przód i często zdarzało się że przy szybkim przyśpieszaniu przednie koło łapało shime – pewien człowiek stwierdził że amortyzator nic tu nie da ale był niestety w błędzie.No i jeszcze są dwie kolejne wady nie jest mój to raz, trochę będę musiał na niego zbierać to dwa :/ Oj długo bym mógł pisać o tym motocyklu, to miałęm na myśli http://w1.bikepics.com/pics/2005%5C11%5C21...-470957-800.jpg Edytowane 1 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 a gdzie Zenek , Zenek jak MT 01 w Twoim odczuciu?? ciekaw jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi